Весілля пройде успішно з організацією банкету від ресторану На Небі

2022-09-14

Весілля - це одна з найбажаніших подій для кожної закоханої пари. Щоб даний захід пройшов максимально успішно, Вам слід серйозно підготуватися до оформлення святкового столу. Адже від нього залежить настрій не лише Ваш, а й всіх запрошених людей. Вони повинні залишитися ситими і задоволеними стилем подачі смаколиків. Довірте організацію банкету закладу Na Nebi. Тут працюють кваліфіковані кухарі, які створюють справжні кулінарні шедеври. Для їхнього приготування застосовуються виключно свіжі та сертифіковані інгредієнти. Ви будете в захваті і від оформлення їжі. Воно викличе неабияке естетичне задоволення, будьте у цьому впевнені!

 

Які банкетні страви на весілля пропонує замовити ресторан На Небі?

Організація банкету Тернопіль

Меню на весілля від ресторану На Небі, по-справжньому колоритне. Банкетні страви готуються за попереднім замовленням, тому не забудьте про них дізнатися у адміністратора заздалегідь. Складіть меню банкету з урахуванням смакових уподобань Ваших гостей і усіх запрошених. До речі, воно включає наступні популярні позиції:

  • ніжне й екзотичне рибне плато, що складається з рибки, мідій, спаржі й інших смаколиків;
  • м'ясне плато, від якого Ваші гості залишаться ситими;
  • ніжне та соковите філе міньйон з додаванням корисної й ароматної спаржі;
  • плато запашних і поживних овочів-гриль, які ідеально доповнять смак гарніру, рибних і м'ясних страв;
  • вишуканий лосось, що подається з незвичайним зеленим пюре;
  • колоритне сирне плато для прихильників молочних продуктів;
  • плато м'ясних і сирних делікатесів, яке задовольнить потреби навіть найвибагливіших гурманів;
  • ніжне індиче філе з ароматними та соковитими персиками;
  • ароматні свинні медальйони, які ідеально поєднуються з персиками, приготованими на грилі;
  • плато м'ясних делікатесів, що неодмінно оцінять гурмани;
  • філе тунця з ніжним і запашним соусом гуакамоле.

 

Весільне меню вражає. Обравши перелічені вище страви, Ви неодмінно приємно здивуєте гостей. А сам захід пройде на найвищому рівні. Адже приємно тішить не лише смак, а й подача їжі. Гарячі страви на весілля оформлені в сучасному стилі, тому їх завжди приємно їсти. Ви ще досі не знаєте, як скласти меню на банкет? Телефонуйте нашим адміністраторам та обговорюйте усі питання з ними. Вони обов'язково дадуть корисні поради та запропонують ідеальне меню на банкет!

 

Солоний і солодкий фуршетний стіл на весілля - зробіть цю подію модною!

Сучасна організація весілля суттєво відрізняється від тієї, яка була раніше. Зараз все більш затребуваним вважається фуршет Тернопіль. Це дуже зручна та практична подача закусок і десертів, яка переважно оформляється за межами основного святкового столу. Гості можуть самостійно підійти й обрати той смаколик, який їм найбільше припав до душі.

Фуршетний стіл на весілля повинен включати солоні страви. Лідируючі позиції серед закусок включають брускети. Вони представляють сучасний аналог традиційних канапок. Брускети можуть подаватися з лососем чи його ікрою, брі, ростбіфом. А ще дуже стильно й оригінально виглядають еклери. До речі, вони можуть пропонуватися не лише з солодкою, а й солоною начинкою. Великим попитом користуються еклери з лососем, печінковим паштетом, сиром дор блю. Банкетне меню ресторану також може включати оригінальні шоти “Капрезе”, “Креветка гуакамоле”, “З лососем панко”, “Креветка в беконі” та інші. 

Банкетне меню на весілля вкрай важко уявити без десертів. Макарони, еклери, тарти, тірамісу і інші популярні солодощі неодмінно доповнять фуршетний стіл. Всі ці позиції подаються порційно, тому їх зручно брати в руки та куштувати навіть стоячи. 

Також може бути цікаво: Правила вдалого банкету від рестрану NaNebi

 

Організація весілля від ресторану На Небі - практичне рішення для проведення ідеального заходу!

Цікавить професійна організація обслуговування бенкетів? Шукаєте кращі ресторани Тернополя, де можна провести ідеальне сучасне весілля? Завітайте у заклад На Небі. Вас приємно здивує не лише відношення його працівників, а й інтер'єр. Він виконаний у сучасному стилі, де присутні галицькі елементи. Все надзвичайно лаконічно та красиво! Жодних лишніх деталей - практичний і витончений мінімалізм завжди приваблює та створює особливу атмосферу. Ми, СРФМ, готові взяти організацію весілля на себе. Довіртесь нам і нашим сучасним смакам! Повірте, цей захід пройде незабутньо. Обговоріть з нашими адміністраторами банкетне меню та фуршетний стіл. Або ж завітайте на сайт fainemisto.com і ознайомтесь зі святковими стравами самостійно. Телефонуйте нам за номером 098-055-77-11 або ж приходьте до нас, щоб вживу поспілкуватися з досвідченим адміністратором та обговорити всі деталі організації Вашого весілля.

Наступна стаття >Наступна стаття