Полюбляєш хрустинку? Обсмажені роли від Янг - ідеальне рішення для тебе!

2022-09-28

Смажені суші і роли - традиційні страви японської кухні, які так полюбляють у всіх куточках світу. Щоправда, зараз такими смаколиками вже нікого не здивуєш. Їх Ви можете замовити для ситного обіду, смачної вечері, відпочинку на природі. А чому б не організувати ідеальне романтичне побачення? Теплі роли та суші неодмінно прикрасять стіл та підкорять серце коханої людини! А ще ці смаколики ідеально підходять для святкування важливих у житті подій. Кожен захоче спробувати їх і отримати насолоду від самого процесу вживання! Жарені роли та суші знадобляться на всі випадки життя, адже вважаються не лише смачними, а й ситними та надзвичайно корисними. Тому не дивно, чому дедалі більше людей роблять вибір на їхню користь. Отримати неабияку насолоду від цих смаколиків допоможе ресторан Янг. Замовити суші Янг пропонує не лише всередині закладу, а й у будь-яке зручне місце. Тут також надається така зручна та практична послуга, як суші доставка Тернопіль.

 

Швидка доставка суші Тернопіль: які смажені суші і роли пропонує ресторан Янг?

доставка суші тернопіль

В закладі Янг меню справді приємно дивує своїм невимовним колоритом. Ми, СРФМ, пропонуємо Вашій увазі скуштувати наступні позиції:

  1. Панко лосось-креветка. Це теплі суші, до складу яких входять наступні компоненти: слабосолений лосось, креветка, рис, авокадо, норі, кляр темпура, сухарі панко, крем-сир, ікра тобіко. Такі продукти створюють унікальну смакову композицію. Вони ідеально поєднуються з соусами васабі та соєвим. Ви лишень спробуйте і переконайтесь у цьому!
  2. Панко вугор-креветка. Жарені суші, у яких поживний вугор чудово поєднується з ніжною креветкою, просто тануть у роті. А як красиво вони виглядають! Стильна подача викликає ще більше бажання їх скуштувати…В Young Ternopil страва готується зі збереженням японських традицій, проте у ній присутні так добре знайомі серцю та душі галицькі нотки.
  3. Імператорський рол. Перегляньте меню Young, доставка у якому пропонується, та зверніть увагу на даний смаколик. Не дивно, чому ці роли називають імператорськими! До їх складу входить безліч поживних і вишуканих інгредієнтів, серед яких: рис, крем-сир, вугор, темпура, огірок, авокадо, унагі, кімчі, майонез японський, ікра тобіко, тартар з лосося та тунця.
  4. Панко. Бажаєте замовити суші з доставкою, які сподобаються кожному? Обирайте апетитні панко, де креветка гармонійно поєднується з вугрем. Доповнюють їхній смак ніжний крем-сир, свіженьке авокадо, хрумкі сухарі панко, темпура, тобіко, унагі та японський майонез.

Меню Янг Тернопіль вражає, чи не так? Замовте обсмажені роли та суші, створіть ідеальний відпочинок і запропонуйте близьким найкраще! Для цього Вам варто або замовити суші з доставкою, або зарезервувати столик у затишному й атмосферному ресторані ЯНГ. Обирайте самі, як, де та з ким проведете свій час!

Читайте також: Втомився від буденних страв? Суші з Янг перенесуть тебе у Японію навіть якщо ти у Тернополі

 

Відчуйте колоритне Янг меню на смак, де б Ви не були: професійна суші доставка по місту та передмісті

Доставка суші - це популярна послуга, що надається по місту та передмісті на професійному рівні. Страви привозяться досвідченими кур'єрами в ідеальному вигляді, тому можуть одразу подаватися на стіл без необхідності додаткового сервірування. Вартість послуги залежить від Вашої геолокації. При замовленні на певну суму вона надається безкоштовно. Це чудова можливість зекономити кошти, проте отримати улюблені смаколики та розділити їхній смак з найближчими людьми чи просто поласувати ними наодинці. Для оформлення замовлення Вам слід зателефонувати нам за номером 098-055-77-11 та домовитися про час отримання страв. А ще суші з доставкою можна отримати при заказі на сайті fainemisto.com або в мобільному додатку. Замовлення в онлайн-режимі дуже зручне, адже передбачає лише заповнення пустих полів та вказання адреси. Замовте суші, доставка яких здійснюється без затримок, просто так або ж для святкування важливих подій. Розділіть найприємніші моменти разом з нами, СРФМ. Ми стараємось для Вас! Для нас важливо, щоб Ви завжди залишалися задоволеними не лише смаками, а й сервісом. Саме тому суші доставка Тернопіль виконується нами виключно на професійному рівні. Переконайтеся в цьому і Ви! 

Наступна стаття >Наступна стаття