Спробуйте незвичні бургери за авторськими рецептами кухарів Antica Eatery

2023-12-20

Бургер - це традиційна страва американської кухні, яка підкорила людей чи не зі всіх куточків світу. Його обожнюють, перш за все, за вишуканий смак, відмінне поєднання інгредієнтів і гармонійний мікс соковитого м'яса зі свіженькими овочами, соусами та іноді сиром. Якщо ви вважаєте, що бургери готуються лише на основі пухкої булки, то ми, італійський ресторан Тернополя Antica Eatery, готові вас переконати у протилежному. Вашій увазі пропонуємо ексклюзивні бургери в італійському стилі, які ви точно ніде не куштували, адже це наше власне досягнення та відкриття. Ми пишаємось створенням саме такої страви, оскільки її ви не знайдете в жодному іншому закладі не те що Тернополя, а всієї України - тільки у нас!

 

Чим авторські бургери у Тернополі з ресторану Антіка відрізняються від традиційних?

Бажаєте скуштувати оригінальні бургери в Тернополі в італійському стилі - зверніть увагу на Аntica меню! Тут представлені позиції з яловичини та курчати, які вражають стилем подачі. Замість звичної всім нам булочки з кунжутом ми використовуємо фокаччо, традиційний італійський корж, який найчастіше використовується для приготування піци. У нього ми кладемо соковиту яловичу чи курячу котлету, зелень, свіжі томати та карамелізовану цибулю. Скуштувавши такий цікавий бургер, ви отримаєте нові гастрономічні відчуття. А завдяки тому, що ця страва надзвичайно ситна, вам вдасться вгамувати відчуття голоду та наповнити свій організм новими силами та наснагою. Наш ресторан Антіка розробив рецепт таких бургерів самостійно, врахувавши італійські традиції та поєднавши їх із уже відомими.

Заінтригувала страва, якої немає в жодному іншому закладі, а тільки у нас, - бургери в Тернополі з доставкою прийдуть на допомогу, коли немає змоги завітати у ресторан Антіка. Це класна ідея для ситного обіднього перекусу, смачної вечері після насиченого дня, різноманітних святкувань чи відпочинку з компанією. Доставка їжі Антіка подарує вам ідеальний обід чи класну вечерю, і, звісно, всі, хто знаходитимуться поруч з вами, будуть у захваті від ексклюзивних і мегасмачних бургерів. 

Читайте також: Hola, amigo! [NONAME] запрошує на мексиканські бургери у Тернополі

 

Яку замовити їжу, крім бургерів, можна з Аntica меню?

У нас ти можеш не лише обрати найсмачніші авторські бургери, а й замовити іншу їжу італійської кухні. Ми радимо обрати такі топові страви з меню:

  • Піцу. У нас вона готується за принципом подвійної ферментації тіста, завдяки чому воно виходить ніжним і ароматним. Ми пропонуємо як класичні, так і авторські варіації піци, завдяки чому ви зможете обрати улюблені для себе чи ваших близьких.
  • Пасту. Вона може подаватися з м'ясом, рибою, морепродуктами чи овочами. Вибір пасти справді великий, а тому кожному з вас вдасться обрати те, що смакує найкраще.
  • Основні страви. Скуштуйте медальйони по-неаполітанськи, ніжний сібас, поживний лосось на селеровому кремі та іншу вишукану їжу, яка так полюбилась італійцям.
  • Гарячі та холодні закуски. Вони стануть ідеальним доповненням святкового столу або ж веселих посиденьок з друзями наприкінці важкого робочого тижня.
  • Салати. Обожнюєте якомога більше зелені та свіжих овочів - оберіть нашу фірмову “Панцанеллу” чи “Нісуаз”, а щоб смачно та ситно перекусити, чудовим рішенням стане салат з ростбіфом. Цінуєте у їжі легкість - до вашої уваги “Цезар” і салат з додаванням морепродуктів.

Ці та безліч інших позицій страв, у тому числі вишукані десерти, чекають на вас не лише у закладі, а й за його межами. Завдяки тому, що у приміські зони та Тернопіль замовити їжу можна, вам вдасться прекрасно провести час там, де справді зручно. Здійсніть замовлення їжі у Тернополі з ресторану Антіка і відчуйте, наскільки вишуканими та колоритними є італійські страви. 

Наступна стаття >Наступна стаття