Які новинки підготував для вас заклад Antica Eatery?

2024-02-29

Наш ресторан ANTICA EATERY, де представлені найпопулярніші страви італійської кухні, любить і цінує кожного свого гостя, тому підготував оновлене меню. Ми радимо звернути на нього увагу тому, що воно ідеально підійде як для вечірнього відпочинку, так і для грандіозних святкувань. Розгляньмо, які позиції з'явились і чим вони можуть підкорити ваші серця.

 

Новинки в меню Антіка: скуштуйте вишукані страви італійської кухні, потіште себе чимось нереально смачним і вишуканим!

Оновлене меню італійської кухні включає безліч страв, які заворожують і приголомшують, приємно дивують і надихають, піднімають настрій і ще більше об'єднують. У нашому закладі Antika з'явились такі актуальні новинки, які варто обрати в залежності від індивідуальних смаків і цілей:

  • Жодних сумнівів, що традиційна італійська кухня у більшості з нас асоціюється з піцою. Така страва приходить на допомогу у будь-якій ситуації: ви зголодніли, очікуєте гостей чи вони завітали несподівано, плануєте відзначити невеличку подію, тощо. Ми підготували для вас декілька новинок - “Сициліана” з додаванням прошутто котто та традиційної салямі та “З копою і страчателою” на томатному соусі.
  • Обожнюєте страви з риби - ресторан італійської кухні підготував для вас ароматний тартар з лосося, що подається на фокаччо з прянощами, різними сортами сирів і зеленню. Ще одна наша апетитна новинка - “Тунець Качаторе” з базиліковою олією та тапенадом з оливок.
  • В оновленому меню італійського ресторану також представлені м'ясні страви, що чудово підійдуть для романтичної вечері чи святкування важливої події. Зверніть увагу на “Т-боун з ягня” чи соковиті медальйони з телятини з ньокі в соусі “Кянті”. Почастуйте себе та близьких цією вишуканою їжею, яка бездоганно смакує та додає ще кращого настрою.
  • Наш ресторан Антіка в Тернополі подбав і про наявність закуски на столі для невеликої компанії - “Ciao Italia”, що чудово підкреслює та доповнює витончений смак вина. Вона включає такі смаколики: тісто фріто, страчателу з томатами, прошутто крудо та свіжу рукколу.

Перегляньте оновлене меню в ресторані Antika більш детально й ознайомтесь з іншими не менш цікавими позиціями, наприклад, поркетою з ніжним трюфельним пюре чи повітряними равіолі з трьома текстурами пармезану.

Читайте також: Де в Тернополі замовити справжню італійську піцу на доставку?

 

Якщо потрібна в передмістя чи Тернопіль доставка їжі італійської кухні, звертайтесь до нас!

Насолодитись новинками з меню нашого італійського ресторану ви можете не тільки в Antika, а й за межами закладу. Для цього ми пропонуємо замовити їжу у Тернопіль і передмістя з доставкою. Для оформлення замовлення телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 чи виконуйте цю процедуру на сайті, попередньо ознайомившись з оновленим меню. 

доставка їжі антіка

У місті Тернопіль їжа італійської кухні існує - і саме такі страви рекомендує оцінити наш ресторан АНТІКА, а завдяки послузі доставки, ви можете посмакувати ними будь-де. Організуйте відпочинок вдома, проведіть святкування у колі найближчих людей чи великої компанії, запропонуйте другій половинці неповторну романтичну вечерю в італійському стилі, а ми залюбки задовольнимо ваші побажання! Швидка доставка, індивідуальний підхід до кожного гостя та широкий асортимент страв для різних подій - одні з багатьох причин, чому слід замовити їжу з доставкою по Тернополю та на околиці саме у нас!

Наступна стаття >Наступна стаття