Влаштуйте посиденьки з друзями з доставкою суші сетів від Янг

2022-11-04

У наш час важливо цінувати кожен момент. І саме тому нам слід якомога частіше зустрічатися з близькими і дорогими людьми. А щоб посиденьки були не лише приємними, а й смачними, слід замовити їжу. Зараз великим попитом користуються суші. Цей традиційний японський смаколик підкорив серця багатьох, оскільки вважається не тільки смачним, а й корисним. Замовити суші пропонуємо ми, ресторан Янг. У нас Ви знайдете найкращі суші сети Тернопіль.

 

Найсмачніші суші сети Тернопіль: доставка по місту та передмісті

У ресторані Янг суші пропонуються як по традиційних, так і по авторських рецептах. Серед найпопулярніших позицій ми хочемо відзначити:

  1. Сет Філадельфія. Він включає філадельфію з лососем, креветками, вугрем. Доповнює сет аляска з лососем.
  2. Сет драконів. До нього входять червоний, золотий і рожевий дракон. Це суші кілограм Тернопіль, які неодмінно оцінять любителі японської кухні.
  3. Сет Young. Скуштуйте філадельфію з лососем, аляску з вугром і лососем, каліфорнію з лососем, червоний дракон і футомакі з креветками. Суші Янг Тернопіль ідеально підходять для середньої компанії.
  4. Party set XXXL. Це справжня знахідка для великої компанії, адже вага сету становить аж 3 кг. І він включає безліч позицій філадельфії, аляски та драконів. А вдобавок до нього входять футомакі з креветками.
  5. Сет Ебі Темпура. Це є авторський сет, який Вас потішить унікальними смаковими поєднаннями. Якщо Ви його замовите, то зможете поласувати кабаякі темпурою, кріспі ролом, ебі уромакі. Відчуйте, який кілограм суші Тернопіль на смак!
  6. Сет Сяке. Це ще одна авторська позиція, яка зробить Ваш вечір відмінним. Любите гостреньке - скуштуйте спайсі сяке. Сет також включає сяке теріякі та філадельфію.

Це не всі позиції, які ми пропонуємо Вам спробувати. У нас є страви як для затишного вечора на двох, так і великої компанії. Замовте кілограм суші Тернопіль або ж сети вагою 3 кг! Суші роли сети доставка виконується у нас на професійному рівні по місту та передмісті!

Читайте також: Доставка Суші - Тернопіль з Young: позиції, які замовляють найчастіше

 

Young Тернопіль меню: як виконується доставка суші сетів?

Young Тернопіль меню включає не лише суші. Ми раді Вам запропонувати ситні бао бургери, їжу ВОК, поживні супчики, цікаві основні страви та салати, вишукані десерти. Усі смаколики Ви можете замовити з доставкою. Для цього зателефонуйте нам за номером 068-055-77-11. А ще замовити суші Тернопіль і іншу їжу Ви можете на нашому сайті fainemisto.com чи у додатку. Young Ternopil - це заклад, який готовий задовольнити потреби навіть найвибагливішого гурмана. А суші роли сети доставка допоможе скуштувати улюблені страви, де б Ви не були!

Наступна стаття >Наступна стаття