Які страви тернополяни найчастіше замовляють на доставку?

2023-05-11

Доставка їжі - це дуже популярна та затребувана послуга не тільки серед тернополян, а й гостей міста. Коли хочеться організувати святкування вдома, смачно поїсти в готельному номері (якщо ви приїхали у Тернопіль у справах чи на відпочинок), залишитися зі своїми думками наодинці чи весело провести вечір з близькими, їжа з доставкою стане чудовим рішенням. А коли цю послугу надаємо ми, СРФМ, то вона ще й додатково приносить задоволення, адже завжди виконується швидко та на професійному рівні. Наша мережа ресторанів пропонує замовити страви одночасно з різних закладів, тому якщо ви обожнюєте суші, а ваша друга половинка - піцу, жодних проблем і непорозумінь не виникне. Ми привеземо їх за один раз і нікому не доведеться чекати, щоб поїсти від душі! 

доставка їжі тернопіль

 

Які страви замовляють на доставку найчастіше: не лише піца суші у Тернополі користуються популярністю!

Перед тим, як замовити їжу на доставку, ми рекомендуємо детально ознайомитися з тим, які позиції страв вважаються найбільш популярними. Нашими безумовними лідерами по числу замовлень вважаються наступні:

  1. Піца. Це традиційна італійська страва, яка смакує як на робочому місці, так і вдома чи в гостях. Крім цього, вона неодмінно прийде на допомогу під час організації різноманітних святкувань. Якщо ви бажаєте нею насолодитися там, де вам цього хочеться, ми рекомендуємо оформити її замовлення у Пабі Файного Міста чи новому концептуальному ресторані італійської кухні Antica Eatery.
  2. Суші. Обожнюєте паназійські страви - суші вам неодмінно припадуть до смаку. Це ідеальна їжа для легких і ситних перекусів, де б та з ким ви не були. Обідайте ними в офісі або ж пригощайте вишуканими суші другу половинку на романтичному побаченні. Прогулюючись парком у теплу сонячну днину, замовте страви з ресторану ЯНГ і організуйте міні-пікнік на природі. У нас пропонуються як класичні, так і ексклюзивні позиції за авторськими рецептами наших досвідчених сушистів, завдяки яким вам вдасться зламати стереотип про традиційні смаки!
  3. Сети на компанію. Як правило, такі страви актуально замовляти тоді, коли плануються веселі вечірні посиденьки або ж святкування різних подій. Сети на закуску ідеально підходять, адже вони включають безліч смачних і апетитних позицій, скуштувати які вдасться кожному учаснику застілля. Великим попитом користуються також шашлики, адже коли немає змоги їх приготувати на природі самостійно, на допомогу приходить доставка їжі Тернопіль, файне місто яку надає на професійному рівні. 
  4. Сніданки й обіди. Коли немає часу чи бажання готувати їжу самостійно або ж просто не хочеться перебиватися швидкими перекусами, вам слід замовити їжу Тернопіль, а саме сніданки й обіди з доставкою. Ми рекомендуємо скуштувати солоні та солодкі сніданки з Клубу Файного Міста, а обіди - з ресторану “На Небі”. До речі, комплексні обіди у Тернополі з цього колоритного закладу європейської кухні популярні тому, що ви можете самостійно обрати ідеальну позицію та страви до неї. 
  5. Бургери. Вони ідеально підходять для ситної вечері, перегляду улюблених фільмів з другою половинкою чи наодинці, посиденьок з найближчими людьми. Ми рекомендуємо обрати з бару Пасаж Адлера 13 бургери Тернопіль, доставка їжі виконується у якісному одноразовому посуді, завдяки чому прибуває до вас у належному вигляді та ще гарячою.

Піца і суші Тернопіль, бургери та сети на компанію, збалансовані сніданки та комплексні обіди - їжа, доставку якої виконуємо ми, СРФМ. Послуга надається не лише в межах міста, а й у передмісті, тому навіть якщо ви знаходитесь далеко від нас, ми готові задовольнити ваші гастрономічні побажання. У нас пропонуються виключно затребувані на доставку страви, завдяки чому ви зможете покуштувати ті позиції, які вам найбільше до душі, або ж замовити їх для святкування важливих у вашому житті подій! Якщо плануєте здійснити замовлення їжі у Тернополі чи прилеглих селах, звертайтеся до нас!

Читайте також: Залишайся у комфорті! А Пасаж Адлера доставить тобі справжні американські бургери та іншу їжу

 

По передмісті та місті Тернопіль доставка їжі від СРФМ діє: основні причини здійснити замовлення саме у нас!

Проживаєте або територіально знаходитесь у ближніх селах чи місті Тернопіль - доставка їжі від нас, СРФМ, стане чудовим способом урізноманітнити свій раціон і отримати безліч позитивних емоцій! Замовляйте улюблені страви і ми вам привеземо їх туди, куди вам зручно. Завдяки нам, вам не прийдеться поратися на кухні, щоб ваша їжа сподобалась усім запрошеним, готувати після насиченого робочого дня чи просто ніяковіти, коли прийшли гості, а запропонувати їм нема що. Ми дбаємо про ваш комфорт, для нас важливо, щоб ви проводили якомога більше часу з близькими, організовуючи посиденьки чи романтичні вечори, довірте всі клопоти щодо приготування їжі нам і ви неодмінно залишитеся задоволеними. Замовте соковитий бургер для себе і таку запашну піцу для друзів, отримуйте їжу за один раз і приступайте до її куштування одночасно! Щоб насолодитися улюбленими стравами, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж замовляйте їх в режимі онлайн на нашому сайті чи у додатку, попередньо ознайомившись з меню.

Наступна стаття >Наступна стаття