Клуб Файного міста - світові бестселери страв в тернопільському виконанні

2023-02-28

Клуб Файного міста - це популярне сіті-кафе, розташоване поруч з легендарним пабом. Тут спокійно та затишно, тому заклад ідеально підходить для сніданків, обідів, зустрічей з бізнес-партнерами. Окрім цього, він призначається для сімейних чи дружніх посиденьок, оскільки тут панує затишна та максимально комфортна атмосфера. Завітавши у Клуб Файного, меню переглянувши, можна навіть організувати важливі святкові заходи. Меню закладу Клуб Файного настільки колоритне, що, прийшовши сюди вперше, велика ймовірність розгубитися, адже світова кухня дозволяє отримати ту страву, яку ви захочете скуштувати. Тут не лише пропонується смачна їжа у сучасній подачі, а й її доступна вартість, що робить сіті-кафе справді народним. Крім того, ви можете замовити доставку їжі туди, куди вам зручно. Ми, СРФМ, надаємо дану послугу по місту та околицях. 

 

Клуб Файного меню - відоме сіті-кафе, де створюються світові бестселери!

меню страв клуб файного

Їжа з доставкою виручає тоді, коли немає часу чи можливості готувати на кухні самостійно. Досить часто трапляються ситуації, коли неочікувано приходять гості, а пригостити нема чим. Щоб не ніяковіти, спробуйте скористатися такою послугою, як їжа з доставкою Тернопіль та передмістя.

Попередньо перегляньте меню Клубу Файного міста, де представлені наступні популярні позиції:

  1. Холодні закуски. Їх актуально обирати тоді, коли за столом збирається компанія. Брускети з розмаїттям начинок, дошка вишуканих делікатесів, апетитне сирне плато, антіпасті чи традиційний оселедець, що подається з грінками, справлять на учасників застілля виключно позитивне враження.
  2. Сети на компанію. Це безпрограшний варіант тоді, коли ви плануєте посиденьки з друзями. “М'ясне плато-гриль”, “Фричі Фрі”, “Клубний сет до пива” підкорять ваші серця. 
  3. Перші страви. Щоб наповнити свій організм енергією, спробуйте наш фірмовий борщ, курячий бульйон, сирний крем-суп і інші смачні перші страви.
  4. Гарячі страви. Для святкування подій чи просто ситного перекусу в обід чи ввечері Клуб Файного міста меню включає дорадо, лосось на шпинаті, тайський рис з овочами, клубний дерун чи телячі щічки з білими грибами. Це далеко не всі позиції, представлені у даній категорії.
  5. Бургери. Якщо ви є прихильником американської кухні, проте бажаєте скуштувати такі страви в Україні, спробуйте замовити бургери з ніжненькою куркою чи запашною телятиною.
  6. Паста/Тортеліні. Ці страви італійської кухні пропонуються в різних інтерпретаціях. Для прикладу, наші гості полюбляють фетучіні з лососем, тортеліні з сиром, пасту з куркою та грибами, креветками та шпинатом. Після їх вживання ви не лише наповнюєте свій організм енергією, а й отримуєте неабияке смакове задоволення.
  7. Десерти. Як же ж наші ласощі полюбляють не тільки дорослі, але й дітки! У нас є все, починаючи від апетитного морозива зі свіжими фруктами і завершуючи легендарним італійським тірамісу. Ці та інші позиції шукайте у нас, у Клуб Файного Міста Тернопіль меню.

Ми, СРФМ, переконані, що смак - це основа всього. Ідеальне поєднання виключно свіжих інгредієнтів роблять наші страви особливими, з неабиякою родзинкою. Створюємо ми їх від щирої душі, тому відчуйте нашу любов у кожній замовленій вами позиції.

Читайте також: Перемагай голод з доставкою їжі - Клуб Файного

 

Прилеглі села та Тернопіль: доставка їжі можлива всюди! Ознайомлюйтесь з умовами оформлення замовлень

Якщо ви перебуваєте у перемісті чи місті Тернопіль, доставка їжі чекає на вас. Все, що вам потрібно знати, - це:

  1. Для замовлення їжі Тернопіль чи на околиці вам варто зв'язатися з нами за номером 068-055-77-11 або ж заходьте на сайт fainemisto.com, у додаток і оформляйте його онлайн.
  2. Їжа з доставкою Тернопіль чи передмістя можлива у тому випадку, якщо сума в чеку складає 250 грн. і 350 грн., в залежності від вашого місцезнаходження.
  3. Послуга доставки обходиться у 50 грн. і 70 грн., відповідно до вашої геолокації.
  4. Якщо ви вирішили замовити їжу Тернопіль чи у прилеглі села, то при покупці на суму від 2000 грн. страви привозяться абсолютно безкоштовно. 

Ми раді прийти вам назустріч, коли ви плануєте весело та смачно відпочити, організувати свято чи просто посидіти наодинці за переглядом улюблених фільмів, серіалів. З нашими стравами вечір пройде незабутньо, а сніданки, які пропонуються не лише солоні, а й солодкі, зроблять день дійсно продуктивним. Клуб Файного міста - світові бестселери страв в тернопільському виконанні.

Наступна стаття >Наступна стаття