Перемагай голод з доставкою їжі - Клуб Файного

2023-02-25

Клуб Файного Міста - це дуже миле, комфортне та душевне місце для організації простих вечірніх посиденьок з друзями чи колегами, ділових зустрічей чи святкування різноманітних подій. Інтер'єр приміщення сучасний, проте надзвичайно затишний, а досить велика кількість посадкових місць дасть вам можливість обрати улюблене і найбільш підходяще для тих чи інших цілей. Коли на вулиці тепла погода, замовити їжу з Клубу Файного ви можете навіть на літню терасу, з якої побачите не лише чудові краєвиди центру міста, а й тернополян, які кудись посіпшають, з кимось зустрічаються чи просто прогулюються затишними вулицями. Якщо ж ви прийняли рішення залишитися вдома - не проблема, адже наша Сім'я ресторанів Файного Міста пропонує здійснити замовлення їжі туди, куди вам зручно.

 

клуб файного меню

Ласкаво просимо у Клуб Файного Міста: доставка світових бестселерів чекає на вас!

Якщо вас зацікавила швидка та професійна їжа з доставкою, зверніться у Клуб Файного. Меню у закладі пропонується різне, світові бестселери підкорять ваші серця та зроблять настрій незабутнім, адже тут кожен знайде для себе улюблену позицію. Серед найбільш затребуваних ми можемо відзначити саме сети, адже вони чудово підходять для відпочинку середньої та великої компанії. Перед тим, як обрати конкретний сет, попередньо продумайте, з якими напоями він має гармонувати. Для прикладу, до пінного актуальна така їжа на замовлення: “М'ясне плато гриль”, “Фричі Фрі”, “Фірмовий Клубний сет”. Полюбляєте м'ясні страви - вашій увазі пропонуються апетитні ковбаски гриль, соковитий телячий стейк з ніжною текстурою, апетитні клубні реберця, що подаються з особливим соусом, запашні медальйони та інші страви. 

Їжа на замовлення обирається в залежності від події, що планується. Наприклад, ви готуєтесь до святкування певного заходу, пригостіть своїх близьких чи колег ідеальними основними стравами. Для таких випадків спробуйте замовити доставку їжі. Ми радимо звернути увагу на перші страви, які у нашому виконанні ідеально смакують, чудово виглядають і насичують організм енергією. Такий варіант, до речі, актуальний для обіду, адже ви повинні завжди себе почувати здорово й активно, а ваша працездатність має бути на висоті. Бульйон курячий, грибна юшка, борщ, угорський гуляш і інша їжа з доставкою чекають на вас. В якості основи зверніть увагу на клубний дерун, шніцель,банош, філе індички, телячі щічки з білими грибами, телячий рис з куркою. Від такого розмаїття страв ваші гості неодмінно оберуть ті, які їм найбільше смакують, адже ми готуємо їх у різних варіаціях спеціально для того, щоб догодити потреби кожного нашого клієнта. Святковий стіл вкрай важко представити без салатів. У нас прдставлені страви як на олії, так і на майонезній основі, де більше м'яса чи свіжої зелені, овочів. 

Читайте такожКлуб Файного міста - затишний заклад та страви для ваших сторіс

 

Їжа з доставкою від Клубу Файного: як і де оформити замовлення?

Зацікавив Клуб Файного Міста - доставка стане найвигіднішим рішенням, коли ви дійсно бажаєте смачно поїсти наодинці чи з родиною, організувати корпоратив в офісі чи святкування певної важливої події. Ми, СРФМ, завжди приходимо на допомогу, де б ви не були.Замовити доставку їжі можуть мешканці міста чи прилеглих сіл, саме від локації залежить мінімальна вартість замовлення та оплата послуги доставки. Наприклад, Доставка їжі Клуб Файного Міста виконується при умові, що сума замовлення сягає не менше 250 грн. для містян і 350 грн. для жителів передмістя. Коли ви захочете заказати їжу на 2000 грн. і більше, то послуга кур'єра надається безкоштовно (при бажанні і задоволенні сервісом він буде радий отримати від вас на добровільній основі чайові). Якщо страви потрібно привезти у Тернопіль, доставка їжі вартує 50 грн., якщо на околиці - 70 грн. Щоб посмакувати улюбленими стравами чи пригостити ними гостей, ми радимо замовити їжу онлайн на сайті fainemisto.com чи в застосунку. Якщо ж ви хочете додатково поспілкуватися з адміністратором і обговорити деякі моменти, то телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Доставка їжі Тернопіль виручає при будь-яких ситуаціях: коли ви зголодніли, якщо прийшли гості, а пригостити нема чим, хочеться потішити кохану людину чимось особливим. Звертайтеся до нас і ми для вас організуємо все на найвищому рівні, адже найважливішим елементом будь-якого заходу вважається саме їжа, її смак і зовнішній вигляд.

Наступна стаття >Наступна стаття