Чому італійці не розрізають піцу? Доставка піци Антіка - задоволення з італійськими нотками

2023-07-31

Доволі популярною і затребуваною стравою італійської кухні вважається саме піца. Таку їжу можна поза всілякими сумнівами назвати універсальною, адже вона підходить як для святкувань, так і ситних обідніх перекусів, дружніх чи сімейних посиденьок за веденням діалогів чи переглядом фільмів. Якщо ви бажаєте зрозуміти, якою є на смак справжня італійська піца та як її краще їсти, аби відчути весь колорит, завітайте у наш ресторан Антіка. Заклад відкрився нещодавно, проте вже встиг підкорити серця багатьох відвідувачів. Тут готується безліч страв, серед яких італійська піца з різноманіттям начинок. Звичайно, смак цієї їжі залежить не лише від того, як її приготували піцайоло, а й від способу подачі та споживання. Якщо ви думаєте, що перед подачею справжня італійська піца нарізається, то помиляєтесь, і зараз ми детально розповімо, чому ця страва вживається цілою.

 

Як споживається справжня італійська піца: розрізаємо на шматочки чи їмо цілою?

Корінні італійці в кулінарії вважаються істинними естетами, тому для них важливо, щоб страва була і смачною, і візуально привабливою. Ціла піца виглядає набагато краще зовні, тому пробуджує неабияке бажання її скуштувати. По-друге, італійська піца сама по собі є порційною стравою. Вона не пропонується великих розмірів, на відміну від їжі, яку готують українці. До інших причин, чому італійці її не нарізають, слід віднести наступні:

  1. Найсмачнішою вважається страва із соковитою начинкою. До прикладу, коли використовується томатний соус, він готується прямо перед додаванням у страву, тому виходить дуже соковитим. Моцарела теж відноситься до “водянистих” сирів, завдяки чому робить смак ще більш ніжним. Коли розрізати піцу на шматочки, вся рідина стікає в тарілку і зникає основна її фішка - соковитість.
  2. Не менш важливим є те, що піца Італії має подаватися дуже гарячою, а коли її розрізати, то вона швидше охолоне, що є абсолютно недопустимим. Коли страва пройде шлях від печі до столу, вона втратить свої смакові властивості та привабливість.

Доволі поширеним є питання, чим їсти піцу: руками чи за допомогою ножика й виделки? Якщо дивитися зі сторони естетики, то споживання страви ножом і виделкою є більш привабливим і комфортним. Коли ви берете в руки гарячу їжу, то можете їх обпекти, а користуючись столовими приборами такої неприємності не виникне. Більш того, їсти цю страву ножиком і виделкою варто тому, що ваші руки залишаться чистими, а це дуже важливо особливо тоді, коли проводите час у ресторані. Як правило, корінні італійці користуються столовими приборами для вживання серединки і беруть піцу руками, коли доходить черга до бортиків.

Читайте також: Несподіваний візит гостей? Доставка піци з Антіки врятує ситуацію

 

доставка піци антіка

Якщо потрібна справжня італійська піца, доставка з ресторану Антіка прийде на допомогу у будь-якій ситуації!

Цікавить, де готується найкраща піца в Тернополі, - завітайте у італійський ресторан Antica Eatery. До речі, ця страва тут теж не розрізається, а щоб ви самостійно її розділили на бажані шматочки, ми пропонуємо спеціальні ножиці, які даємо кожному нашому гостю перед подачею. Справді, наша піца є особливою, адже готується вона зі збереженням кулінарних традицій Італії. Це страва, у якій тісто проходить витримку, аби досягти необхідної структури та легкості. Заказати піцу у Тернополі в Антіка чи можете з різноманітними начинками, у меню представлені як традиційні, так і авторські позиції, які припадуть до душі навіть вибагливому гурману. А якщо у ваших планах залишитися вдома, організувати пікнік чи смачно пообідати в офісі, тоді вашій увазі пропонується доставка піци. Послугу ми надаємо не тільки по місту, але й у приміські зони, що ще більше дає змоги відпочивати так, як хочеться, і там, де запланували. Захоплює піца - доставка з нашого закладу Антіка стане у нагоді, коли:

  • у холодильнику порожньо, а смачно поїсти хочеться;
  • плануються посиденьки з друзями чи родиною;
  • є бажання ситно пообідати на робочому місці, але вийти поїсти немає часу;
  • хочете усамітнитись за переглядом улюбленої кінострічки;
  • бажаєте організувати безтурботний і лайтовий відпочинок на природі.

Насправді, причин, щоб заказати піцу в Тернопіль чи прилеглі села, є набагато більше, аніж ми вказали, тому нумо заходьте на сайт fainemisto.com і переглядайте меню. Якщо цікавить піца на замовлення з нашого ресторану італійської кухні Антіка, телефонуйте за номером 068-055-77-11 або ж виконуйте його онлайн. Піца Тернопіль, замовити яку радимо ми, готується з любов'ю, а отже неодмінно задовольнить ваші потреби як візуально, так і на смак!

Наступна стаття >Наступна стаття