Тенденції весільних солодощів: торт на весілля, кендібар

2023-10-11

Весілля - важлива і, водночас, хвилююча подія у житті закоханих, тому вони планують її заздалегідь та ретельно до неї готуються, аби все пройшло ідеально. Звісно, вкрай важко уявити весільний банкет без солодощів і основного стилістичного атрибуту - святкового торта. Якщо ви мрієте замовити весільний торт в Тернополі чи кенді бар, до вашої уваги кондитерська Файного Міста.

 

Найкращі весільні торти в Тернополі та ідеальний кенді бар від нашої кондитерської!

Найкраще обирати не готові солодощі, а весільні торти за індивідуальним замовленням. Розробивши самостійно дизайн десерту, вам вдасться привернути погляди запрошених і зробити його головною стилістичною домінантою заходу. Щоб замовити торт на весілля, який зачаровуватиме та захоплюватиме, вам варто ознайомитися з найактуальнішими дизайнерськими рішеннями, на піку популярності такі варіанти виконання:

замовити весільний торт тернопіль

  • багатоярусні, вони можуть бути розділені прозорими підставками для створення ефекту левітації;
  • білі та кольорові, поціновувачам класики сподобається перший варіант, а любителі оригінальних ідей оцінять яскраві чи навіть темні торти;
  • сюжетні, коли у закоханих доволі цікава історія знайомства та зародження романтичних стосунків і вони прагнуть зобразити їх на торті;
  • текстуровані, де шорсткі та гофровані елементи декору додають певної химерності, при цьому зберігаючи загальну естетику та лаконічність.

Дуже важливу роль в оформленні банкетного залу чи території під відкритим небом відіграє кенді бар на весілля. Найактуальніше для його наповнення обрати такі смаколики:

  • еклери, повітряні тістечка з розмаїттям начинок;
  • макарунси, знамениті французькі десерти, які можуть виконуватися в різних кольорах;
  • нарізані на ідеально рівні шматочки торти;
  • бенто-тортики з побажаннями для кожного гостя;
  • цукерки ручної роботи для тих, хто є поціновувачем шоколаду.

Десерти для кенді бару розміщуються таким чином, щоб найбільш крихкі та делікатні знаходились на початку солодкого столу, а твердіші - трішки далі. При оформленні кенді бару також враховується дизайн смаколиків і їх колірне виконання, адже на його фоні молодята та всі запрошені можуть робити стильні та яскраві фото.

Читайте також: 5 причин обрати для весілля ресторан На Небі

 

Замовити торт на весілля та кенді бар - створити феєричний банкет!

Якщо вас зацікавили найсмачніші та трендові весільні торти на замовлення в Тернополі, пекарня Файного міста залюбки втілить всі побажання в реальність. Ми пропонуємо десерти за різноманітними рецептами, крім цього, нашою особливістю є те, що ви можете самостійно керувати складниками, відкидаючи чи додаючи улюблені. Замовити весільний торт в Тернополі тут можна будь-якого стильового виконання, ми готові відтворити навіть найскладніші дизайнерські рішення. У кондитерській Файного Міста також можна кенді бар замовити у Тернополі та передмісті. Ми готові спекти ідеальні десерти для солодкого столу та красиво їх оформити по приїзду. Співпрацею з нами ви залишитесь задоволені, адже відповідальне відношення, професійний підхід і вміння творити найкращі десерти - наші безумовні переваги!

Наступна стаття >Наступна стаття