Як готують суші справжні професіонали? Декілька секретів, про які не говорять

2022-06-20

Суші - це страва, яка успішно стала однією з найпопулярніших і найбільш затребуваних. Вони смачні та ситні. Їх можна їсти як паличками, так і виделкою. В обох випадках вони чудово смакують. Багато хто намагається приготувати цей смаколик вдома самостійно. Так, цей процес захоплюючий, проте в більшості випадків подібні спроби завершуються фіаско. І справа не лише в підібраних інгредієнтах і кухонному інвентарі. Технологія приготування суші дійсно особлива. І далеко не всі професійні сушисти готові ділитися своїми секретами. У даній статті ми, СРФМ, хочемо розповісти Вам про те, яке приготування суші вважається найбільш правильним.

 

Технологія приготування суші: ресторан Янг розкриває деякі секрети!

Ресторан Янг створює унікальні суші. В меню представлені як доволі відомі позиції, так і авторські смаколики. Яку страву обрати, залежить безпосередньо від Вас. Ми хочемо розповісти Вам про те, які моменти у приготуванні цієї їжі вважаються найважливішими. Заклад Young рекомендує приділити увагу наступним особливостям:

суші тернопіль

  1. Інгредієнтам. Дійсно, не у кожного є можливість використати продукти, які додають у свої суші корінні японці. Проте кожен продукт повинен бути свіжим. Неважливо, що це - овочі чи риба, рис чи сир. Використання протермінованих інгредієнтів просто недопустимо.
  2. Кухонному інвентарю. Без належного інвентаря не вдасться отримати ідеальну страву. У Вас неодмінно повинні бути у своєму арсеналі гострі ножі, спеціальний килимок для загортання суші, відповідний посуд. Результат напряму залежить від майстерності людини. Ви повинні вміти правильно користуватися килимком. Також не менш важливу роль відіграє гострість ножа. Тупі ножі використовувати просто недоречно, адже страва розвалиться прямо на Ваших очах. 

Щоб суші вийшли ідеальними, також слід дотримуватись правильної технології приготування. Варто знати наступне:

  1. Уже готову страву необхідно нарізати виключно змоченим гострим ножем. 
  2. Перед тим, як приготувати рис на суші, Вам необхідно знати про те, що для нього потрібна заправка. Щоб її створити, варто використати рисовий оцет. Важливо розуміти, що даний продукт неможливо замінити іншим. Для чого ж потрібна заправка? Не лише для смаку, а й для того, щоб рис тримався міцно. Для отримання ідеальної заправки використовуються такі інгредієнти: рисовий оцет, вода, цукор, сіль.
  3. Далеко не останню роль виконує майстерність людини. Якщо Ви готуєте суші вперше, не розчаровуйтесь, коли вони не будуть такими, якими б Ви хотіли. Досвід приходить з часом. Чим частіше готувати суші - тим більш набитою стає рука. Відповідно, наступна порція вийде неодмінно вдалою.

Це найважливіші моменти, які потрібно знати перед приготуванням цієї страви японської кухні. Враховуйте їх і у Вас все безумовно получиться! Не забувайте, що даний процес потребує ще й неабиякої любові. Вам повинно подобатися те, що Ви робите. 

 

Не хочете готувати страви самостійно - доставка суші Тернопіль чекає на Вас!

Щоб скуштувати даний смаколик, немає необхідності його готувати самостійно. Довірте цю справу професійним сушистам. Ми, СРФМ, пропонуємо замовити суші Тернопіль не лише у ресторані Янг, а й за його межами. У нас діє доставка суші по місту та передмісті. Ознайомтесь з меню та оберіть улюблені позиції. А коли плануються посиденьки з рідними, коханою людиною, колегами чи друзями, зверніть увагу на суші роли сети доставка. Завдяки їм, кожен знайде для себе найкращий смаколик. Наші кур'єри відповідальні та пунктуальні. Вони привозять страви вчасно та ще й в бездоганному стані. Ви будете в захваті як від їх своєчасного приїзду, так і від сучасної подачі. Замовити доставку суші можна на сайті fainemisto.com чи у мобільному додатку. А ще Ви можете зв'язатися з нашими менеджерами по номерах телефонів 0980557711, 0352-519444. Замовляйте і смакуйте без лишніх зусиль! Суші Тернопіль доставка - чудова нагода провести час весело та смачно наодинці вдома чи у колі найдорожчих людей!

Наступна стаття >Наступна стаття