Тсс! Розповідаємо секрет де в Тернополі найсмачніша Піца та Паста!

2024-03-12

Італійська кухня вважається однією з найпопулярніших у всьому світі, тому, напевне, немає людини, яка б не куштувала таких легендарних страв, як піца чи паста. Якщо ти теж обожнюєш цю їжу або ж бажаєш відчути всі тонкощі її смаків, ми рекомендуємо вибрати італійський ресторан у Тернополі Антіка. А коли немає змоги завітати до нас, тоді у пригоді стане така доступна та зручна послуга, як доставка з Antica Eatery. Вона актуальна як для тернополян, так і мешканців ближніх сіл, що ще більше розширює горизонти для ситного обіднього перекусу, смачної вечері чи вдалого святкування.

 

Смачна піца у Тернополі та паста створюється у нашому ресторані італійської кухні Антіка!

В нашому ресторані Антіка представлене меню італійської кухні. У ньому ти знайдеш як класичні, так і авторські страви з акцентом на смаки Італії. Для веселих і релаксуючих посиденьок чи ситного обіду ми рекомендуємо звернути увагу саме на піцу та пасту. З їх допомогою тобі вдасться зрозуміти, що цінують в їжі корінні італійці, які так обожнюють готувати та щоразу дивувати чимось новим і вишуканим своїх близьких. Відчуй атмосферу сонячної Італії, а для цього у нас пропонується смачна піца у Тернополі. До її переваг належать:

  1. Технологія приготування тіста. Щоб його отримати, ми застосовуємо процес тривалої витримки. Завдяки йому, тісто набуває ідеальної структури та ще більш витонченого аромату. Тобі і твоїм близьким захочеться скуштувати все, навіть хрусткі та, водночас, ніжні бортики. 
  2. Випікання у дровяній печі. Ми рекомендуємо заказати піцу в Тернополі з закладу Антіка тому, що готуємо її так, як і італійці. Завдяки використанню дровяної печі, страва набуває особливого аромату, а припечені по краях бортики ще більше спонукають з'їсти все до останнього шматочка.
  3. Безліч начинок. Здійснити замовлення піци у Тернопіль і передмістя на доставку зможе кожен, адже в меню представлені як традиційні, так і наші авторські варіації цієї страви. Начинок пропонується безліч, починаючи від класичної ковбаси салямі чи грибів і завершуючи анчоусами, телятиною й іншими інгредієнтами.

У меню включена не лише найсмачніша італійська піца у Тернополі, що так манить своєю вишуканістю та колоритом, а й легендарна паста в різноманітних варіантах виконання. Поціновувачам класики припадуть до душі легендарна карбонара, паста з морепродуктами, свіжими овочами та м'ясом. А якщо у твоїх планах скуштувати щось справді оригінальне, тоді зверни увагу на ньокі з грибами та трюфелем, тортеліні у пармезановому соусі чи сирну пасту в нестандартній подачі. Ця та інша паста в Тернополі ідеально підійде для ситного обіднього перекусу чи святкувань, адже вона неодмінно припаде до душі поціновувачам італійської кухні. Нашою перевагою є те, що тісто готується та замішується власноруч - ми не використовуємо вже готового, а тому ти зможеш відчути весь спектр смаків справжньої пасти у різноманітних позиціях.

Читайте також: Італійська їжа без меж: доставка преміум страв зі справжнього італійського ресторану ANTICA Eatery

 

Чому замовити їжу на доставку, а саме піцу та пасту варто з ресторану АНТІКА?

Цікавить доставка піци у Тернопіль чи передмістя або ж пасти - обери наш заклад італійської кухні АНТІКА. Щоб замовити їжу, телефонуй нам або ж виконуй цю дію онлайн на сайті. Все просто, зручно та доступно - переглянь меню, додай страви, що сподобались, у кошик і заповни невелику анкету з вказанням адреси доставлення. Ми рекомендуємо скористатись послугою доставки, коли:

  • ти відчуваєш виснаження після продуктивного дня і немає жодного бажання витрачати час на кухні;
  • готуєшся до зустрічі з близькими просто так чи на честь певної події;
  • гості прийшли неочікувано, а холодильник порожній;
  • плануєш організувати ситний і збалансований обідній перекус в офісі;
  • хочеш приємно здивувати другу половинку.

замовити їжу антіка

За межі міста та в Тернопіль доставка їжі виконується швидко, тому ти зовсім скоро отримаєш улюблені страви! Окрім цього, при замовленні на певну суму цю послугу ми надаємо абсолютно безкоштовно, що заощадить твій бюджет. Насолоджуйся життям правильно, збирай близьких тобі людей, святкуй безтурботно, а наш ресторан АНТІКА допоможе зробити відпочинок максимально приємним і смачним!

Наступна стаття >Наступна стаття