Де в Тернополі замовити справжню італійську піцу на доставку?

2024-02-27

Піца - одна з найпопулярніших страв, яку обожнюють як дорослі, так і діти. Зараз представлено безліч її позицій, приготовлених на різними рецептами. Та й закладів, де створюється піца, у Тернополі є досить багато, тому вибрати є з чого. Проте більшість поціновувачів такої їжі досі шукають ресторан італійської кухні, де пропонується справжня неаполітанська піца. І ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, раді вам представити заклад італійської кухні в Тернополі Antica, який відкрився відносно нещодавно, проте вже став для багатьох улюбленим. І, до речі, ми даємо вам можливість насолодитись найсмачнішою піцою не тільки всередині закладу, а й за його межами, завдяки послузі доставки по місту й околицях.

доставка піци тернопіль

 

Хочете замовити піцу в Тернополі, що максимально нагадує італійську, - оберіть ресторан Antica Eatery

Справжня італійська піца, яку радить скуштувати наш ресторан Antica Eatery, наповнена особливим теплом, адже ми розкачуємо тісто руками. А для його приготування застосовуємо унікальну технологію витримки, завдяки якій воно виходить надзвичайно легким і ароматним. Така піца італійська приверне увагу кожного, адже скуштувати все, навіть хрусткі і, водночас, ніжні бортики захоче навіть вибагливий гурман. 

доставка піци тернопіль

Ми приділили окрему увагу начинкам, у нас представлена ця страва як в традиційних, так і авторських варіаціях. Якщо ви цінуєте класику, вам припаде до душі “Маргарита”, “Салямі”, “Капричоза”, а любителям легких смаків ми радимо обрати з нашого меню “Сирну” чи “Тартуфо з куркою”. Обожнюєте гостреньке - спеціально для вас ми приготуємо пікантну “Дьяволу”, а коли ви в захваті від страв, де багато м'яса, зверніть увагу на позицію “З рваною телятиною”. Словом, варіантів справді безліч, тому обрати улюблену під свій смак і настрій піцу вдасться кожному! 

Італійська піца у Тернополі з нашого ресторану Антіка особлива, її унікальність досягається наступним:

  • приготуванням тіста за італійською технологією, яка вимагає тривалої витримки для отримання неповторного смаку й аромату;
  • випіканням у дровяній печі, де ідеально запечені бортики ще краще смакуватимуть;
  • розмаїттям начинок на будь-який смак, серед яких класичні й оригінальні.

Якщо вас цікавить піцерія в Тернополі, де готується справді небанальна піца, і ви бажаєте замовити її на доставку, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Ми також пропонуємо оформити замовлення онлайн на нашому сайті. Коли хочеться замовити піцу в Тернополі, де відчуваються справжні неаполітанські нотки, вам слід обрати меню з ресторану АНТІКА. Тут все так лаконічно, стильно та нереально смачно, а піца, яку готуємо ми, ідеально підійде як для буденних посиденьок чи обідніх перекусів, так і для святкування різноманітних івентів. До речі, оскільки у нас ви можете замовити піцу у Тернопіль і передмістя, горизонти для ідеального відпочинку ще більш розширені.

Читайте також: Піца від СРФМ - файний вибір для файних людей

 

Ресторан італійської кухні Antica Eatery, де присутня галицька душа!

Не дивлячись на те, що у нас готується справжня піца італійська, ми не забуваємо про галицькі смаки та кулінарні традиції, тому у кожній нашій страві відчувається щедра та близька серцю тернопільска душа! Переконайтесь у нашій унікальності й особливості їжі, яку готуємо, а для цього чудовим рішенням стане доставка піци у Тернопіль і прилеглі села. Ми цінуємо вас і ваші смаки, нам подобається, коли ви насолоджуєтесь нашими стравами у колі найдорожчих серцю людей. Ми - це Сім'я, для якої важливі цінності кожного українця! Обирайте неаполітанську піцу і іншу їжу з нашого меню, збирайте близьких і організовуйте зустрічі якомога частіше, адже зараз підтримка є важливою, як ніколи! А ми залюбки доповнимо ваш вечір і зробимо його нереально смачним! 

Наступна стаття >Наступна стаття