Мексиканські бургери - що воно таке та в чому відмінність від звичайного бургера?

2023-10-09

Бургер - один із найпопулярніших різновидів фаст-фуду, адже його ми доволі часто замовляємо для ситних перекусів, вечірніх посиденьок з близькими чи навіть на святкування. Зараз цією стравою нікого не здивувати, оскільки вона пропонується у багатьох закладах Сім'ї ресторанів Файного Міста. Але якщо ви хочете побалувати себе чи найдорожчих людей чимось цікавим і нестандартним, ми рекомендуємо замовити мексиканські бургери, що готуються у концептуальному ресторані No Name. Така їжа як візуально, так і на смак відрізняється від традиційних бургерів у пухкій класичній булці. Завітайте у мексиканський ресторан [NONAME] і замовте оригінальні бургери з не менш цікавою начинкою. А коли немає змоги прийти до нас, ви можете замовити бургери з доставкою.

 

Чому варто замовити бургери в Нонаме: чим вони особливі?

Якщо оцінювати мексиканські бургери візуально, то вони мають зовсім іншу подачу, ніж класичні. Основу їжі складає не пишна булочка з кунжутом, а тортилья. Що стосується начинки, то в кухні Мексики переважають бобові культури, гострий перець халапеньо та традиційний соус гуакамоле із додаванням авокадо. Ці інгредієнти, гармонійно поєднуючись один з одним, створюють унікальну смакову композицію, яка властива виключно мексиканським бургерами. Насичена пікантність чудово компонує з ароматним і соковитим м'ясом, сиром, овочами, майонезним, томатними соусами та гірчицею. 

Мексиканська їжа у Тернополі, а саме ексклюзивні бургери з нашого закладу Нонаме подобаються за вишукані смакові поєднання та цінуються за автентичність, адже ми намагаємось з точністю відтворити кухню Мексики та грамотно втілити всі технологічні процеси у наші страви. Саме тому пропонуємо вам такий бургер замовити у мексиканському стилі:

  • З рваною телятиною, де соковите м'ясо ідеально гармонує з сирами чеддер і моцарела, різновидами соусів, гострим перцем халапеньо, свіжими томатами й ароматною синьою цибулею;
  • З куркою, у цій страві переважають нотки особливої витонченості та ніжності, адже ідеально приготована курятина чудово компонує з томатами, перцем халапеньо і іншими складниками.

мексиканські бургери тернопіль

До речі, а чи знали ви, що корінні мексиканці для створення бургерів застосовують шинку й американський сир, що попередньо обсмажуються, поверх соковитої котлети? Вони також можуть поєднувати ці продукти з запашним, ніжним і водночас хрустким беконом. Невід'ємними інгредієнтами також вважаються шматочки халапеньо, авокадо, подрібнені листя салату, цибуля та помідори. 

Читайте також: Коротко про особливості мексиканської кухні - [NONAME]

 

Замовити їжу в Тернопіль і ближні села з доставкою від ресторану Нонаме!

Якщо бажаєте скуштувати інші страви Мексики в Тернополі, меню Нонаме має чим вас потішити. До прикладу, серед наших незмінних фаворитів хочемо відзначити:

  • суп, який так обожнював Домінік Торетто;
  • легендарні такос і бурітос з безліччю начинок;
  • хрумкі чіпси начос, що чудово смакують в якості холодної закуски;
  • традиційна кесадилья з додаванням телятини чи курки;
  • різновиди оригінальних і надзвичайно ситних салатів;
  • десерти для справжніх гурманів, у тім числі чуррос з карамельним соусом.

Дуже важливим є те, що поласувати популярними мексиканськими стравами ви можете не тільки в Нонаме, адже у нас є актуальною доставка бургерів і інших позицій по місту й околицях. Щоб замовити їжу в Тернопіль чи приміські зони, телефонуйте нам або ж обирайте на сайті. Ми готові вам подарувати запальний настрій, де б ви не знаходились, адже наша Сім'я піклується про вас і ваше дозвілля у колі близьких людей.

Наступна стаття >Наступна стаття