Топ 5 незвичних бургерів у закладі Пасаж Адлера 13

2022-10-27

Багато людей полюбляють американську кухню, серед якої лідируючі позиції займають ситні та надзвичайно смачні бургери. Помилковою вважається думка, що вони представляють тільки булку з соусом, котлетою, солоними огірками, свіжими помідорами та листям салату. Щоб у цьому переконатися, ми, СРФМ, радимо Вам завітати у ресторан Пасаж Адлера. Тут створюються справжні кулінарні шедеври. Потіште себе оригінальними смаковими поєднаннями, на перший погляд, звичної їжі. Тут Ви можете замовити бургер з різноманітними начинками, у тому числі досить незвичайними. До речі, Ви ними можете насолодитися не тільки в межах закладу. У нас, у СРФМ, діє доставка бургерів! 

 

Оригінальні бургери Тернопіль доставка чи куштування в закладі - вибір за Вами!

бургери пасаж адлера

У Пасаж Адлера 13 меню настільки колоритне, що, відвідуючи цей ресторан вперше, можуть розбігатися очі. Бажаєте замовити бургери з цікавими смаковими рішеннями? У такому випадку рекомендуємо Вам звернути увагу на:

  1. ТЕХАС BURGER. Ви коли-небудь уявляли справжній бургер з мексиканськими чіпсами начос? Ні? Тоді рекомендуємо Вам замовити саме цей смаколик. До його складу входить духмяна булочка з хрумкою скоринкою, в якій ховаються рвана телятина, помідори, синя цибуля, перець халапеньо, цибуля кріспі, чіпси начос, соуси (сирний, баффало, чеддер).
  2. BURGER ДОНЬКИ М'ЯСНИКА. Родзинкою даної страви вважається наявність у складі рослинного м'яса. Воно ідеально гармонує з сиром чеддер, шпинатом, огірочками кімчі, свіженькими помідорами, соусами блю чіз та гриль. Спробуйте цей смаколик будь-де, адже у нас пропонується така послуга, як бургери доставка.
  3. BLACK БАФФАЛО З ТЕЛЯТИНОЮ. Цікавить, які на смак бургери Тернопіль з чорною булкою? Скуштуйте саме цю страву. Чорна булка, посипана кунжутом, чудово поєднується з сиром чеддер, хрумким беконом, руколою, томатами, синьою цибулею, ніжним соусом, котлетою з телятини.
  4. PREMIUM BURGER. Ви досі вважаєте, що джем - це виключно солодка страва? Ми готові зламати такий стереотип. Скуштуйте “Преміум бургер”, до складу якого входить ніжний беконовий джем. А ще начинка складається з телячої котлети, сиру чеддер, соусу-гриль і блю чіз, гірчиці. Соковитості бургеру додає сирна ванна.
  5. BURGER УМАМІ. Полюбляєте паназійську кухню? Тоді цей бургер Вам неодмінно припаде до смаку. До його складу входять наступні інгредієнти: котлета з телятини, сир чеддер, бекон, цибуля кріспі, айсберг, цибуля маринована, лайм, соуси блю чіз, баффало, азіатський, солона карамель.

Щоб відчути дійсно оригінальний смак цієї, на перший погляд, традиційної страви, завітайте у Пасаж Адлера 13 Тернопіль. А якщо Ви хочете залишитися вдома, в гостях чи на роботі, тоді Вашій увазі пропонується доставка бургер!

Читайте також: 15 видів бургерів у закладі Пасаж Адлера 13: а ти зможеш скуштувати їх усі?

 

Як виконується доставка бургерів Тернопіль: умови та правила замовлення

У нас Ви можете поласувати не лише оригінальними, а й класичними смаколиками. Щоб відчути їх вишуканість, радимо Вам здійснити бронювання столиків Пасаж Адлера. Це Ви можете зробити за номером телефону 068-055-77-11. Зарезервувавши столик, Ви будете впевненими у тому, що посадочні місця не будуть зайняті і Ви зможете ідеально провести вечір у компанії найближчих людей. А коли немає часу збиратися чи просто хочеться відпочити вдома, спеціально для таких випадків діє Тернопіль доставка їжі. Вона виконується в межах міста та передмістя. Мінімальна вартість замовлення залежить напряму від Вашого місцезнаходження. А ще Ви маєте шанс скористатися такою послугою, як доставка Пасаж Адлера, безкоштовно. Для цього Вам слід здійснити замовлення на компанію! Щоб поласувати традиційними та оригінальними стравами в будь-якому місці, ми радимо Вам зв'язатися з нашим адміністратором за номером 068-055-77-11. З ним Ви можете домовитися про візит кур'єра на конкретну дату та час. Доставка бургерів Тернопіль також можлива за попереднім замовленням на сайті fainemisto.com чи у мобільному додатку. Проведіть вечір з найріднішими весело та смачно. Потіште себе та їх бургерами - стравою, яка так полюбилась багатьом. У нас вона подається у різних виконаннях, у тому числі оригінальних. Відчуйте нові смаки та поділіться ними з близькими!

Наступна стаття >Наступна стаття