Тераса Пасажу Адлера - улюблене місце тернополян, щоб відпочити за смачним коктейлем

2023-08-29

У літню пору хочеться проводити якомога більше часу на свіжому повітрі, насолоджуючись теплом і сонячними променями. Щоб відчути весь вайб на собі, ми раді вас бачити на затишній терасі закладу Пасаж Адлера 13, розташованому в самому серці міста поруч із мальовничим сквером і історичними будівлями. Якщо ви проживаєте чи приїхали погостювати в Тернопіль, куди піти ще не вирішили, оберіть ресторан з терасою Пасаж Адлера, де вам вдасться скуштувати найкращі бургери, коктейлі на будь-який смак і, звісно, незабутньо провести час із ближнім колом.

 

Завітайте у Пасаж Адлера 13, затишний і такий сучасний ресторан з терасою!

доставка їжі пасаж адлера

Шукаєте ресторани Тернополя, розташовані в центрі міста й облаштовані зручною літньою терасою, - вам слід завітати у Пасаж Адлера 13. Сама тераса доволі компактна, проте містка. Звичайно, на величезну компанію вона не розрахована, проте для посиденьок наодинці, удвох чи з найближчим колом людей ідеально підійде. Вам сподобається те, що тераса облаштована лаконічно, а накриття захистить вас від дощу і палаючого сонця. Столики невеличкі, а тому на території їх доволі багато, що дозволяє нам приймати ще більше гостей.

До речі, якщо ви уважно переглянете в барі Пасаж Адлера Тернопіль меню, то зрозумієте, що нашою родзинкою вважаються саме смачні коктейлі. Їх вибір настільки великий, що вам точно вдасться знайти улюблені напої для себе і близьких під будь-яку подію. У меню включені не лише алкогольні, а й безалкогольні позиції, а отже навіть якщо ви за кермом, скучно не буде! Ми пишаємось тим, що у нас пропонується найширший асортимент коктейлів у місті! В меню представлені як класичні, так і доволі цікаві авторські позиції, розроблені спеціально для вас нашими барменами. До прикладу, якщо ви обожнюєте гостринку, вам сподобається за смаком коктейль "Малина-перець чилі", а коли в захваті від кисленького, замовте "Лімончелло", де основними інгредієнтами виступають лайм і лимон. 

Читайте також: Заклади з літніми терасами - куди піти у Тернополі?

 

Найкращі бургери в Тернополі замовляйте в Пасажі Адлера!

Досі думаєте, куди піти в Тернополі, щоб скуштувати найкращі бургери, зверніть увагу на Пасаж Адлера 13. У нашому меню представлено безліч позицій, серед яких безумовними фаворитами є наступні:

  • "Доньки М'ясника", ексклюзивна страва, що не містить компонентів тваринного походження, а тому її захочеться спробувати вегетаріанцям;
  • "В'єтнамська Школярка", оригінальний бургер, де основним інгредієнтом виступає соковите та ніжне куряче стегно, гостринки додає перець халапеньо;
  • Camamber Burger. Чудовий варіант для тих, хто обожнює соковиту телятину. Страва готується з додаванням свіженької руколи, ароматних цибулевих кілець, оригінального беконового джему, ягідного та соусу чеддер.
  • Умамі. Спробуйте бургер в азіатському стилі, де основними інгредієнтами виступають ніжна телятина і хрусткий бекон. 
  • TEXAC. Відчуйте драйвову американську атмосферу в цій страві, до її складу входить рвана телятина, що ідеально поєднується з томатами, мексиканськими чіпсами начос, 3 видами соусів, синьою та цибулею кріспі.

Пасаж Адлера 13 у Тернополі - заклад, у якому ви можете як ситно перекусити, так і весело провести вечір з близькими. Сучасно облаштована тераса дасть вам змогу насолодитися мальовничими краєвидами міста та відчути позитив, релакс. 

Бажаєте залишитися вдома чи не виходить прийти до нас - вам слід замовити їжу з Пасажу Адлера чи напої з доставкою. Для оформлення замовлення переходьте на сайт fainemisto.com чи телефонуйте за номером 068-055-77-11. Але якщо таки є можливість навідатись до нас - ми раді бачити вас у теплу сонячну днину на нашій літній терасі, де бургери і коктейлі в Тернополі смакують ще краще!

Наступна стаття >Наступна стаття