Antica Eatery - простір зі смачною італійською їжею у м. Тернопіль

2023-08-03

Antica Eatery представляє собою заклад італійської кухні, який відкрився нещодавно, проте встиг підкорити серця багатьох відвідувачів. Якщо ви обожнюєте страви сонячної та такої привітної Італії і бажаєте ними насолодитися в рідному Тернополі або ж приїхали в файне місто у справах чи для відпочинку, завітайте до нас! Ми радо вас зустрінемо в нашому затишному та, водночас, колоритному закладі, аби посиденьки залишили виключно позитивні емоції і неповторні смакові відчуття. Ресторан Antika доволі просторий, а сам інтер'єр настільки затишний, що вам тут однозначно буде комфортно. Жодних зайвих деталей - все виконано чітко та лаконічно, завдяки чому ви зможете тут як святкувати визначні події, так і признаватися другій половинці у щирості своїх почуттів. Крім цього, італійський ресторан Тернопіль ідеально підходить для звичних вечірніх посиденьок чи ситного обіду. А коли у вас немає часу прийти до нас чи, можливо, плануєте організувати перекус вдома, на робочому місці, в гостях чи на природі, то у такому випадку на поміч прийде доставка їжі Антіка.

 

італійські страви антіка

Здійснюємо огляд меню італійського ресторану Антіка! Які страви у ТОПі та в чому їхня особливість?

Меню італійського ресторану ми розробили таким чином, щоб точно догодити навіть вибагливим гурманам. Воно підходить як для відпочинку тісною компанією, так і для масштабних святкувань. ТОПові позиції у нас займають наступні страви:

  1. Піца. Антіка - ресторан, де можна замовити італійську піцу, адже вона тут готується зі збереженням кулінарних традицій корінних італійців. Тісто проходить тривалу витримку, тому виходить особливим, воно настільки запашне та приємної текстури, що вам залюбки смакуватимуть навіть бортики. Приємно вражає і те, як подається італійська піца у Тернополі у нашому закладі. Щоб страва не втратила соковитості, ми її не розрізаємо, а даємо вам спеціальні ножиці, аби ви її змогли самостійно розділити на шматочки.
  2. Паста. Вкрай важко уявити меню, у яке включені традиційні італійські страви, без пасти. У нас вона готується з використанням італійського борошна та жовтків, завдяки чому отримує бездоганну структуру і відповідний колір. Паста пропонується з рибою, морепродуктами, м'ясом чи овочами.
  3. Бургери. Італійська кухня в Тернополі справді унікальна, адже ми теж маємо власну родзинку, і нею є саме бургери. Вони є єдиними в Україні, де замість традиційної пухкої булочки застосовується фокаччо. Ви точно такої їжі ніде не куштували, а коли спробуєте цей цікавий тандем у нас, то, скоріш за все, виникне бажання повторити замовлення!

Це не всі страви італійської кухні, які ми для вас підготували. Окрім піци, пасти, авторських бургерів рекомендуємо вам скуштувати неповторні перші страви, основу, гарніри, салати та десерти, які однозначно викличуть у вас море позитивних емоцій.

Читайте також: Чому італійці не розрізають піцу? Доставка піци Антіка - задоволення з італійськими нотками

 

АНТІКА - італійський ресторан у Тернополі, що виконує доставку не лише по місту, а й у передмістя!

Ми - ресторан з доставкою, тому ви можете спланувати, як і де проводитимете відпочинок, а наші кур'єри привезуть замовлення так швидко, як це можливо! Не лише у Тернопіль доставка їжі, а й у приміські зони виконується, що ще більше розширює список ваших можливостей. Здійснити замовлення їжі в Тернопіль і ближні села варто, коли:

  • ви повернулись з роботи виснажені, проте бажання проводити час на кухні немає жодного;
  • планується візит гостей або ж вони завітали несподівано, а як заглянули в холодильник, то там немає нічого, чим їх можна здивувати;
  • хочете організувати відпочинок в італійському стилі на природі;
  • у планах проведення романтичного вечора, коли точно не до приготування страв самостійно.

Проведіть час в італійському стилі та насолодіться їжею, яку обожнюють італійці. Ми її стараємось відтворювати максимально точно, проте навіть це не заважає нам вкладати у страви українську душу! Для оформлення замовлення з доставкою телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж виконуйте його на сайті чи у застосунку, попередньо ознайомившись із меню.

Наступна стаття >Наступна стаття