Італійська їжа без меж: доставка преміум страв зі справжнього італійського ресторану ANTICA Eatery

2024-03-07

Полюбляєте страви італійської кухні і бажаєте насолоджуватись ними вдома - до вашої уваги наш ресторан ANTICA Eatery, де зібрані найпопулярніші та найвідоміші позиції родом із сонячної та витонченої Італії! Куштуючи їх, ви відчуєте цей романтичний італійський дух, а якщо замовите їжу на доставку, то позбавите себе клопотів на кухні напередодні зустрічі з близькими, вечері чи відзначення певної події. Переглядайте з Антіка меню, де зібране все найкраще для вас і дорогих вашому серцю людей!

 

Італійський ресторан у Тернополі АНТІКА: відчуйте преміум-смаки там, де зручно!

Якщо ви бажаєте насолодитися справжньою неаполітанською піцою, вишуканою пастою чи ексклюзивними бургерами - оберіть страви на доставку, які пропонує наш ресторан Antica у Тернополі. Ми також рекомендуємо звернути увагу на меню для святкувань, де представлені бездоганні закуски, основа, салати та десерти в італійському стилі. Проведіть час незабутньо, відчуйте дух сонячної Італії, а ми зробимо все для того, аби ви отримали всі ці емоції вдома, на роботі чи в гостях.

замовити італійські страви антіка

Щоб насолодитися вишуканими італійськими смаками, ми пропонуємо вам таку замовити їжу з ресторану Antica на доставку:

  • Піцу. Якщо ви ще не замовляли піцу з ресторану АНТІКА, тоді точно не куштували справжньої неаполітанської. До вашої уваги як традиційні, так і авторські варіації страви на будь-який смак. Для створення тіста ми використовуємо метод тривалої витримки, що робить його структуру та смак неповторними. А те, що піца випікається у дровяній печі, додає їй італійської автентичності. 
  • Бургери. Наш ресторан з доставкою вміє приємно дивувати, тому рекомендує скуштувати оригінальну страву, яка не готується в жодному закладі, - бургери в фоккачо. Вони підкорять ваші серця за цікаву та нестандартну подачу, невимовну соковитість і витончене поєднання смаків.
  • Пасту. Вкрай важко уявити раціон корінного італійця без цієї страви. Наш ресторан Antica в Тернополі радить замовити найсмачнішу пасту. Завдяки тому, що тісто замішується нашими кулінарами власноруч, а начинки пропонуються на будь-який смак, вам вдасться відчути справжні італійські нотки пасти з галицьким відтінком.
  • Збалансовані сніданки. Розпочніть свій день правильно, а для цього замовте солоні чи солодкі страви для поживного сніданку. 

Це, звісно, одні із найпопулярніших позицій на доставку, проте якщо у ваших планах провести символічне чи грандіозне святкування у неформальній атмосфері, нам теж є що запропонувати. Оберіть вишукані основні страви, апетитні салати, колоритні закуски та такі ідеальні десерти, що надихатимуть і дадуть змогу відчути, ніби ви на мить опинились у справжньому італійському ресторані. Смачна доставка чекає на вас, де б ви не були та що б не планували організувати: звичні родинні або дружні посиденьки чи святкування певної події.

Читайте також: Які новинки підготував для вас заклад Antica Eatery?

 

Чому доставка їжі з Antica - це завжди чудова ідея?

Італійська їжа з нашого ресторану АНТІКА - це втілення витонченості та щедрості, неповторних смаків і їх цікавих поєднань. У нас ви неодмінно знайдете страви на всі випадки життя, чи то буденний вечірній перекус, чи святкова трапеза. Італійський ресторан у Тернополі готовий вас приємно потішити навіть зранку, коли хочеться збадьоритись і отримати прилив сил аж до самого обіду. Кухня Італії манить своїм колоритом і вишуканістю смаків, а щоб у цьому переконатись, скористайтесь такою послугою, як доставка по Тернополю та за межі міста від ресторану АНТІКА. Ми готові запропонувати безліч позицій, які припадуть до душі як дорослим, так і дітям. Зацікавила італійська їжа з доставкою по Тернополю та передмісті - телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або оформляйте замовлення на сайті. 

Наступна стаття >Наступна стаття