Смачно та корисно - салати з Клубу Файного на доставку!

2023-03-13

Багато людей полюбляють салати не лише за вишукане поєднання різноманітних інгредієнтів, а й тому, що вони корисні для здоров'я. А коли до їх складу входять поживні компоненти, що містять вітаміни та мікроелементи, то це чудовий варіант для відновлення організму навесні, адже взимку так не вистачає даних речовин. На додачу до всього, салат - саме та їжа, яка дає змогу підтримувати здоровий дух і тіло у формі. Виглядайте красиво та почувайтесь відмінно, а Klub Fainogo mista вам у цьому допоможе. Наш заклад пропонує скуштувати різноманітні салати - меню переглядайте й обирайте улюблену позицію! До слова, замовити салат ви можете не тільки у Клубі Файного Міста, адже у нас привозиться їжа на доставку.

 

Зацікавили поживні салати - меню переглядайте! Клуб Файного Міста Тернопіль турбується про вас і ваш раціон.

Уважно перегляньте меню, салати у ньому представлені на будь-який смак. Клуб файного міста Тернопіль рекомендує скуштувати такі оригінальні та корисні страви:

салати клуб файного міста

  1. Цезар з пряною куркою та мексиканськими чіпсами начос. Якщо ви є прихильником печеного курячого філе, хрумкого бекону й ароматного пармезану, зверніть увагу на дану позицію. Салат не лише смачний, а й корисний, адже до його складу входять свіжі томати черрі, рукола, айсберг, які так багаті вітамінами!
  2. Зі слабосоленим лососем, фетою та чіа. Користь червоної риби очевидна, оскільки вона активує мозкову діяльність, позитивно впливає на стан шкіри, продовжуючи молодість. Лосось містить вітаміни А і В, що так необхідні організму навесні. Обирайте цей салат, доставка його допоможе скуштувати будь-де, ви будете в захваті від поєднання лосося з фетою, томатами, руколою, огірками, шпинатом. Для завершення композиції застосовуються бальзамічний крем, палички гріссіні, насіння чіа.
  3. З капусти. Біла та синя капуста містять антиоксиданти, вітамін С, які покращують травлення, стан шкіри, серцево-судинної системи. Якщо ви вважаєте ресторанні салати з цими основними компонентами надто простими, скуштуйте їх у тандемі з бальзамічним соусом. Красу і оригінальність подачі додають хрусткі палички гріссіні.
  4. З креветками. Морепродукти містять безліч поживних речовин, а коли вони пропонуються у поєднанні з авокадо, томатами, фетою, то створюється ще більш особлива та неповторна смакова композиція. 
  5. З тунцем. Якщо вам до вподоби обсмажений тунець, що викладається на подушку з листя салату й овочів, то цей варіант неодмінно займе у вас провідне місце. Салат, доставка якого виконується з ідеальною подачею, доповнюється двома видами соусів: бальзамічним і імбирно-медовим, а запашний кунжут, посипаний зверху, викликає ще більше бажання скуштувати страву.
  6. З індичкою. Меню Клуб Файного Міста включає і їжу для тих, хто слідкує за своєю фігурою і старається завжди підтримувати форму. Дієтична індичка, запашні смажені грибочки, мікс свіженького салату та в'ялені томати створюють ідеальний тандем з ароматним горіховим соусом. 
  7. По-прованськи з фетою. Якщо вас цікавить доставка салатів з розмаїттям овочів і без м'яса, оберіть цю страву. Фета, оливки, свіжі овочі створюють ідеальний смак у поєднанні з сумішшю ароматних прованських трав і насиченим бальзамічним соусом.
  8. Теплий в тайському стилі. Якщо ви хочете скуштувати щось ситне та тепленьке, оберіть даний варіант. Він чудово підійде для застілля, обіду чи вечері. Салат досить ситний, адже до його складу входять смажена курка та печериці. Насиченості кольору та смаку страві додають морква, стручкова квасоля, болгарський перець, зелена цибулька та кунжут.

Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, пропонуємо замовити на доставку і інші поживні салати. Подумайте, які інгредієнти вам найбільше до вподоби, та здійснюйте свій вибір.

Також може бути цікаво: Клуб Файного міста - світові бестселери страв в тернопільському виконанні

 

Умови замовлення їжі: Тернопіль і мешканці околиць, оформляйте доставку у СРФМ!

Якщо ви бажаєте залишитися вдома, пообідати в офісі та знаходитесь у прилеглих селах чи у місті Тернопіль, доставка їжі стане гідним рішенням! Послуга надається при умові замовлення на суму від 250 грн. і 350 грн. (залежно від місцезнаходження). Доставка їжі Тернопіль обходиться у 50 грн., а околиці - 70 грн. Якщо ж ви плануєте святкування важливої події і не хочете заморочуватися на кухні, то при замовленні на суму від 2000 грн. кур'єр привозить страви безкоштовно. Завдяки тому, що навіть салати пакуються у практичний посуд і оформляються, як у закладі, ви їх можете відразу ставити на стіл. Замовлення їжі Тернопіль і передмістя виконується за номером 068-055-77-11 або ж на нашому сайті, у мобільному додатку. Обирайте улюблені салати, прикрасьте ними святковий стіл, пригостіть близьких корисними та поживними стравами просто так чи потіште себе, адже ви заслуговуєте на збалансоване харчування. Ми, СРФМ, завжди йдемо вам назустріч і робимо все, щоб задовольнити потреби навіть найбільш вибагливих гурманів! Станьте частинкою нашої дружньої сім'ї, замовляючи улюблені салати та іншу їжу, що ідеально смакують та виручають у будь-яких ситуаціях!

Наступна стаття >Наступна стаття