У нашїй сім'ї поповнення: Зустрічайте відкриття нового закладу італійської кухні - АНТІКА

2023-03-30

Італійська кухня вважається однією з найбільш популярних і затребуваних у всьому світі, адже її полюбляють за вишукані поєднання смаків, додавання апетитних прянощів та розмаїття ідеально гармонуючих один з одним компонентів. Дехто стверджує, що така їжа досить калорійна, адже для її приготування досить часто застосовується тісто, наприклад, для випікання традиційної піци чи ситної пасти. Дійсно, мучне присутнє в багатьох позиціях, проте існують і досить легкі, дієтичні. До таких можна віднести страви з м'яса, овочів чи морепродуктів та деякі закуски, для прикладу, сирні. Якщо тобі дійсно подобається італійська їжа, ми, СРФМ, радимо тобі завітати у ресторан ANTICA Eatery, відкриття якого відбудеться 31 березня. Це дійсно концептуальний і колоритний заклад, інтер'єр в якому виконаний в сучасному італійсько-американському стилі, де немає жодних лишніх деталей, все лаконічно, проте оригінально. 

ресторан італійської кухні тернопіль

Коли мова йде про заклади Тернополя італійської кухні, радимо завітати у новий ресторан ANTICA Eatery!

Ресторан італійської кухні Антіка розташований по вул. 15 Квітня, 2М, в саме на території бізнес-центру К 15. Ми раді вітати вас на презентації нашого колоритного закладу, який як по кухні, так і загалом по атмосфері кардинально відрізняється від інших. У цьому ресторані ви відчуєте та побачите на власні очі, якими є справжні італійські страви, вас надихне унікальна атмосфера, де панує затишок і комфорт. Велика кількість посадочних місць і столики на різне число гостей дозволять вам організувати як посиденьки великою компанією, так і романтичну вечерю наодинці з коханою людиною. 

Заклад італійської кухні ANTICA Eatery - це місце, де ви зможете розслабитися після важкого тижня, поділитися з близькими важливими новинами, подарувати їм виключно позитивні емоції. Завдяки затишній обстановці, тут ви також зможете проводити зустрічі з діловими партнерами, вони пройдуть плідно, адже у нас тихо і спокійно, жодної гучної музики немає. Зал є досить великим і просторним, а тому ви неодмінно знайдете для себе улюблений столик або ж його вам порекомендує наш кваліфікований адміністратор. Якщо ви шукаєте особливі ресторани в Тернополі, де можна організувати безліч святкових подій чи просто смачно поїсти наодинці, завітайте у заклад італійської кухні ANTICA Eatery, місце, яке приємно вразить вас сучасним стильовим виконанням і професіональним підходом до кожного гостя. Відкриття вже зовсім незабаром, тому відкладіть всі страви на потім, прийдіть у заклад ANTICA Eatery, де вас чекатимуть лише приємні урочисті моменти.

 

Справжня італійська кухня - страви, представлені в меню ресторану Antica Eatery

Якщо у вашому раціоні надважливу роль відігірає італійська кухня, страви з ресторану АНТІКА вас приємно здивують не лише вишуканими смаками, а й оригінальною подачею. У меню представлена традиційна їжа родом із сонячної країни, серед якої провідне місце займають наступні позиції.

страви італійської кухні

  1. Справжня італійська піца. Для її отримання ми застосовуємо безліч інгредієнтів іноземного походження, завдяки чому по смаковим властивостям і подачі вона нічим не відрізняється від автентичної. Окрема увага приділяється не лише начинкам, а й тісту. Воно готується зі збереженням італійських кулінарних традицій, тому насичене неповторним смаком і ароматом. Фокачча вам настільки припаде до душі, що ви залюбки зїсте завіть хрусткі зовні та ніжні всередині бортики. Неаполітанська піца може пропонувати з розмаїттям начинок, у нашому меню ви знайдете як традиційну “Маргариту”, так і страви з м'ясом, сиром, морепродуктами для особливих гурманів.
  2. Бургери. Від тих, що пропонуються у інших закладах нашої сім'ї, вони відрізняються стилем подачі. Замість класичної округлої та пухкої булки наші кухарі використовують фоккачу. Саме в неї і загортається начинка. До речі, це справжнє ноу-хау не лише для тернополян, а й всієї України, адже жодні ресторани Тернополя не використовують таких оригінальних рішень. З закладу АНТІКА бургери Тернопіль і гості міста неодмінно зацінять за неповторну подачу та максимально вдале оформлення, не таке як у всіх.
  3. Паста власного виробництва. Її приготуванням наші кухарі займаються самостійно, для отримання ніжного й ароматного тіста, що просто тане в роті, у нас використовується справжнє італійське борошно та жовтки. Наша паста доповнюється виключно ідеальними соусами та безліччю начинок з м'яса, сиру, риби та морепродуктів.
  4. Закуски та десерти. Ми приділили даним позиціям особливу увагу, адже розуміємо, що вони стануть доповненням не лише святкового, а й буденного столу. Переглядайте меню та оцінюйте всю їхню унікальність!

Заклади Тернополя СРФМ ваблять не лише тернополян, а й гостей міста. Щоб відкрити для себе щось нове та поділитися яскравими фото в сторіс з нового ресторану, ми раді вас бачити у себе 31 березня на відкритті. Згодом, а саме орієнтовно через 2 тижні ресторан з доставкою працюватиме. Страви привозитимуться по місту та у прилеглі села. Доставка їжі традиційно виконуватиметься швидко, адже наші кур'єри завжди працюють на професійному рівні. Замовити їжу онлайн чи по телефону ми зможете згодом, а поки завітайте у наш концептуальний ресторан італійської кухні 31 березня та відчуйте справжній смак страв, які так обожнюють італійці.

Наступна стаття >Наступна стаття