Суші: Користь чи Шкода для здоров'я?

2020-05-26

Суші роли стали однією з найпопулярніших страв, і її справедливо вважають дієтичною та корисною. Вони низькокалорійні, там багато риби, морепродуктів, їстівних водоростей, овочів, рис. І роли замовити з доставкою можна в будь-який час. Проте є й ті, хто стверджує, що до здорового харчування суші далеко, а часто вони можуть бути навіть шкідливими. Давайте розберемося у цьому питанні.

 

А чим корисні найсмачніші суші з ЯНГу?

Користь чи шкідливість суші насамперед зумовлені тим, з яких інгредієнтів вони приготовані. Звісно, якщо їх роблять далеко не з найсвіжіших та якісних продуктів, а в складі є майонез чи дешевий сир, то про яку користь може бути мова? Якщо ж це справжні оригінальні азіатські роли, як у ресторані YOUNG, то це зовсім інша справа. Адже у нас паназіатська кухня – у всій своїй самобутній красі.

Отже, чим корисні справжні якісні суші?

1. Риба:

  • Насамперед цей основний складник суші є багатим на білки, йод та цілий ряд вітамінів і мінералів.
  • Риба – один з небагатьох продуктів, в складі яких є такий важливий для організму вітамін D.
  • Риба також мсітить велику кількість omega-3, що потрібно для хорошої роботи тіла й мозку. Жири omega-3 допомагає в боротьбі з хворобами серця та запобігають інсультам.
  • Ті, хто регулярно споживає рибу, має набагато нижчий ризик захворіти певними аутоімунними хворобами, депресією, втратою пам’яті та зору в зрілому віці.

2. Васабі:

  • Містить багато бета каротину, глюкозинолатів та ізотіоціанатів. Як стверджують дослідження, ці компоненти мають антибактеріальні та анти запальні, а також являються хорошою профілактикою ракових захворювань.

3. Морські водорості:

  • Норі містить чимало поживних речовин, в тому числі значну кількість кальцію, магнію, фосфору, заліза, йоду, натрію, тіаміну, вітамінів A, C та E.
  • Майже половина ваги васабі є білком, тобто за вмістом це можна порівняти з такими багатими на білок рослинними продуктами як соєві боби.
  • В норі також містяться компоненти, здатні боротися з вірусами, запаленнями та навіть раком.

4. Імбир:

  • Імбир – це хороше джерело калію, магнію, міді і марганцю.
  • Він також володіє антибактеріальними та противірусними властивостями. Як стверджують дослідження, імбир здатен позитивно впливати на пам’ять, може зменшити нудоту, болі у м’язах, артритний біль. 

 

Як замовити суші з доставкою Тернопіль

Справді корисні та смачні суші завжди можна замовити на доставку з ресторану ЯНГ. Тут можна насолодися оригінальними суші за унікальною рецептурою, яких немає більш ніде. А різноманіття вибору – вражає.

Чим ще характерна кухня ЯНГу?

  • У закладі завжди стежать за свіжістю та якістю продукції, замовляючи її лише в перевірених поставщиків.
  • Суші завжди мають неперевершену привабливу подачу, навіть, якщо замовляються на доставку.
  • Великі порції та ідеальне співвідношення рису та начинки. Замовляючи суші в YOUNG Тернопіль, ви можете бути впевненими, що риби й морепродуктів там достатньо. А не так, як, на жаль, часто буває, коли суші - це майже один рис.

ЯНГ доставка продовжує працювати в звичному режимі, радуючи вас смачними стравами. Замовлення можна робити щодня з 14 до 22 години.

Доставка суші в місті Тернопіль можлива при замовленні страв від 200 гривень. Для доставки за місто мінімальна сума замовлення становить 300 гривень.

Для замовлення онлайн скористайтеся нашим сайтом або зручним мобільним додатком.

Хочете отримати справді корисні та смачні суші з якісних інгредієнтів? Замовляй у ЯНГ!

Наступна стаття >Наступна стаття