Вагаєтесь де замовити суші? Доставка від YOUNG стане найкращим вибором!

2019-11-25

 

Суші-роли завоювали любов українського споживача та давно вже стали однією з найпопулярніших страв, які замовляються на доставку. Але часто постає питання, - який заклад обрати? Безсумнівно - YOUNG! Після того як ви скуштуєте суші на доставку від ЯНГу, ви більше ніколи не будете вагатись, де їх замовити. 

 

Доставка суші від ЯНГ – найкраще рішення!

 

sushiРесторан паназіатської кухні ЯНГ славиться своїми суші та іншими азійськими стравами, оскільки не адаптує страви під українського споживача. Усі страви такі, ніби ви їсте їх десь у далекій та загадковій Азії. 

Якщо хочете поласувати смачними ролами вдома, чи в офісі, то в місті Тернопіль суші точно найкраще замовляти у нас. І ось чому:

  • Вигідні ціни. Наші суші – це приклад найкращого співвідношення ціна-якість. Цінова політика досить демократична і доступна кожному.

  • Швидка доставка. Не потрібно довго чекати на замовлення, наші кур’єри працюють дуже оперативно. Крім цього, вони користуються спеціальними контейнерами для транспортування страв. Тож суші матимуть не лише ідеальний смак, а й вигляд, наче вам їх подали в ресторані.

  • Великі ситні порції і багато начинки. До замовлення завжди додається в достатній кількості імбир, васабі та соєвий соус.

  • Усі морепродукти не заморожені, а свіжі та охолоджені – це фішка нашого закладу, адже саме так вони зберугають всі тонкощі свого смаку. А в їх високій якості можете навіть не сумніватися – ми замовляємо продукцію лише у надійних перевірених продавців.

  • Унікальні рецепти, яких ви не знайдете більше ніде. Ми не використовуємо банальних, усім відомих рецептів суші, а пропонуємо нашим гостям оригінальний авторський асортимент. При цьому у нас великий вибір і ви точно знайдете в меню свій улюблений смак. 

 

Як замовити суші Тернопіль?

 

Щоб зробити замовлення суші в місті Тернопіль, потрібно лише, щоб сума чеку була від 200 гривень в межах міста та 300 гривень – поза його межами. Ціна доставки – 30 гривень, або безкоштовно, якщо сума вашого замовлення складає більше 450 гривень. Замовити можна будь-яким із перелічених способів:

  • Подзвонивши за номерами телефонів, вказаними на сайті. І наші працівники охоче допоможуть вам здійснити вибір.

  • Скориставшись спеціальним безкоштовним додатком, скачавши його на свій смартфон. Так він завжди буде у вас під рукою. 

  •  Обравши бажані страви з меню на сайті закладу. Там відразу ж можна ознайомитися з ціною та виглядом страви.

  • Зробивши замовлення особисто в закладі, вказавши бажаний час і адресу доставки. 

Доставка суші Тернопіль від Party Restaurant YOUNG працює щодня з 14:00 до 23:30 години.

Скористайтеся хоча б раз послугою доставки суші від ЯНГ і ви обов’язково станете нашим постійним клієнтом!

Наступна стаття >Наступна стаття