Весна - час смачної їжі! Рекомендації легких страв від Antica

2024-04-17

Весна - саме та пора, коли в харчуванні хочеться чогось легкого та вітамінного, аби наповнити свій організм новими силами після доволі виснажливої зими. У цей період починають з'являтися сезонні овочі та фрукти, використовуючи які можна приготувати корисні та легкі страви. Якщо ви досі не можете придумати, що скуштувати сьогодні, ми рекомендуємо переглянути меню, представлене в кафе з італійською кухнею Antika Eatery. У нас пропонуються поживні страви, які стануть ідеальним вибором для раціону навесні.

замовити їжу антіка

 

Обирайте легкі та поживні страви Італії з ресторану АНТІКА для свого весняного раціону!

Коли вам хочеться насолодитися вітамінною їжею, яка приваблює не тільки користю, але й оригінальним виконанням і відповідною подачею, радимо звернути увагу на такі позиції з меню ресторану АНТІКА:

  1. Авокадо на грилі на кремі з червоного перцю. Обожнюєте класичні італійські страви з нотками легкості - скуштуйте запечене до хрусткої скоринки авокадо, насиченості смаку якому надає крем на основі печеного перцю. У цій їжі ніжна кремова текстура ідеально поєднується з вираженими нотками пікантності.
  2. Піца “FRUTTI DI MARE”. Якщо вам до вподоби традиційна італійська їжа, піца буде чудовим вибором. Скуштуйте її у оригінальній інтерпретації, де переважають легкі інгредієнти: морепродукти, шпинатний соус бешамель, свіжі томати й ароматна зелень.
  3. ANTICA BREAKFAST. Ми підготували для вас ідеальний весняний сніданок, у який включені скрембл, ніжна мортадела, прошутто котто, свіжі томати чері, ароматна рукола, апетитні оливки, каперси, сирний мус з базиліковою олією, хрусткі картопляні діпи та наповнений насиченим смаком пармезан.
  4. Бурата з печеними перцями та томатами. Прагнете відчути усі тонкощі смаків, яким притаманні страви Італії, - оберіть традиційний сир бурату, гармонійно доповнений запеченими перцями та томатами. Подається страва з класичною італійською фокачею - це чудовий варіант для легкого та поживного перекусу.
  5. Чіабата з куркою “Цезар”. Ця страва прекрасно підійде для ситного обіду чи збалансованої вечері. Вона припаде до душі тим, хто обожнює ніжне та соковите запечене курча, смак якого насичують свіжі томати та фірмовий соус “Цезар”. До складу нашої чіабати також входять хрусткі слайси бекону та запашний пармезан.
  6. “Панцанелла”. Це по-справжньому вітамінний салат, що включає такі поживні інгредієнти: свіжі томати, синю цибулю та страчателлу. Для надання страві певної родзинки ми застосовуємо ніжні хрусткі грінки, що просто тануть в роті. Ця їжа Тернопіль ідеально підійде для збалансованого обіду, легкої вечері та для доповнення святкового столу.

Наш ресторан АНТІКА створив для вас не просто смачні, а надзвичайно корисні та легкі страви, які вам понад усе захочеться скуштувати навесні!

Також цікаво: 6 цікавих фактів про італійську пасту

 

Не можете завітати до нас - тоді найкращим рішенням стане замовити їжу в Тернопіль та за межі міста з доставкою!

Меню у ресторані Antica Тернопіль розроблялось таким чином, щоб зберегти традиційні італійські кулінарні традиції, проте щоб у них були присутні близькі нашому серцю українські нотки. Нам вдалось поєднати їх і вкласти в кожну страву галицьку душу, аби їжа смакувала вам ще краще та була наповнена чимось своїм, рідним. Ми змогли інтерпретувати італійську кухню до нашою української, що зробило їжу з нашого меню унікальною й особливою. Якщо ви теж бажаєте скуштувати наші страви, заходьте у ресторан АНТІКА, де на вас чекає незабутня та максимально комфортна атмосфера. А коли немає змоги завітати до нас, тоді ідеальним рішенням стане їжа на замовлення Тернопіль і у передмістя з доставкою. 

Щоб замовити їжу Тернопіль і за його межі, телефонуйте нам або ж виконуйте цю дію онлайн - терміни доставки від цього не залежать. Ми завжди намагаємось привезти ваші улюблені страви якомога швидше, щоб ви вчасно розпочали свій сніданок, обід чи вечерю або ж пригостили бездоганними смаколиками гостей. У прилеглі села та Тернопіль доставка їжі - це класна можливість відволіктись від буденної метушні на кухні та насолодитися топовими стравами в італійському стилі зі збереженням галицьких традицій. 

Наступна стаття >Наступна стаття