Справжня неаполітанська піца, авторські бургери в італійському стилі - вперше в Тернополі! - ANTICA

2023-04-04

Італія - колоритна країна, яка славиться особливим ставленням до їжі: кожен обід або вечеря – це своєрідний ритуал, що має приносити неабияке гастрономічне задоволення. Італійцям дуже подобається готувати і їм вдається відмінно це робити, тому вони не шкодують свого часу на те, щоб створити щось смачненьке. Тут не прийнято перебиватися швидкими перекусами і немає місця для фастфуду: перевага надається виключно свіжим продуктам, пікантним приправам і неймовірним смаковим тандемам! Ті, хто успадковують кулінарні цінності сонячної Італії, намагаються слідувати аналогічним принципам в стравах. Якщо тобі подобається або дуже заінтригувала італійська їжа, ми радимо завітати у ресторан Antica Eatery, урочисте відкриття якого відбулось 31 березня. Якщо ж у тебе виникне бажання замовити доставку їжі, то скористатися даною пропозицію ти зможеш орієнтовно через 2 тижні.

 

Яка італійська їжа готується: ресторан Антіка пропонує ознайомитися з меню!

Антіка - це абсолютно новий ресторан, Тернопіль і гості міста на який неодмінно звернуть увагу. В меню представлено безліч традиційних страв італійської кухні, що по смаку та стилю подачі нічим не відрізняються від автентичних. У нас працюють професійні кухарі, які знають все про кулінарну культуру сонячної Італії, для приготування їжі вони застосовують ексклюзивні інгредієнти, які ще більше приближують її до оригінальної. Наш ресторан італійської кухні ANTICA Eatery рекомендує скуштувати наступне:

італійські закуски

  1. Піцу. Здавалось би, чим ще можна здивувати тернополян і туристів, адже піца вже всім відома за розмаїття смаків і подачу. В закладі Антіка створюється справжня італійська піца, яка для досягнення максимального ефекту випікається на дровах. Для створення тіста кухарі використовують італійське борошно дрібного помелу, а щоб воно стало ще більш ніжним і запашним, вони застосовують додаткові технології, що виконують корінні італійські піцайоло. А яке ж розмаїття начинок - ви неодмінно знайдете для себе улюблену страву, адже ми пропонуємо піцу на будь-який смак. Десь за 2 тижні після відкриття закладу буде діяти доставка піци, Тернопіль і жителі ближніх сіл яку зможуть замовити.
  2. Пасту. Вона смакує по-особливому, адже для отримання ідеального тіста кухарі використовують італійське борошно та жовтки. Паста пропонується з різними смаками, а тому кожен зможе обрати щось ідеальне для себе. В меню представлені позиції з рибою та морепродуктами, м'ясом, овочами та різними сортами сирів. 
  3. Бургери. Їх вкрай важко уявити без основи - хрусткої зовні та ніжної всередині округлої булочки. Наші кулінарні майстри пропонують скуштувати у ресторані Антіка ексклюзивні бургери, Тернопіль від яких буде в захваті. Для їх отримання застосовується фоккачо, куди і поміщається начинка. Звучить апетитно та незвично, чи не так? Ми раді вам повідомити, що такої подачі ви не зустрінете в жодному українському ресторані. Наші бургери Тернопіль і гості міста оцінять за щедру і оригінальну подачу, ними ви неодмінно наїстеся від душі.
  4. Закуски та десерти. Вони теж приваблюють цікавим оформленням і смаковими поєднаннями. Ми не відходимо від італійських кулінарних традицій, тому дотримується оригінальності рецептів.

Заклад італійської кухні Тернопіль і туристи неодмінно полюблять за багату коктейльну карту. В меню ви знайдете як класичні напої, які так полюбляють корінні італійці, так і світові бестселери коктейльної індустрії, де присутні такі близькі серцю італійські нотки.

Читайте також: У нашїй сім'ї поповнення: Зустрічайте відкриття нового закладу італійської кухні - АНТІКА

замовити італійську пасту

Доставка - чудова нагода замовити їжу туди, куди потрібно!

Як уже повідомлялось, за 2 тижні після відкриття ресторан італійської кухні Антіка надаватиме послугу доставки. Вона буде актуальною не лише для тернополян, а й мешканців передмістя. Щоб нею скористатися, вам потрібно буде зв'язатися з нашими адміністраторами по телефону. Ще один популярний спосіб - замовити їжу онлайн на сайті чи у мобільному додатку, попередньо переглядаючи меню і дізнаючись про особливості страв. Наші кур'єри привезуть їжу швидко, тому ви зможете організувати посиденьки з близькими чи романтичне побачення в італійському стилі без зайвих очікувань. Замовляйте наші страви і для ситного обіду чи святкування корпоративів, вони займуть провідні позиції на вашому столі і стануть безсумнівними фаворитами. 

Наступна стаття >Наступна стаття