Яким повинен бути ідеальний обід на роботі?

2020-12-23

Сучасний ритм життя вимагає від нас більше часу, аніж є у добі, завжди треба бути активним і здатним на більше. Але у шаленому темпі не варто забувати про харчування! Якщо бракує часу на відвідини ресторану, можна замовити обід прямо на офіс. Повірте, це ліпше, ніж тягати з собою контейнери з їжею, яку до того ж необхідно ще приготувати!

Раціональне харчування та своєчасні прийоми їжі важливі для кожної людини. Мова не лише про фізичне, але й психоемоційне здоров’я. Потрібно щодня отримувати достатню кількість білків, жирів і вуглеводів, і саме комплексний обід допоможе із цим. Дійсно, ситний гарнір і до нього рибка чи стейк, овочевий салат або ж легкий і поживний бульйон — ідеально на кожен день! А щоб не гаяти час на походи до закладів, а надто у наше карантинне сьогодення, є доставка обідів! Замовляйте улюблені страви для себе і своїх колег на нашому сайті або через офіційний застосунок!

 

Чому варто замовити комплексні обіди у нас?

Снеки і суха їжа, на кшталт локшини чи швидкорозчинних супів, не додадуть Вам ні здоров’я, ні краси. Тому варто подбати про різноманітність та поживність свого харчування. Комплексні обіди від нашої мережі впораються з цим на відмінно! У чому їх переваги:

  • Ситно і корисно. Обідня їжа має бути поживною і водночас не важкою. Обіди не повинні бути надмірно жирними чи гострими, щоб не виникла важкість у шлунку. Ми запропонуємо Вам м’ясні бульйони, легкі супчики та грибні юшки. Також є овочеві салати і страви-гриль, що дуже корисні. У нас є на будь-який смак комплексний обід! Меню охоплює овочеві, м’ясні та рибні страви.
  • Безпечно. Ми використовуємо тільки свіжі продукти, не заморожуємо їх, адже для нас важливо, щоб страви принесли Вам максимум користі і насолоди!
  • Доступно. Ланчі з наших закладів обходяться значно дешевше, аніж якби Ви щодня закуповували продукти і готували з них. Мережа Файне Місто взагалі відома своєю лояльною ціновою політикою, а замовляючи комплексом, Ви ще й заощаджуєте.
  • Зручно. Не треба готувати, носити з собою ланч-бокси, що у будь-який момент можуть протекти, і навіть мити посуд! Окрім того, комплексні обіди по м. Тернопіль наші кур’єри доставляють швидко та обережно, тому не доведеться відволікатися від роботи.

Для великих компаній і невеличких офісів кур’єрські доставлення — це справжня знахідка! Адже так можна одразу забезпечити своїх працівників обідом без великих фінансових витрат. Пропонуємо замовити щось із ресторану ЯНГ чи НА НЕБІ, доставка з них працює не лише по місту, але й за його межами!

 

Доставка комплексних обідів у м. Тернопіль від Сім’ї ресторанів Файного Міста: смачно, швидко та доступно!

Робіть замовлення на сайті або через застосунок, це дійсно просто і не займає багато часу. Доставка комплексних обідів у м. Тернопіль при мінімальному чеку від 200 грн, для заміських територій — від 300 грн. Із ресторанів ЯНҐ і NA NEBI доставляємо БЕЗКОШТОВНО! Якщо потрібно привезти пакунок за місто, вартість послуг кур’єра складає 50 грн. Замовлення приймаємо до 22:20. Що пропонуємо замовити:

  1. НА НЕБІ. Доставка страв сучасної української кухні. На перше борщ, бограч або навіть гарбузовий крем-суп. На друге може бути банош із курячим філе-гриль, домашні вареники або біфштекс із картопляним пюре.
  2. Young. Тернопіль може скуштувати страви оригінальної паназійської кухні. На вибір є тайський, в’єтнамський та японський обіди.

Замовляйте обіди у Тернополі у популярних закладах мережі Файного Міста!

Наступна стаття >Наступна стаття