Доставка Суші - Тернопіль з Young: позиції, які замовляють найчастіше

2022-10-27

Суші - це ситна та смачна страва, яка прийшла до нас із Японії. Ще років 10 тому вони не користувалися такою популярністю, як зараз. Їх полюбляють не лише за вишуканий смак, а й оригінальну подачу та цікаве поєднання різноманітних інгредієнтів. А ще суші надзвичайно корисні. Це, напевне, основні причини, чому вони стали настільки затребуваними смаколиками. Бажаєте їх скуштувати та насолодитися ними від душі? Завітайте у Янг ресторан. Це заклад паназійської кухні, де можна замовити суші. До речі, ними поласувати можна не лише у межах ресторану а й там, де Вам зручно. Для цього ми радимо Вам скористатися такою послугою, як доставка суші Тернопіль.

 

Найпопулярніші суші Тернопіль, які готуються у закладі Янг!

суші янг

У ресторані Янг суші пропонуються різноманітні, проте існують і ті смаколики, які замовляють найчастіше. До таких належать:

  1. ФІЛАДЕЛЬФІЯ YOUNG. Якщо Ви полюбляєте традиційні смаки, то ця страва Вам неодмінно сподобається. До її складу входять такі компоненти: рис, норі, крем сир, креветка тигрова, вугор, лосось слабосолений, огірок, ікра лосося, ікра тобіко, японський майонез.
  2. КАБАЯКІ ТЕМПУРА. Якщо Ви бажаєте скуштувати щось незвичне, тоді зверніть увагу на ці суші. Вугор і креветка, обсмажена в темпурі, ідеально гармонують з крем-сиром, огірком, авокадо, японським майонезом, лососевою ікрою, соусом унагі. У поєднанні ці інгредієнти створюють єдину смакову композицію.
  3. СЯКЕ ФІЛАДЕЛЬФІЯ. Цей смаколик неодмінно оцінять прихильники слабосоленого лосося. До його складу також входять рис, крем-сир, норі, авокадо, огірок, омлет тамаго, тобіко, соус васабі і кімчі. Бажаєте спробувати? Замовити суші Тернопіль Ви можете як у ресторані Young, так і вдома, на роботі, в гостях!
  4. ПАНКО. Це не просто кулінарний шедевр, а цілий витвір мистецтва! Основними складниками вважаються вугор і креветка. У тандемі з крем-сиром, авокадо, сухарями панко, темпурою, тобіко, унагі та японським майонезом вони створюють унікальний смак.
  5. ТРАФЛ ТУНА. Полюбляєте страви з тунця? Переконайтесь, що він чудово гармонує з креветкою, крем-сиром, спаржею в темпурі, томаго й огірком. Гостринки смаколику придає копчений перець халапеньо. Зверху суші прикрашаються ікрою тобіко для придання ще більшого бажання їх скуштувати. 

Бажаєте скуштувати суші, які вважаються найбільш затребуваними серед наших гостей? Зверність увагу саме на ці страви. Вони характеризуються не лише відмінним смаком, а й красивою подачею. Ви будете від них в захваті. Це чудовий варіант для зустрічей з друзями, романтичних вечорів чи святкування важливих подій. 

Читайте також: Для того, щоб ваше свято пройшло смачно, у Янг діє доставка суші Тернопіль!

 

Замовити суші Тернопіль Ви можете як в ресторані, так і вдома: послуга доставки завжди до Вашої уваги!

Наше суші меню настільки колоритне, що іноді можна розгубитися. Це далеко не всі позиції, які ми Вам готові запропонувати. У нас представлені як традиційні, так і авторські страви, розроблені по ексклюзивній рецептурі. Спробуйте щось нове або ж оберіть завжди вишукану класику. 

Щоб відволіктись від буденності та провести вечір в особливій атмосфері, ми, СРФМ, рекомендуємо Вам здійснити у Янг бронювання столиків. Ви це можете зробити за номером 068-055-77-11. Резерв столиків - чудовий шанс відпочити у колі найрідніших чи розділити з ними радість певної події без необхідності чекати, коли звільниться посадочне місце. 

А якщо Ви бажаєте побути вдома або ж смачно поїсти в офісі, тоді можете здійснити замовлення суші з виїздом кур'єра. Доставка Янг виконується по місту та передмісті. Кур'єр завжди прибуває вчасно та привозить страви в ідеальному вигляді. Попередньо їх кухарі запаковують в сучасний і зручний посуд, тому їжу Ви можете відразу подавати на стіл без необхідності додаткового сервірування. Якщо цікавить доставка суші, меню переглядайте та телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Окрім цього, оформити замовлення ми пропонуємо на нашому сайті чи у мобільному застосунку. Це теж дуже просто та зручно виконується! Хочеться скуштувати найкращі суші Тернопіль, Янг до Вашої уваги! Тут творяться справжні кулінарні шедеври, які принесуть Вам не лише смакове, а й естетичне задоволення. А професійний сервіс дозволяє скуштувати суші Тернопіль будь-де.

Наступна стаття >Наступна стаття