5 причин обрати для весілля ресторан На Небі

2023-10-06

Весілля - важлива дата для всіх молодят, адже вона свідчить про зародження нової сім'ї. Навіть коли ви не дуже полюбляєте щось організовувати, планування саме цього івенту приноситиме задоволення. Від того, як до нього підготуватись, залежить настрій не лише новоствореної сім'ї, а й усіх учасників заходу. Гості мають залишитися щасливими, а для цього слід врахувати безліч нюансів. Наш ресторан Na Nebi знає, як зробити весільний банкет максимально вдалим, і готовий поділитися з вами певними тонкощами щодо його ідеальної організації.

бенкетне меню на небі

 

Організація весілля: що потрібно для вдалої підготовки?

Організація весілля, що потрібно для неї і як спланувати все так, аби уникнути розчарувань - саме з цими питаннями стикається чи не кожна пара. Щоб у процесі святкування не виникло жодних конфузів, ресторан NA NEBI рекомендує скласти план підготовки, а саме:

  1. Сформуйте список гостей. Порахуйте, скільки людей будуть присутні на банкеті, і не забудьте підготувати запрошення для них.
  2. Продумайте, де кожен гість буде сидіти, а коли ви плануєте замовити фуршет, подбайте про те, щоб було достатньо вільного місця.
  3. Замовте весільний декор і флористику. Атмосфера весільної церемонії залежить від того, як ви прикрасите зал чи територію під відкритим небом. Щоб декор виглядав актуально, поцікавтесь трендами та врахуйте стиль проведення заходу.
  4. Займіться пошуком тамади та музикантів. Складіть список кандидатів і домовтесь про зустріч з ними. Оберіть найкращих і приступайте до розробки розважальної програми разом.
  5. Знайдіть фотографа й оператора, чиї роботи вам імпонують. Не забудьте зустрітися з ними, аби обговорити подальшу співпрацю.
  6. Забронюйте зал чи територію під відкритим небом і обговоріть з адміністраторами банкетне меню на весілля. Прислухайтесь до їхніх порад і не забудьте врахувати особисті смакові уподобання. Пам'ятайте, що всі ресторани для весілля мають індивідуальне меню, тому надавайте перевагу тому закладу, де створюються найкращі страви на ваш розсуд.
  7. Замовте торт на весілля. Підбирайте його в залежності від концепції заходу та його стилю. Обговоріть із кулінарними майстрами всі тонкощі щодо складників і дизайну десерта.

замовити фуршет на небі

Враховуйте перелічені вище тонкощі організації весілля і при їх дотриманні ваш захід пройде максимально вдало. 

Читайте також: Як оформити фуршетний стіл? Декілька рекомендацій від ресторану Na Nebi

 

Шукаєте ресторан Тернополя для відзначення незабутнього весілля - оберіть Na Nebi!

Якщо вас цікавлять кращі весільні ресторани Тернополя, ми пропонуємо вам обрати заклад На Небі у Тернополі. Ми позиціонуємо себе саме так тому, що:

  1. У нас є можливість замовити виїзні церемонії. Ми - одні з небагатьох, хто пропонує кейтеринг у Тернополі та за межами міста, тому ви можете відзначити цей важливий івент не лише всередині ресторану, а й там, де вам хочеться. 
  2. Ресторан Тернополя На Небі облаштований просторним банкетним залом, який вміщує значне число гостей. А це означає, що тут нікому не буде тісно: є де розвернутися та потанцювати.
  3. Окремої уваги заслуговує наше весільне меню, всі страви характеризуються вишуканою подачею та неповторним смаком, а якщо ви плануєте організувати фуршет у Тернополі чи передмісті, то ми теж маємо що запропонувати. Порційні закуски та десерти, які чудово смакують навіть стоячи, чекають на вас! 
  4. Ми пишаємось тим, що у нас працює лише кваліфікований персонал. Адміністратор залюбки врахує ваші побажання та потреби, а також при необхідності порадить, що замовити та як краще оформити стіл. 
  5. У На Небі панує особлива атмосфера. Оскільки наш ресторан розташований на 6 поверсі у самому серці міста, ви та ваші гості можуть у процесі святкування насолоджуватися мальовничими краєвидами та робити яскраві фото на їх фоні.

Досі не знаєте, де відсвяткувати весілля в Тернополі, - оберіть ресторан На Небі. Тут ваш банкет пройде незабутньо, задоволеними залишитесь як ви, так і всі учасники заходу. Перш ніж завітати у весільний ресторан Тернополя На Небі, ми рекомендуємо ознайомитися з банкетним і фуршетним меню. Для отримання більш детальної інформації зайдіть безпосередньо до нас або ж зв'яжіться з адміністраторами за номером 068-055-77-11.

Наступна стаття >Наступна стаття