Клуб Файного міста - затишний заклад та страви для ваших сторіс

2023-02-22

Якщо ви досі думаєте та не можете визначитися, де поїсти в Тернополі, тоді ми, СРФМ прийдемо вам на допомогу, рекомендуючи завітати у відомий заклад, розташований у центрі міста поруч з пабом, Клуб Файного міста. Це сіті-кафе можна сміливо назвати народним, адже тут страви та напої доступні для тернополян і гостей міста. Ми дбаємо не лише про смак їжі, а й про атмосферність закладу, завдяки чому тут завжди затишно вдень і весело ввечері. Шукаєте ресторани Тернополя, де пропонується європейська кухня в українському виконанні, переглядайте меню Клуб Файного міста та обирайте те, що вам найбільше припало до душі.

ресторан клуб файного меню

 

Яке кафе полюбляють у місті Тернопіль? Відповідь однозначна - Клуб Файного міста!

Клуб Файного Міста - особливий заклад зі своєю автентичністю й унікальністю. Інтер'єр стриманий класичний, а якщо ви бажаєте посидіти на вулиці, то спеціально для таких випадків працює відкрита тераса. Любуючись красою Тернополя та його жителів, наші страви будуть вам ще більше смакувати.

Заклад можна назвати універсальним, адже тут можна як попити каву з другом чи подругою, так і влаштувати красивий романтичний вечір. Це місце також ідеально підходить для святкування різноманітних подій, оскільки Клуб Файного меню пропонує на будь-який смак. У ньому представлені досить оригінальні салати у європейському стилі, бургери для ситного перекусу, чудові гарніри, поживні перші страви, вишукані десерти. Якщо ви є прихильником італійської кухні, скуштуйте у нас тортеліні чи пасту, вам безумовно сподобаються як щедрі порції, так і красива подача їжі. Коли ви плануєте вечірні посиденьки з компанією чи святкування, ми можемо вам запропонувати сети, що ідеально смакуватимуть з пінним чи вином. 

Фішка Клубу Файного міста - наявність сезонного меню, яке постійно оновлюється. Наповніть свій організм дійсно корисними продуктами, замовивши сезонні страви!

У нас смачно не лише вдень і ввечері, а й зранку. Завітайте до нас вранці та замовте збалансований солоний чи солодкий сніданок. У нас представлено безліч позицій, тому ви оберете ту, яка підходить під ваш сьогоднішній настрій. Якщо заклади Тернополя, де можна смачно та з користю поснідати, то це однозначно Клуб Файного міста!

Читайте також: Сніданки з Клубу Файного - доставка енергії щоранку

 

Щоб смачно поїсти та зібрати компанію, вам слід замовити їжу Тернопіль з Клубу Файного міста!

Не так багато кафе в Тернополі надають послугу доставки, але тільки не ми. Для нас важливо, щоб ви залишалися ситі будь-де, тому привозимо страви з Клубу Файного по місту та околицях. У закладі Клуб Файного міста доставка обходиться недорого, її вартість становить 50 грн., якщо ви знаходитесь у Тернополі, та 70 грн. - у передмісті. Їжа з доставкою привозиться при мінімальному замовленні на суму 250 грн. і 350 грн., враховуйте ваше розташування. Якщо ж ви вирішили замовити їжу додому на 2000 грн. і більше, тоді за послугу доставки оплачувати нічого не потрібно. Щоб оформити замовлення, ви можете набрати номер телефону 068-055-77-11 чи зайти на наш сайт, у додаток. У нас можливо оформити доставку і в онлайн-режимі, що дуже зручно, коли немає можливості зателефонувати.

Тепер ви знаєте, куди піти в Тернополі та де ідеально провести час - обирайте Клуб Файного, який є невід'ємною частиною нашої Сім'ї ресторанів. А якщо хочеться залишитися вдома чи, для прикладу, пообідати на робочому місці, то ви можете замовити їжу Тернопіль з Клубу Файного. Обирайте самі, який вид відпочинку вам найбільше до душі і чи є можливість прийти до нас, а ми неодмінно підлаштуємося під ваш час і плани, доставивши улюблені страви туди, де вам найзручніше!

Наступна стаття >Наступна стаття