Які інгредієнти найчастіше використовуються в суші? - 39 найпопулярніших

2023-01-18

Довгий час суші вважалися екзотичною стравою японської кухні, яка була доступною далеко не всім, а лише окремим ланкам суспільства. Проходив час і звички змінювалися, як і гастрономічні побажання. Зараз ви можете знайти суші практично скрізь, і тепер вкрай важко здивувати людину такою їжею. Щоправда, є один нюанс - ресторан Янг, місце, де готуються як традиційні, так і досить оригінальні страви японської кухні за авторськими рецептами. Ми, СРФМ, впевнені, що куштуючи їх, ви отримаєте нові смакові відчуття, подаруєте собі та близьким ще більше позитивних емоцій і вражень. Щоб у цьому переконатися, ми радимо переглянути з закладу Young меню та замовити суші. 

 

Використовуємо найпопулярніші інгредієнти для суші: їх у суші 39!

Всім відомо, що основу цієї страви японської кухні складає саме рис, адже без нього неможливо уявити справжні суші. Цей продукт готується по-особливому, адже професійні сушисти використовують спеціальні його сорти. Окрім цього, важливими інгредієнтами вважаються риба чи морепродукти, вершковий сир. Вони чудово доповнюють один одного і створюють унікальну смакову композицію. Давайте розберемось, які інгредієнти для суші є must have! Вважається, що для створення ідеальних суші 39 компонентів існують. До них відносяться: рис, сир фета ,лосось, норі ,рисовий оцет, креветки ,мідії, тунець, вугор, омлет тамаго, салат чука, огірки, авокадо, зелена цибуля, ікра тобіко, манго, груша, гребінці, солодкий соус, імбир ,васабі, соєвий соус, кунжут, болгарський перець, курка, креветки панко, ікра, помідор, соус спайсі, сир твердий, соус унагі, майонез, соус теріякі, сом, салат айсберг, крабові палички, крабове мясо, лимон, спеції. Список досить великий, чи не так? Саме з цих причин, напевне, приготувати цю страву самостійно без наявності досвіду, навичок і певних компонентів досить складно і майже неможливо. 

У вас є шанс спробувати ідеальні суші, навіть не маючи у власному холодильнику перелічених вище продуктів! Цікавить, де використовується інгредієнтів у суші 39, меню з Янг переглядайте й обирайте ті, які вам найбільше до вподоби. Ви точно знайдете улюблені, адже страв, приготовлених по різних рецептах, представлено безліч і на будь-який смак!

Читайте також: Доставка суші: Які позиції з Авокадо пропонує Young?

 

Які замовити суші в закладі Янг: обираємо найзручнішу доставку чи куштуємо в ресторані!

суші з Янгу на замовлення

У ресторані Янг меню включає традиційні й авторські суші. Якщо ви полюбляєте класику, то точно не залишитесь байдужими до знаменитих “Філадельфії”, “Аляски”, “Дракону”. Коли хочеться чогось нового та незвичайного, спробуйте такі суші замовити, як “Ебі Темпура” “Кабаякі Темпура”, “Ебі Харумакі”, “Сяке”, “Панко”. Вони готуються по авторських рецептах наших досвідчених сушистів. У нас також пропонується безліч варіацій сетів, які розраховані як на маленьку, так і величезну компанію. Спробуйте актуальну новинку - “CHRISTMAS SET”, вага якого становить понад 2 кг. Це справжня знахідка для дружньої компанії, адже кожен учасник застілля знайде для себе улюблену позицію. Суші сети Тернопіль обходяться дешевше, ніж варіанти порційно, тому смакуйте з вигодою для себе і близьких!

Замовити суші Тернопіль ви можете не лише у ресторані Янг. Ми, СРФМ, піклуємось про те, щоб ви смакували найкращими стравами будь-де. Якщо ви знаходитесь у Тернополі чи на околиці, суші з доставкою стануть ідеальним рішенням. Замовити доставку суші ми радимо за номером 068-055-77-11 або ж у режимі онлайн (для цього зайдіть на сайт fainemisto.com чи у мобільний додаток). Те, у скільки вам обійдеться доставка суш, залежить від відстані. Наприклад, доставка суші по місту вартує 50 грн., у передмістя - 70 грн. Якщо ви вирішите замовити суші Тернопіль на суму від 2000 грн, то послуг кур'єра вам оплачувати не потрібно. Коли хочеться поласувати суши, доставка їх можлива за попереднім замовленням на суму не менше 250 грн. і 350 грн., в залежності від вашого місцезнаходження. Ми, Сім'я Ресторанів Файного міста, хочемо, щоб ви куштувати найкращі наші страви будь-де. Обирайте із 39 основних інгредієнтів ті, які вам до смаку, а ми обов'язково привеземо уже ідеально оформлену готову їжу туди, куди потрібно!

Наступна стаття >Наступна стаття