Несподіваний візит гостей? Доставка піци з Антіки врятує ситуацію

2023-07-04

Несподіваний візит гостей - звичайно, сюрприз із приємних, проте іноді виникають ситуації, коли тобі їх пригостити нічим. На щастя, це не привід почуватися розгубленим, так як у даному випадку може прийти на допомогу піца з доставкою. Дійсно, така страва вважається універсальною, оскільки її обожнюють всі, навіть вегетаріанці. Величезний вибір начинок, тоненьке фокаччо з хрумкими та добре пропеченими бортиками створюють особливі смакові відчуття та дарують виключно позитивні емоції. Досі перебуваєш у роздумах і не знаєш, яку замовити піцу в Тернополі, щоб потішити та здивувати гостей, - наша Сім'я ресторанів Файного Міста рекомендує приділити увагу нещодавно створеному закладу Antica Eatery. Куштуй цю страву разом з близькими та дорогими серцю людьми, розповідаючи їм актуальні новини, що трапилися в твоєму житті, розділяючи з ними свою радість чи просто релаксуючи за переглядом фільмів. Відпочинок у кожного різний, проте його може об'єднувати одне - справжня італійська піца з нашого новенького ресторану.

 

Якщо планується доставка - піца для гостей, які прийшли неочікувано, стане чудовим рішенням!

замовити їжу антіка

Замовити піцу, яку пропонує італійський заклад Antika, варто у різних ситуаціях, а якщо твої гості її ще не куштували, то це ще одна вагома причина обрати саме нас. Ресторан був створений для тих, хто обожнює або бажає ще краще дослідити кухню сонячної Італії, адже вона така смачна, ситна, поживна. А чи ти знав, що саме італійці дуже люблять готувати, що вони можуть годинами обговорювати різноманітні рецепти й експериментувати з їх відтворенням чи не щодня, а не тільки при підготовці до святкувань? Чи відомо тобі, що вони вкладають у цей процес свою душу, саме тому їжа у них виходить бездоганною. А той, хто побував в Італії хоча б один раз, з впевненістю може сказати про всі переваги кухні та її особливості, бажаючи скуштувати традиційну італійську їжу навіть вдома. 

Врахувавши популярність страв Італії, ми вирішили створити власний концептуальний ресторан Antica Eatery. В меню представлено безліч позицій, у ньому ви знайдете вишукану пасту з розмаїттям начинок, автентичні перші страви, основу, закуски, гарніри, десерти та, звісно, піцу. До речі, саме вона стане чудовим виходом із ситуації, коли неочікувано завітали гості, адже ніхто не відмовиться від ласого шматочка, що просто тане в роті та так апетитно тягнеться. З ресторану Антіка доставка піци підтвердить, що смаки можуть різнитися, проте італійські традиції завжди збережені. Тому якщо ти прагнеш пригостити гостей дійсно оригінальною стравою, обери ту, яку готуємо ми, нова, проте вже така відома піцерія в Тернополі.

Читайте також: Доставка їжі у Тернополі для ваших святкувань - Сім'я ресторанів Файного міста

 

Піца на замовлення з доставкою від Antica Eatery: насолоджуйся перевіреною роками класикою чи оригінальними стравами разом з гостями!

ПІцу замовити у нас ти можеш як традиційну, так і авторську, якої точно ніде не куштував. Серед найпопулярніших і найбільш затребуваних позицій ми б хотіли відмітити:

  1. “Маргариту”. Це справжня неаполітанська класика, яку ще багато років тому оцінила королева Маргарита. Звичайна вулична їжа для неї стала цілим культом, адже в ній всі інгредієнти зібрані лаконічні, проте гармонуючі між собою. Ми готуємо піцу з додаванням в'ялених томатів, моцарели в розсолі та свіжого базиліку.
  2. “Салямі”. Ця піца на замовлення теж актуальна тоді, коли ти і твої гості обожнюєте класику. Ми її створюємо на основі італійської ковбаси салямі Негроні, смак якої ідеально доповнює томатний соус.
  3. “Капричозу”. А якщо твоя компанія полюбляє гриби, то тобі неодмінно припаде до душі страва, де печериці ідеально поєднується з прошутто, артишоками, помідорами та моцарелою.
  4. “Сирну”. Шукаєш піцерії Тернополя, які вміють експериментувати, обери заклад Антіка, в меню якого включена дана позиція. Вона особлива не лише використанням різних сортів сирів, а й додаванням оригінального трюфельного меду та соковитої солоденької грушки.
  5. “З анчоусами”. Якщо ти обожнюєш морепродукти, як і твої гості, обери страву, де анчоуси ідеально поєднуються з каперсами, моцарелою, страчателлою й оливками.
  6. “Мортаделла”. Ця піца на замовлення стане чудовим рішенням, якщо ти полюбляєш варену ковбасу. Тут вона пропонується не проста, а італійська, де особливих смакових ноток їй додають фісташки, страчателла, моцарела.

Це далеко не вся італійська піца Тернопіль, представлена в меню нашого ресторану АНТІКА! Переглядай його уважно й обирай, що тобі найбільше смакує, пригощай стравами гостей і даруй всім радість! До речі, у нас діє не лише доставка піци, ми раді запропонувати тобі і безліч інших привабливих позицій. Для посиденьок з друзями рекомендуємо звернути увагу на апетитну пасту з розмаїттям доповнень чи бургери, які готуються з використанням не класичної булочки, а італійського фокаччо! Наше меню таке колоритне, що ти точно обереш найкраще для себе та близьких!

Наступна стаття >Наступна стаття