Для того, щоб ваше свято пройшло смачно, у Янг діє доставка суші Тернопіль!

2022-10-04

Невід'ємною частиною будь-якого святкування вважаються частування. Щоб приготувати ідеальні страви, приходиться витрачати багато часу. Та й не завжди бажане виходить реальним. Щоб не озадачувати себе копітливою підготовкою до зустрічі гостей, варто скористатися такою послугою, як доставка суші. Адже ці смаколики полюбляють усі! Їх цінують не лише за ідеальні поєднання різноманітних інгредієнтів, а й за вишукану подачу й апетитний зовнішній вигляд. Замовити суші, які обов'язково оцінять Ваші гості, пропонує ресторан Янг. Тут працюють майстри своєї справи! З цього закладу Ви можете суші Тернопіль замовити як традиційні, так і по авторському рецепту! Так, ми вміємо Вас приємно дивувати та створювати лише найкраще.

 

Доставка суші Тернопіль: ідеальні страви у меню ЯНГ!

замовити суші

Ресторан азійської кухні Young розробив унікальне меню, в якому кожен знайде для себе улюблений смаколик. Вашій увазі пропонуються різноманітні позиції, серед яких:

  1. ФІЛАДЕЛЬФІЯ З ВУГРОМ, КРЕВЕТКАМИ ЧИ ЛОСОСЕМ. Це незмінна класика, від якої буде в захваті кожен. Готуються страви зі збереженням кулінарних традицій, проте у них вкладається особлива галицька душа. 
  2. АЛЯСКА З ЛОСОСЕМ. Бажаєте замовити суші Тернопіль, які сподобаються кожному? Обирайте роли, у яких ніжний слабосолений лосось чудово поєнується з рисом, крем-сиром, омлетом тамаго, кунжутом і норі.
  3. СЯКЕ ТЕРІЯКІ. Якщо Ви хочете приємно здивувати гостей чимось незвичайним, тоді ця позиція саме для Вас. Для приготування страви застосовуються такі інгредієнти: лосось, рис, креветка, авокадо, крем-сир, норві, айсберг, кумкват, тобіко, теріякі.
  4. РОЛ ЗІ СПАЙСІ-ГРЕБІНЦЕМ. Вам чи Вашим гостям подобаються пікантні смаколики? Тоді цей рол - ідеальний вибір. У страві рис разом з норі, крем-сиром, слабосоленим філе лосося створюють унікальну композицію. А ще більшого розмаїття смаків і ароматів їй придають томаго, огірок, авокадо, тар-тар з гребінця в спайсі соусі, ікра тобіко, соус унагі, цибуля кріспі.
  5. ЕБІ ХАРУМАКІ. Це справжня знахідка для прихильників соковитих і ароматних тигрових креветок. Вони ідеально смакують у тандемі з рисом, норі, крем-сиром, авокадо, тар-тар з креветки та огірка, соусами васабі, кімчі, унагі, спайсі.

Це далеко не всі позиції, які представлені в меню! Уважно його переглядайте та самі обирайте, з яких страв доставка суші Тернопіль Вам підходить найбільше!

 

Які суші сети замовити на доставку: ресторан азійської кухні Young знає, що приготувати для ідеального святкування!

А щоб ніхто з гостей точно не залишився голодним, ми пропонуємо Вам суші сети замовити. Великою популярністю користуються наступні:

  1. СЕТ YOUNG XXL. Це ідеальна страва на велику компанію. Вона включає такі популярні позиції: філадельфію з лососем, аляску з лососем, аляску з вугром, каліфорнію з лососем, футомакі з креветкою, червоний дракон. Це чудовий варіант для прихильників класики. Замовляйте кілограм суші Тернопіль та переконайтесь у тому, що гості залишаться задоволеними. 
  2. СЕТ ПАНКО. А цей сет неодмінно припаде до душі прихильникам популярних панко. До його складу входять: панко вугор-креветка, панко лосось-креветка, такеші з лососем, панко класичні.
  3. PARTY SET XXXL. Коли суші кілограм Тернопіль замовити замало, обирайте сет на величезну компанію. До його складу входять: філадельфія з креветкою, філадельфія з лососем, філадельфія з вугром, аляска з лососем, аляска з креветками, червоний дракон, золотий дракон, рожевий дракон, каліфорнія з лососем, футомакі з креветками.
  4. СЕТ ЕБІ ТЕМПУРА. А якщо Ви хочете здивувати гостей чимось цікавим, то обирайте цей сет! Він включає наступні позиції: кабаякі темпуру, кріспі рол з креветкою, ебі уромакі. Пригостіть близьких людей оригінальним смаколиком! 

суші тернопіль файне

Як бачите, в СРФМ сети суші пропонуються на будь-який смак і різної ваги. У нас Ви можете замовити суші великі сети для величезної компанії! А якщо Вас небагато, тоді ідеальним рішенням стане суші кілограм Тернопіль! Ми для Вас стараємось, тому у нас Ви знайдете все, що потрібно для незабутньої трапези.

Також може бути цікаво: Полюбляєш хрустинку? Обсмажені роли від Янг - ідеальне рішення для тебе!

 

Як замовити суші Тернопіль з ресторану Янг?

Здійснити замовлення суші у нас дуже просто. Доставку ми виконуємо по місту та передмісті. Щоб отримати улюблені смаколики на конкретну дату, телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Обговоріть з адміністратором час приїзду кур'єра заздалегідь та будьте впевненими у тому, що Ваше святкування пройде максимально вдало. А ще ми пропонуємо замовити суші онлайн на сайті fainemisto.com чи у мобільному додатку. Це теж надзвичайно зручно! До речі, не забувайте і про наші переваги. Якщо Ви хочете відсвяткувати подію з нашими стравами, то ми з радістю потішимо Вас безкоштовною доставкою. Обирайте найкращі суші Тернопіль кілограм, два чи три - проведіть вечір у колі найближчих весело та дійсно смачно!

Наступна стаття >Наступна стаття