Тераса Пасажу Адлера - місце розквіту барної культури Тернополя

2023-10-05

Коли погода дозволяє провести час на свіжому повітрі, для вдалого відпочинку люди переважно шукають заклад з терасою, де можна розслабитися та насолодитися останніми теплими днями осені. Ми радо запрошуємо вас у ресторан Пасаж Адлера, розташований у самому серці міста. Обираючи його, ви зможете релакснути у максимально затишній атмосфері, проте встигнете відчути весь її драйв і запал. 

коктейлі пасаж адлера

 

Куди піти в Тернополі, щоб відчути всі особливості барної культури?

Пасаж Адлера 13 - місце, де відпочити в Тернополі можуть прихильники та поціновувачі барної культури. В Україні такий напрямок з'явився відносно недавно, проте активні позитивні темпи його розвитку посприяли не відставати від решти світу і рухатися вперед. Нашою метою не було створення традиційного бару, в якому гучно лунає музика та меню включає лише класичні позиції спиртного, - ми захотіли відкрити ресторан Тернополя з терасою, де ви зможете відчути весь спектр емоцій від сучасної барної культури. 

Тут вам вдасться скуштувати найсмачніші коктейлі в Тернополі, приготовлені не лише за банальними, а й авторськими рецептами досвідчених барменів. В меню також представлено і безліч інших позицій спиртного для різних подій і просто так, аби розслабитись і відволіктись від буденної метушні по завершенні продуктивного робочого тижня. Коли ви не вживаєте алкоголю взагалі, спеціально для таких випадків ми готуємо безалкогольні коктейлі, насичені приємними смаковими нотками та неповторним післясмаком.

Зголодніли - не проблема, адже ми створюємо найкращі бургери в Тернополі. Тут ви можете замовити розмаїття позицій, у тім числі для вегетаріанців, а отже кожен знайде щось улюблене для себе.

пасаж адлера коктейлі

Ми підтримуємо розвиток барної культури, а для цього виконуємо наступне:

  • створюємо щось нове й унікальне;
  • надихаємось природою і беремо від неї все, що вона нам дає, тому до складу напоїв входять свіжі інгредієнти натурального походження;
  • вчимо вас насолоджуватися спиртним таким чином, щоб ви розслабились, а не зловживали ними.

Якщо ви шукаєте ідеальні тераси Тернополя, де буде комфортно та драйвово, оберіть Пасаж Адлера. На його території розташований компактний, проте грамотно продуманий майданчик, що вміщує доволі багато гостей. Столики невеличкі, а тому відпочинок тут розрахований на малу чи середню компанію. Звичайно, масштабних посиденьок на терасі ви не організуєте, адже для таких випадків у нас є зал, проте випити улюблений коктейль і посидіти з найближчими друзями чи коханою людиною вдасться на всі 100%.

Читайте також: Завітай на дегустацію в ROAD та насолоджуйся якісним алкоголем

 

У Тернополі бар Пасаж Адлера 13 унікальний: завітайте і переконайтесь!

Якщо ви стоїте перед вибором, які бари Тернополя обрати для веселого та безтурботного відпочинку, акцентуйте свою увагу на закладі Пасаж Адлера 13. Тут на вас чекає:

  • сучасно облаштована тераса, де ви можете насолодитись мальовничою природою й архітектурою центру міста;
  • смачні страви, серед яких бургери, представлені у різноманітних варіаціях;
  • алкогольні і безалкогольні коктейлі, авторські наливки, ароматне пиво та сертифіковані міцні спиртні напої;
  • професійний підхід наших офіціантів до кожного гостя.

Пасаж Адлера 13 - бар, куди піти у Тернополі слід для того, аби отримати особливі емоції та відчути унікальну атмосферу, а тому поспішайте, щоб встигнути насолодитись останніми сонячними осінніми днями! 

Наступна стаття >Наступна стаття