Якщо "приїлась" звична піца - Американські бургери для посиденьок з друзями

2023-10-19

Зустріч з друзями - це завжди класно, але коли доходить справа до вибору відповідної їжі для веселих посиденьок, може виникати безліч питань і розбіжностей. Якщо раніше для відпочинку компанією ви замовляли піцу, але тепер ця страва вам дещо набридла і бажаєте спробувати щось інше, ми знайшли рішення - бургери з Пасажу Адлера. Така їжа ідеально підходить для простих посиденьок, міні-пікніків і переглядів улюблених кінострічок. Її так зручно їсти, тримаючи обома руками, а те, що великі американські бургери доволі ситні, кожен залишиться задоволеним на всі 100%.

замовити бургери пасаж адлера

 

Доставка бургерів у Тернополі й найкращих закусок - чудова ідея для дружнього відпочинку!

У ваших планах замовити бургер, не схожий на традиційний фаст-фуд, - оберіть бар Пасаж Адлера 13, де саме ця позиція вважається основною фішкою та гордістю закладу. В меню включені безліч варіацій, і всі вони подаються з картоплею чи бататом-фрі, отож ви точно залишитесь ситими. Перед тим, як замовити бургери, ми зібрали коротку інформацію про їх особливості, а саме:

  • Якщо ви вважаєте себе поціновувачем класики, спробуйте "Camamber burger з телятиною" чи "Burger Grill", де соковита котлета чудово поєднується з нашими авторськими соусами та свіжими овочами.
  • Обожнюєте ароматний сир - крутим рішенням стане "Double Cheese Burger", до складу якого входить 4 різновиди сирів, 2 соковитих котлети з телятини, хрустка та така ніжна карамелізована цибуля, а також наш ексклюзивний соус блю чіз.
  • Якщо для вас ідеальним варіантом є страви з м'якої та соковитої курятини, тоді вашій увазі ми пропонуємо "В'єтнамську школярку" чи бургер "Chicken Баффало".
  • Мрієте скуштувати найкращі чорні бургери - замовте "Black Баффало з телятиною" чи наш "Premium Burger", доповнений ексклюзивним беконовим джемом.
  • Бажаєте додати дещо пікантних відчуттів - бургер "Texas" з використанням гострого перцю халапеньо чекає на вас. 
  • Якщо ви або хтось із ваших друзів є вегетаріанцями, то спеціально для таких випадків ми готові запропонувати "Доньки м'ясника". Це саме та позиція, де замість тваринного м'яса ми використовуємо рослинне. 

Це далеко не всі бургери в Тернополі, які включені в меню закладу Пасаж Адлера 13. Радимо перед замовленням більш детально ознайомитися з асортиментом і, враховуючи власні побажання, обрати улюблену позицію.

До речі, ми не лише бургери готуємо, у нас також можна замовити їжу на компанію. Класні сети до пива з прошутто чи страви з курятини та сиру стануть кращою закускою і чудовим доповненням вдалого вечора. А коли у планах посмакувати коктейлями чи вином, оберіть "Cocktail Set", що включає: різні сорти сирів, прошутто, хрусткі грісіні, цибулевий багет з власної пекарні, оливки, свіжі ягоди та ніжний абрикосовий джем. Закуски для компанії ви можете замовити і порційно, якщо ваші смаки та вподобання відрізняються.

 

Час замовити їжу у Тернопіль і околиці від Пасажу Адлера: куштуйте з друзями найсмачніші бургери та вишукані закуски!

Доставка закусок і бургерів з бару Пасаж Адлера 13 - це справді класна ідея, коли вам хочеться гарно відпочити, де б не планувались посиденьки. До речі, ви можете замовити їжу в Тернопіль і приміські зони, що значно розширює можливості для ідеального відпочинку. Якщо зацікавила доставка їжі з Пасажу, перегляньте меню, визначтесь зі своїми фаворитами і телефонуйте нам або ж оформляйте замовлення онлайн на сайті. Скориставшись послугою доставки, відмінний настрій і веселий вечір з друзями гарантовані, а коли вона включає багато страв, то ви ще й маєте можливість заощадити, адже виконується абсолютно безкоштовно!

Читайте також: Мексиканські бургери - що воно таке та в чому відмінність від звичайного бургера?

Наступна стаття >Наступна стаття