Погратись та смачно поїсти: На Небі - кращий ресторан для відвідин з дітками!

2022-08-10

Коли Ви плануєте культурний сімейний відпочинок з дитиною десь у закладі, у Вас, напевне, виникає багато питань і сумнівів. Відвідуючи навіть кращі ресторани Тернополя, Ваше маленьке чудо може залишитися незадоволеним. Йому може бути нудно посеред дорослих. Та й їжа, яку готують заклади Тернопіль, не завжди підходить по складу та смаковим властивостям юним гостям. Виникає питання: “Як провести час весело дорослим і діткам? Як зробити так, щоб кожен зміг відпочити від душі? І чи можливо знайти ресторан з дитячою кімнатою та відповідним меню?” Ми, СРФМ, віримо, що проведення часу у сімейному колі ще більше об'єднує! Саме тому радо запрошуємо Вас у ресторан Na nebi

 

Чому меню для дітей у На Небі вважається особливим?

Навіть найкращі ресторани Тернополя не запропонують Вам і Вашому маленькому чуду те, що є у Na Nebi. Наш кваліфікований персонал розробив унікальне меню для дітей віком від 6 місяців, яке включає безліч цікавих і корисних страв. А які ж вони смачні! Така їжа неодмінно сподобається навіть найвибагливішому юному гостю. Приємно вражає і подача смаколиків. Вони виглядають яскраво та стильно, тому викликають у дитини ще більший апетит. Дитяче меню в ресторані включає безліч позицій, серед яких:

  • наваристий курячий бульйон, який смакує по-домашньому;
  • ніжні та м'які фрикадельки з індички для наймолодших відвідувачів;
  • свіженьке картопляне пюре, що тане у роті;
  • равіолі з індичкою, які наситять організм дитини поживними речовинами та подарують відчуття бадьорості;
  • гречка, яка гармонійно поєднується з запашним вершковим соусом;
  • соковитий стейк лосося, приготований на пару;
  • солоденькі пухкі сирники, що подаються зі сметанкою та інші страви. 

Ресторан на небі Тернопіль меню розроблене з урахуванням віку та потреб дитини, тому воно вважається збалансованим і поживним. Вашому юному чуду неодмінно будуть смакувати ці страви!

 

Ігрова дитяча кімната для активних розваг!

ресторан з дитячою кімнатою

У На Небі можна не лише смачно поїсти, а й розважитись. Коли батьки будуть проводити час за столом та обговорювати “дорослі” питання, дітям пропонується ігрова дитяча кімната. Вона облаштована по-сучасному, тому від неї буде у захваті кожен юний гість. Він познайомиться зі своїми ровесниками та проводитиме з ними час весело. А ще дитяча кімната в ресторані завжди знаходиться під наглядом, тому Ваше маленьке чудо буде в безпеці. Насолоджуйтесь спілкуванням тоді, коли Ваша дитина гратиметься у ідеально облаштованій дитячій кімнаті. Це дасть Вам змогу відволіктись від буденностей, а Вашому чаду - розважитися досхочу. 

 

Бажаєте замовити їжу з ресторану - обирайте заклад На Небі!

Бажаєте організувати сімейні посиденьки? Ласкаво просимо у ресторан На Небі Тернопіль. Тут є все необхідне як для дорослих, так і для діток. Ніхто нудьгувати не буде! Ігрова кімната, смачні страви, індивідуальний підхід до кожної дитини - це лише частина того, що отримаєте Ви, завітавши до нас. Здійсніть у На небі резерв столиків та переконайтесь у тому, як ми, СРФМ, поважаємо сімейні цінності. 

А коли немає часу чи можливості покидати рідну домівку, то ми Вам пропонуємо замовити їжу з ресторану. Доставка виконується у межах міста та по передмісті. Вона здійснюється професійними кур'єрами, які відмінно ознайомлені з усіма геолокаціями. Вартість послуги залежить від Вашого місцезнаходження. У деяких випадках (при замовленні на певну суму) вона надається безкоштовно. Настав час відпочити у сімейному колі! І це не привід готувати їжу для дитини окремо чи залишати її у бабусь чи дідусів. Адже На Небі готовий організувати незабутній відпочинок, який запам'ятається кожному, у тому числі юному гостю!

Наступна стаття >Наступна стаття