Які традиційні італійські страви обов'язково варто скуштувати в Антіці?

2023-08-08

Традиційні італійські страви підкорили серця жителів чи не всіх куточків світу, полюбляють їх і українці за щедрість порцій, гармонійне поєднання інгредієнтів і витонченість смаків. Звичайно, найпопулярнішою їжею вважається піца, проте існує і безліч інших позицій, які захоплюють не менше. Якщо ви є прихильником італійської кухні або ж бажаєте її детально дослідити, завітайте у наш новий ідейний ресторан Antica Eatery. Це заклад, де можна замовити італійські страви, які по стилю подачі та смаку максимально наближені до оригінальних.

 

Які страви італійської кухні варто замовити, аби оцінити кухню з дещо іншої гастрономічної сторони?

Усю представлену в меню Антіка їжу однозначно варто скуштувати, адже вона готується зі збереженням кулінарних традицій сонячної Італії. Якщо ж у ваших планах спробувати доволі нестандартні страви, то ми радимо вам обрати наступні:

їжа антіка

  1. Бурата з печеними перцями та свіжими томатами. Італійці обожнюють сири, а тому доволі часто полюбляють експериментувати над розробкою унікальних рецептів. Скуштуйте у нашому ресторані бурату, традиційний сир, який готується на основі моцарели і вершків. Для отримання продукту застосовується свіже молоко молодих буйволиць. Ми вирішили дещо урізноманітнити стандартну подачу і пропонуємо вам скуштувати бурату як окрему страву. Для додавання їй більш насиченого смаку чи використали соковитий запечений перець із хрусткою скоринкою, а соковитості надає свіженький помідор.
  2. Панцанелла. Деякі страви італійської кухні прийшли до нас із Тоскани, де панує ідеальний клімат для успішного росту овочів і зелені. Замовте у нас фірмову панцанеллу, до складу якої входять такі компоненти: грінки, томати, страчателла, синя цибуля, огірок, зелень, спеції. Саме в такому колоритному тандемі представлений фірмовий італійський салат в ресторані АНТІКА!
  3. Качукко. Якщо ви обожнюєте перші страви, ми раді подати вам вишуканий суп з морепродуктів, що вперше приготували тосканці. По консистенції він нагадує гуляш, проте замість м'яса ми, як і італійці, додаємо морепродукти. Страва виходить наваристою та з насиченим смаком, окрім цього, вона є надзвичайно поживною, а отже наповнить ваш організм енергією та корисними компонентами.
  4. Панцеротті. В захваті від італійських закусок - зверніть увагу на цей смаколик. Він представляє собою картопляні крокети з моцарелою, обсмажені до рум'яної скоринки. Як і італійці, ми пропонуємо страву з традиційним пармезаном, пікантними пластівцями чилі та ароматним гірчичним соусом.

Якщо вас захоплює та надихає італійська кухня - страви перелічені вище замовте у нас, аби оцінити її і з доволі нестандартної сторони. До речі, це далеко не вся їжа, яку пропонуємо замовити ми, якщо ви обожнюєте незмінну класику, то тоді вам неодмінно припаде до душі піца. Для отримання тіста ми застосовуємо тривалу витримку, а розмаїття начинок вас ще більше вразить, адже ви знайдете як традиційні, так і авторські варіації. Мрієте скуштувати щось справді оригінальне і таке, яке не готують в жодному ресторані України, - скуштуйте наші ексклюзивні бургери, де замість пухкої булочки з кунжутом ми додаємо італійське фокаччо. Авторські неаполітанські бургери - це наша гордість і родзинка, тому сюди варто завітати заради того, щоб їх спробувати.

Читайте також: Antica Eatery - простір зі смачною італійською їжею у м. Тернопіль

 

Доставка їжі прийде на поміч будь-коли: замовляйте та куштуйте італійську їжу там, де зручно!

Коли немає змоги прийти у наш ресторан, але бажання замовити італійські страви нестерпне, доставка їжі прийде на допомогу. Ми її виконуємо не тільки в межах міста, а й у ближні села, тому де б ви не були, нам завжди хочеться вас тішити. Для здійснення замовлення їжі переходьте на сайт fainemisto.com або ж телефонуйте за номером 068-055-77-11. Наші кур'єри працюють завжди вправно, а тому зовсім скоро ви отримаєте найкращі італійські страви туди, куди зручно! Замовляйте їжу з доставкою для ситного обіду на роботі, вишуканої вечері з рідними чи наодинці, організації відпочинку на природі чи романтичного побачення другій половинці.

Наступна стаття >Наступна стаття