Раціони харчування Моне - підтримка ваги, схуднення, омолодження та економія вашого ресурсу

2024-05-30

Що ви сьогодні їли на сніданок? А як почуваєтесь після обіду або вечері - наповненими енергією та щасливими чи виснаженими і без жодного бажання щось робити? Те, яке ми маємо самопочуття, настрій та чи хочемо працювати з наснагою, залежить від страв, що споживаємо. Навіть незначний перекус шкідливою їжею може нашкодити, не говорячи вже про її вживання на постійній основі. Щоб наповнити свій організм новими силами, відчути прилив енергії та відмінний настрій, ми, заклад CAFE MONE, радимо вам обрати збалансований раціон харчування. Здорова їжа сприяє відмінному самопочуттю та покращує зовнішній вигляд, омолоджуючи організм. Почувайтесь впевнено, виглядайте бездоганно, а для цього пропонуємо вам збалансоване харчування меню на 5-7 днів.

 

Який готовий раціон харчування на тиждень обрати залежно від індивідуальних потреб?

Оберіть у нас вже готовий збалансований раціон на тиждень, розроблений у супроводі кваліфікованого лікаря-нутриціолога. У нас пропонується декілька програм, тому щоб знайти відповідну до своїх потреб, пропонуємо детальніше з ними ознайомитись:

замовити раціон здорового харчування

  • Програма Light. Раціон, розрахований на 7 днів, включає страви, що сприяють усуненню декількох зайвих кілограмів і розвантаженню організму. Обравши це здорове харчування - раціон на тиждень буде таким, що ви щоразу відчуватимете легкість, проте без відчуття голоду.
  • FMD. Це дієта, що імітує ефект голодування та допомагає очистити організм від шлаків і токсинів. Основна її ціль - скинути зайву вагу, підвищити працездатність, омолодити і очистити організм на клітинному рівні. Це меню правильного харчування переважно включає страви на рослинній основі, без додавання тваринних білків і жирів. Що не менш важливо - розрахований раціон на 5 днів, і весь цей час вас супроводжуватиме у закритому телеграм-каналі досвідчений нутриціолог.
  • Баланс 1. Такий раціон створений для людей, що ведуть малоактивний спосіб життя. Його дія спрямована на боротьбу з зайвими кілограмами, а також він сприяє наповненню організму енергією та підвищенню тонусу.
  • Баланс 2. Таке здорове харчування меню розроблене для спортсменів і людей, що перебувають у постійному русі. Щоб отримати заряд енергії та прилив сил, ми розробили раціон, який включає: свіжі овочі, м'ясо птиці, рибу, морепродукти, смачні соуси з додаванням натуральних компонентів тощо.

Щоб визначити, яке правильне харчування меню підходить саме вам, подумайте, які ставите перед собою цілі, споживаючи здорову їжу. А якщо виникли запитання, звертайтесь до кваліфікованого лікаря-нутриціолога, який підбере індивідуально для вас найкращу програму.

Читайте також: Розраховуй своє щоденне харчування легко з доставкою їжі Cafe Mone

 

Доставка здорового харчування від Кафе Моне - це прояв турботи та запорука комфорту для кожного з вас!

Прагнете мати відмінне самопочуття, хороший настрій і безліч енергії - доставка здорового харчування стане чудовим рішенням! Ми привозимо страви по Тернополю та передмісті, що значно розширює ваші можливості. До переваг послуги хочемо віднести:

  • зручність, адже вам не доведеться готувати їжу самостійно;
  • заощадження часу: приділіть увагу своїм близьким чи улюбленому заняттю, а приготування здорової їжі довірте нам;
  • універсальність: доставка раціонів прийде на допомогу зранку, коли ще немає бажання клопотатись на кухні, в обідню пору для організації смачного та поживного перекусу чи ввечері, коли вже не хочеться готувати їжу.

Здорове харчування Cafe Mone - це доставка раціонів для того, щоб ви отримували від їжі не тільки насолоду, але й неабияку користь. Щоб скористатись послугою доставки, телефонуйте нам за номером 067-612-33-55 або онлайн. Також у нас можливий самовиніс з кафе або прийом їжі всередині закладу, якщо вам так зручніше. Словом, ми зробили все для того, аби ви без докладання жодних зусиль харчувались правильно та відмінно себе почували. Скуштуйте наші готові раціони хоча б раз, щоб переконатись у їхній користі, яка чудово гармонує з неповторним смаком.

Наступна стаття >Наступна стаття