ТОП 5 популярних суші-ролів з доставкою від YOUNG

2019-05-26

Доставка суші у Тернополі – це доволі популярна послуга, скористатись якою може кожен бажаючий. Куди ж звернутись і що замовити? Якщо повсякденні страви уже набридли, а так хочеться отримати насолоду від чогось смачненького та оригінального, тоді варто зателефонувати в відомий заклад ЯНГ. В даному ресторані пропонується швидка доставка їжі. Меню настільки різноманітне, що іноді зробити вибір вкрай важко.

Доставка суші у Тернополі – це смачно та ситно!

youngЩоб смачно поїсти та насититись стравою, рекомендується замовити суші у Тернополі. Мережа ресторанів Файне Місто пропонує лише найкращі рецепти цих смаколиків. У ресторані YOUNG працюють професійні сушисти, які для приготування їжі використовують лише свіжі та сертифіковані компоненти. А красива подача викличе захват навіть у найбільш скептичного естета. Запаковуються суші з доставкою додому чи в офіс у сучасну одноразову упаковку, яку можна одразу розкривати, ставити на стіл. Тепер можна насолоджуватись їх незрівнянним смаком.

Які суші з доставкою додому чи в офіс користуються найбільшим попитом? ТОП-5.

Щоб доставка китайської їжі принесла задоволення, варто уважно переглянути меню. В ньому вказуються не лише назва, вага та вартість страви, а й склад. Які ж суші-роли користуються найбільшим попитом та чому люди обирають саме їх? Найпопулярнішими стравами в закладі ЯНГ рахуються наступні:

  1. Такеши. Ці роли оцінять любителі екзотики. До їх складу входять гриби Шіїтакі, ікра, вугор, крем-сир, омлет Тамаго. Поєднання даних інгредієнтів створює неповторний смак.
  2. Кайсен. Навіть найбільші прихильники страв японської кухні будуть у захваті від цього смаколика. Чим він відрізняється від інших? А тим, що для його приготування використовується качка. Так, саме птиця. Скористатись такою послугою як доставка суші Кайсен рекомендується любителям оригінального смаку.
  3. Панко. Ці смаколики сподобаються цінителям морепродуктів. До речі, в закладі ЯНГ вони готуються по унікальних технологіях, тому не втрачають ні структури, ні корисних властивостей. До складу ролів входять креветки, тунець, лосось , ікра Тобіко. Щоб страва стала соковитою та ніжною, сушисти додають свіженький огірок та ароматний крем-сир.
  4. Овочевий рол. Така страва не лише смачна, а й корисна. Щоб її приготувати, використовуються морква, авокадо, лист салату, ханші, гриби Шіїтакі. Родзинкою ролів є смажений в темпурі сир тофу.
  5. Унагі. Ці суші у Тернополі є надзвичайно популярними, оскільки до їх складу входять вугор, ікра, крем-сир, авокадо. Вони сподобаються кожному, адже ці складники є класичними. Їх можна замовити гостям. Вони і наситяться стравою, і отримають неабияке задоволення в процесі її куштування.

В ресторані ЯНГ пропонується безкоштовна доставка суші (при умові, що сума замовлення становить від 400 грн). Якщо вона менша, тоді замовнику необхідно додатково заплатити ще 30 грн. Мінімальна вартість замовлення – 200 грн. Суші доставка Тернопіль – це унікальна послуга, яка:

  • Економить дорогоцінний час;
  • Дає можливість ситно та корисно пообідати в офісі;
  • Заряджає позитивним настроєм цілу компанію;
  • Допомагає хазяйці достойно зустріти гостей.
Наступна стаття >Наступна стаття