YOUNG - єдиний заклад міста з оригінальною паназіатською кухнею

2019-08-20

Що таке “паназіатська кухня”? Це сплетіння гастрономічних традицій країн Азії, що мають в основі оригінальну, пікантну та пряну кухню.  Для неї характерне використання кокосового молока, гострих та солодких соусів, різноманітних спецій і трав. Для приготування блюд використовують вок-пательню, що дозволяє варити, тушкувати та смажити інгредієнти в одному глибокому посуді.

Азіатська кухня та нескінченна вечірка в asian style від YOUNG

youngУ нашому закладі азіатська кухня подається без адаптації, саме такою, якою її можна скуштувати у країнах Азії. У меню представлені страви Китаю, В’єтнаму, Японії, Таїланду. Ми збирали ці дивовижні рецепти у різних куточках світу, щоб Ви мали нагоду здійснити гастротур без перельоту з Тернополя.

Що пропонує Party Restaurant YOUNG:

  • Смачну їжу — удон з качкою по-пекінськи, юмень з куркою, тайський том ям з морепродуктами, в’єтнамський фо бо, овочі кімчі, поке з креветками, оригінальні суші + єдиний у місті рол Ахірю з пряною качкою.

  • Незвичні безалкогольні напої — імбирний ель, в’єтнамський холодний чай; алкогольні коктейлі та напої, які наш клуб у м. Тернопіль готує і подає також в азійському стилі — сливове вино, соджу, сяке, байцзю, колекція індійського рому, cocktails класика/Азія/авторські.

  • Які ще нічні клуби Тернополя можуть запропонувати не лише смачно і повноцінно поїсти, але ще й замовити їжу додому? Наш ЯНҐ один такий особливий на все місто! До Ваших послуг швидка та зручна доставка через додаток та офіційний сайт мережі.

Доставка суші у м. Тернопіль від Сім’ї ресторанів Файного Міста

Ми створили для Вас комфортні умови для швидкого замовлення страв, тому доставка суші у м. Тернопіль не змусить на себе довго чекати! Ви будете задоволені не лише оперативним обслуговуванням та приємними цінами, адже найголовніше — це оригінальні та смачні роли, що суттєво відрізняються від усього того, що пропонують інші заклади. 

До речі, представлена на доставку східна кухня у нашому меню не обмежується суші, тому Ви можете скуштувати у себе вдома і на роботі особливу азійську смакоту. Умови доставлення:

  • Усі “файні” ресторани Тернополя привозять страви на мінімальну суму від 200 гривень (якщо у межах міста) та від 300 гривень (для приміських територій).

  • ЯНҐ приймає заявки на доставлення з 14:00 до 23:30.

  • Вартість послуги 30 гривень, замовлення від 400 гривень і більше доставляємо власним коштом.

ЯНГ розташований у Тернополі на вулиці Олени Кульчицької, 2-А (п’ятий поверх). Чекаємо на Вас щодня: пн-чт з 17:00 до 02:00; пт-сб з 17:00 до 05:00; нд з 12:00 до 05:00. Бронювати столики можна через адміністратора за телефоном — 097-676-77-11. Замовляти доставку радимо через наш мобільний застосунок, який завжди під рукою і заощаджує час.

Наступна стаття >Наступна стаття