Який раціон харчування найкраще підійде для спортсменів і активних людей?

2024-05-31

Цілком очевидно, що раціональне харчування - це запорука хорошого настрою, відмінної фізичної форми та самопочуття, високої продуктивності та, врешті-решт, молодості. Проте коли заходить мова про професійних спортсменів і загалом людей, які ведуть здоровий і активний спосіб життя, то в такому разі до правильної їжі висуваються особливі вимоги. Оскільки люди, що активно рухаються, витрачають дедалі більше енергії, ніж ті, хто веде малорухливий спосіб життя, їм необхідне збалансоване харчування для спортсменів. Правильний раціон підбирається індивідуально, залежно від потреб і сфери діяльності людини, а для цього важливо враховувати добову норму калорій з урахуванням ступеня навантаження. 

 

Яке обрати раціональне харчування спортсменам і активним людям!

Цікавить смачна та корисна їжа для спортсменів і просто активних людей - доставка раціонів Кафе Моне стане чудовим рішенням! Ми радимо звернути увагу на готову програму, розроблену у супроводі наших досвідчених кухарів і кваліфікованого лікаря-нутриціолога. 

збалансоване харчування моне

Для активних людей і професійних спортсменів ми рекомендуємо обрати раціон харчування на тиждень “Баланс-2”. Програма має такі особливості:

  1. Включає страви, які у сукупності містять 1900 ккал денного споживання. Такої калорійності достатньо для того, аби при надмірних фізичних навантаженнях не виникало швидкого виснаження та відчуття голоду.
  2. Правильне харчування для спортсменів меню розроблене з метою підтримки тонусу, здоров'я та відмінного самопочуття.
  3. Завдяки вмісту в їжі нутрієнтів і вітамінів, спортсмени і активні люди здатні наповнити свій організм поживними речовинами.
  4. Здорова їжа, включена в цю програму, розроблена з суворим збереженням балансу КБЖВ, що гарантує підтримку відмінної фізичної форми та зовнішнього вигляду.

Здорове харчування меню на тиждень “Баланс-2” включає страви з додаванням свіжих овочів, яєць, молочних безлактозних продуктів, м'яса птиці, риби та морепродуктів. У сукупності ці продукти ідеально підходять для правильного раціону спортсменів і активних людей. Звісно, ми не забули і про поживні та безпечні ласощі, у яких не міститься білого рафінованого цукру. Замість нього використовуємо якісний натуральний мед, сиропи топінамбура, агави та фініка та сертифікований заміннний цукру.

Читайте також: Раціони харчування Моне - підтримка ваги, схуднення, омолодження та економія вашого ресурсу

 

Доставка здорової їжі від Кафе Моне! Ми підготували для вас готові раціони не лише для активних людей і професійних спортсменів!

Ми, заклад здорового харчування Cafe Mone, підготували для вас і інші корисні програми, що сприяють схудненню, омолодженню, очищенню організму від токсинів і шлаків, його наповненню життєво необхідними ресурсами. У нас пропонується доставка раціонів:

  • Для людей, що ведуть малоактивний спосіб життя. Якщо ви працюєте вдома чи офісі і вкрай рідко або взагалі не займаєтесь спортом, раціон “Баланс-1” стане чудовим вибором для підтримки здоров'я та краси.
  • Коли вашою основною метою є швидке схуднення, для вас ми розробили програму “FMD”, яка займає 5 днів. Вона проводиться під контролем досвідченого нутриціолога у закритому телеграм-каналі. Така дієта імітує голодування, проте після споживання страв ви почуватиметеся комфортно та бадьоро.
  • Якщо хочете провести детокс організму та його розвантаження, у нашому закладі CAFE MONE пропонується програма “Light”.

Доставка здорової їжі, а особливо готових раціонів, - це прекрасна можливість поліпшити своє самопочуття та позбавити себе щоденних турбот. Немає значення, ведете ви активний чи малорухливий спосіб життя, - доставка здорового харчування вирішить безліч поставлених задач. При бажанні проконсультуватися звертайтесь до фахівців, а щоб замовити готовий раціон, телефонуйте нам за номером 067-612-33-55. Ми завжди раді допомогти та доставити ваше замовлення як по Тернополю, так і в приміські зони. Для нас важливий ваш комфорт і задоволеність корисними готовими раціонами, представленими в меню Кафе Моне!

Наступна стаття >Наступна стаття