ТОП 6 страв з грилю у закладі Na Nebi

2022-08-11

Ресторан На небі - це особливий заклад, розташований у самому серці нашого прекрасного міста! Тут готуються страви переважно української кухні у сучасному виконанні. Наші кулінарні майстри не лише створюють смаколики з урахуванням усіх необхідних технологій, а й вкладають в них свою душу. Ви неодмінно це помітите, коли замовите улюблену їжу. А ще концепція ресторану Na nebi - grill & wine. У самому центрі приміщення встановлений гігантський купол, де готуються смачні та запашні страви на грилі. 

 

Які страви входять до меню На Небі Тернопіль?

Меню на небі Тернопіль настільки колоритне, що, відвідуючи цей заклад вперше, Ви просто розгубитесь. Воно включає: гарніри, гарячі страви, салати, супи, закуски, десерти та інші позиції. Напевне, Ви ніде не знайдете вареників з таким розмаїттям начинок, як тут. А Ви лиш погляньте, як красиво подаються ці українські смаколики. Бажаєте ще щось замовити з традиційної кухні? Тоді Вам неодмінно слід поласувати нашим фірмовим борщем. Невимовного аромату та наваристості йому придають копчені реберця. Так, саме вони використовуються для приготування бульйону. 

А ще тут окремо представлене дитяче меню для малюків віком від 6 місяців. Воно включає виключно смачні, ситні та корисні страви для наших наймолодших гостей. Можна зробити висновок, що у Na Nebi бронювання столиків можна здійснити навіть тоді, коли планується відпочинок всією сім'єю. 

Звичайно, напевне немає такої людини, яка б не хотіла скуштувати страви гриль. Так, вони теж у нас створюються. Ви приємно здивовані, чи не так? Кожен смаколик готується таким чином, що зберігає соковитість, а хрумка та запашна скоринка викликає неабияке бажання ним насолодитись. Замовляйте шашлик, стейки Тернопіль, гриль овочі і іншу їжу з характерним ароматом “димка” прямо у На Небі. Це місце, де готові задовольнити побажання кожного гостя. Ви знайдете те, що так хотіли давно прагнули скуштувати. 

 

Смачні та запашні страви гриль, які пропонує скуштувати ресторан На Небі

У На Небі не лише можна замовити смаколики усередині закладу, а й діє доставка страв з грилю. Ми пропонуємо Вашій увазі наступні популярні позиції:

  1. ЛОСОСЬ ГРИЛЬ З МОЛОДИМИ ОВОЧАМИ. Якщо Вам подобається червона риба, то ця страва неодмінно Вам припаде до душі. Лосось, запечений до хрумкої скоринки, чудово гармонує зі свіжими сезонними овочами.
  2. РЕБРА ГРИЛЬ. Вони такі запашні й апетитні тому, що готуються у ексклюзивному маринаді. Вони ідеально поєднуються з авторським соусом барбекю з Jack Daniels та Кока-Колою. Подається страва зі смаженою картопелькою та хрумкими битими огірками.
  3. ФІЛЕ КУРЯЧЕ ГРИЛЬ В ЛІТНЬОМУ СТИЛІ. Захотілось чогось легкого та дієтичного? Тоді цей смаколик Вам підійде ідеально. Ніжна та соковита курочка просто тане у роті.
  4. СТЕЙК СВИННИЙ. Стейк доставка - чудовий варіант для смачної та ситної вечері. Він надзвичайно ароматний, оскільки маринується у східних спеціях. Подається ніжний і м'який стейк зі свинного ошийка на лаваші з міксом листя салату, помідорами чері, шашличним соусом і поливається часниковою олією.
  5. ОВОЧІ І КОРЕНЕПЛОДИ НА ГРИЛІ. З запашним і ніжним соусом песто пропонується 7 видів овочів, приготованих на грилі: морква, буряк, картопля, синя цибуля, кабачок, баклажан, печериці. Насиченості смаків додає часникова олія. 
  6. ШАШЛИК СВИННИЙ. Маринований шашлик зі свіженького свинного ошийка оформляється на лаваші та подається у тандемі міксу листя салату, помідорів чері, маринованої цибулі, шашличного соусу, часникової олії. Скористайтесь такою послугою, як доставка шашлику, та відчуйте справжній смак літа. 

 

Обирайте ці смаколики у ресторані На Небі та проведіть свій час незабутньо! А ми Вам у цьому допоможемо! Наші страви на грилі стануть важливим атрибутом веселого відпочинку у колі найрідніших! 

Читайте також:  Погратись та смачно поїсти: На Небі - кращий ресторан для відвідин з дітками!

 

Як здійснюється доставка шашлика Тернопіль та інших страв з На Небі?

Цікавить доставка шашлика Тернопіль і інших страв на грилі? Звертайтесь у наш ресторан На Небі! Тут є все, чого потребує Ваша душа. Доставка виконується по місту та передмісті. Мінімальна вартість замовлення їжі напряму залежить від того, де Ви знаходитесь. А коли Ви плануєте обрати різні смаколики, то послуга доставки обходиться безкоштовно. У нас не лише смачно, а й вигідно. Страви привозяться у спеціальному посуді ще гарячими, тому Ви обов'язково відчуєте їх первозданний смак! Здійснити замовлення ми Вам пропонуємо у режимі онлайн на сайті fainemisto.com чи у мобільному додатку. Окрім цього, Ви можете напряму до нас зателефонувати за номером 098-055-77-11

Наступна стаття >Наступна стаття