Hola, amigo! [NONAME] запрошує на мексиканські бургери у Тернополі

2023-11-17

Ресторан Нонаме - це справді ідейний заклад, що пропонує скуштувати страви мексиканської кухні. Така їжа підкорила серця не лише корінних мексиканців, адже вона наповнена вишуканим смаком, пряними ароматами, невимовною пікантністю за рахунок додавання гострих перців. Особливість страв - використання м'яса та бобових культур, які не тільки чудово смакують, а й насичують організм енергією. Після таких смаколиків ви точно не залишитесь голодні. Мексиканська кухня у Тернополі готується в Нонаме, закладі, який залюбки відвідують як містяни, так і туристи. 

 

замовити бургери нонаме

Нонаме пропонує купити бургер в мексиканському стилі!

В меню представлено безліч страв родом із сонячної Мексики, серед яких провідні позиції займають мексиканські бургери. Вони суттєво відрізняються від традиційних як за стилем подачі, так і основними інгредієнтами. Для їх створення ми застосовуємо не пухку булочку з кунжутом, до якої всі так звикли, а тортилью. У неї ми загортаємо безліч компонентів, що чудово один з одним поєднуються. Ми, звісно, не забуваємо, про використання соусів, що надають страві неповторної соковитості та ще більш насиченого смаку. Наш мексиканский бар [NONAME] рекомендує такий купити бургер у закладі чи на доставку:

  • З рваною телятиною. Якщо ви зголодніли, спробуйте дану страву. Основним інгредієнтом виступає рвана телятина, яка так чудово гармонує з гострим перцем халапеньо, сирами чеддер і моцарела, свіжим соковитим помідором, синьою цибулею. Щоб отримати ніжний бургер, що просто тане в роті та залишає неповторний післясмак, ми додаємо соус баффало і зелений майонез.
  • З куркою. Якщо ви полюбляєте легке та ніжне м'ясо, оберіть бургер з соковитою куркою. Ми застосовуємо попередньо мариноване куряче філе, яка обсмажується до хрусткої скоринки, проте всередині залишається соковитим. Така мексиканська їжа в Тернополі сподобається тим, хто зголоднів і бажає насолодитися неповторним тандемом "м'ясо+свіжі овочі+різні соуси+сири".

Мексиканська кухня в Тернополі пропонується у ресторані Нонаме. Скуштуйте оригінальні бургери, які чудово підійдуть як для ситного обіднього перекусу, так і святкувань. Окрім цього, ви можете замовити цю страву для організації веселих і смачних посиденьок з родиною, друзями, коханою людиною. Для замовлення їжі додому, в офіс чи у будь-яке інше зручне для вас місце телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж переходьте у відповідний розділ на сайті. А якщо є можливість прийти до нас, ми завжди раді вас бачити. Наш заклад пропонує більш детально дослідити кулінарну культуру Мексики і приваблює тематичним інтер'єром, де так і хочеться розслабитись і станцювати у сомбреро та пончо під звуки маракасів.

Читайте також: Пасаж Адлера ❤︎ Заклад з найсмачнішими бургерами в Тернополі

 

Здійсніть замовлення їжі додому чи в закладі: що б не обрали, ми завжди вам раді!

У ресторані Noname актуальною є не лише доставка бургерів по Тернополю та передмісті, у нас ви також можете замовити і інші смаколики, а саме:

  • апетитні бурітос;
  • такос з розмаїттям начинок;
  • смачну кесадильєю;
  • ексклюзивні перші страви в мексиканському стилі;
  • оригінальні салати, основу та закуски, у тому числі позиції на компанію;
  • мексиканські десерти, що підкорять серця вибагливих ласунів та інші страви.

Їжа з доставкою чи посиденьки в ресторані - обирайте на свій розсуд, який вид відпочинку вам ближче, та доповнюйте посиденьки мексиканськими стравами. У Noname Тернопіль ми раді задовольнити всі ваші побажання!

Наступна стаття >Наступна стаття