Справжня італійська та азійська паста в закладах Сім'ї ресторанів Файного міста

2022-09-09

Паста - це доволі популярна страва, яку полюбляють за цікаві смакові поєднання і ситість. Багато хто вважає, що даний смаколик готується виключно в італійському стилі, але ми, Сім'я ресторанів Файного міста, готові зламати такий стереотип. У нас Ви можете скуштувати їжу у різноманітних виконаннях. Нашими професійними кухарями створюється як вишукана італійська паста, так і лапша паназійської кухні. Ви лишень їх спробуйте і відчуйте різницю.

 

Паста італійська і не тільки: які позиції пропонуємо замовити ми, СРФМ?

Ми запрошуємо відвідати наші заклади, де Вам вдасться скуштувати найкращу пасту. А ще у нас діє доставка їжі Тернопіль. Це чудова нагода провести час з найближчими людьми будь-де: на роботі, вдома, в гостях чи навіть на природі. Ми пропонуємо Вашій увазі наступні види паст:

замовити пасту

  1. З морепродуктами. Даний смаколик представлений у меню ресторану На Небі. До його складу входять наступні інгредієнти: шпинатні талятелі з тигровими креветками, філе лосося, м'ясом мідій, кальмарами та м'ясом мідій в мушлях з часником. Доповнюється паста італійська помідорами чері, базиліком, томатним соусом з підкопченими пелаті та спеціями.
  2. З креветками. Вам подобається італійська кухня? Тоді завітайте у заклад На Небі та замовте пасту з креветками. Локшина власного приготування ідеально гармонує з чорнилом каракатиці, часником, цибулею, томатами чері, свіжим базиліком, тигровими креветками. Подається смаколик на вершках та рибному бульйоні.
  3. З телятиною та лисичками. Бажаєте насититись від душі? Тоді замовте цю позицію. До складу страви входять такі компоненти: шпинатна паста власного виробництва, часник, цибуля, теляча вирізка, трюфельна паста, гриби лисички, обпалені у білому вині на вершковій основі з додаванням пармезану та руколи. Якщо цікавить паста доставка, тоді оформляйте замовлення з ресторану На Небі. 
  4. Лапша удон з телятиною й овочами. Від такої страви будуть у захваті прихильники паназійської кухні. У ній лапша удон ідеально поєднується з телячою вирізкою, морквою, болгарським перцем, кабачком, кунжутом, часником, імбирем, зеленою цибулею, арахісом, спеціями, соусом под-тай. Подається їжа у ресторані Янг.
  5. Удон з морепродуктами. Любителям екзотики неодмінно припаде до душі цей смаколик. Лапша удон створює ідеальну смакову композицію з кабачками, перцем, морквою, соусами (ворчестер, устричним, соєвим), мідіями, кальмарами, креветкою тигровою, кунжутом, мікрогріном, лаймом, соусом кімчі. Завітайте у заклад Янг або ж замовте страву у будь-яке зручне місце. Адже у нас пропонується зручна та швидка лапша удон доставка! 
  6. Карбонара. Якщо Ви є прихильником традиційних смакових поєднань, то Вам неодмінно сподобається саме ця паста. До речі, ми її створюємо самостійно. Для приготування самої пасти використовується спеціальне борошно, яке зберігає цілісність структури та насичує страву ідеальним смаком. А різні види сирів ще більше підкреслюють цю ідеальну композицію. Завітайте у Клуб Файного Міста або ж скористайтесь такою послугою, як доставка пасти. 
  7. Фетучіні з лисичками та куркою. Ця страва настільки смачна й ароматна, що просто тане в роті. Ви лиш відчуйте, як всі компоненти гармонійно між собою поєднуються та доповнюють один одного. Бажаєте скуштувати даний смаколик? Його готують зі збереженням усіх технологій у Клубі Файного.
  8. Тортеліні з сиром. Це ще одна позиція, яка пропонується у Клубі Файного. Її неодмінно оцінять любителі сиру. Його тут настільки багато, що він просто тане в роті і ідеально підкреслює смак страви в цілому. Тортеліні і виглядають досить оригінально. Візуально вони нагадують українські пельмені, хоча їхній смак суттєво різниться. Подається дана страва у зеленому соусі, який приносить ще й естетичне задоволення.

Ці позиції дійсно заслуговують уваги. Кожна з них смакує по-особливому, тому обирайте самі, яка Вам найбільше до вподоби. 

Також може бути цікаво: Локшина WOK та удон - смачно та ситно з доставкою від Янг

 

Доставка пасти по телефону чи онлайн - вибір за Вами!

Цікавить лапша вок доставка? Чи, можливо, більший інтерес у Вас викликають страви італійської кухні? У нас пропонується їжа на доставку Тернопіль. Завдяки цій послузі, Ви можете за один раз замовити смаколики різних кухонь світу. Просто зателефонуйте за номером 098-055-77-11, за яким адміністратор з задоволенням прийме Ваше замовлення та оговорить точний час приїзду кур'єра. А ще Тернопіль доставка їжі виконується після оформлення замовлення на сайті fainemisto.com чи у однойменному мобільному застосунку. Проведіть час не лише весело, а й смачно! Потіште себе та близьких ідеальною пастою, яка неодмінно зробить Ваш день чи вечір незабутніми! Організуйте романтичне побачення коханій людині та здивуйте її цією ситною й апетитною стравою! А ми, СРФМ, зробимо все можливе, щоб Вам усе сподобалось! У нас лапша доставка здійснюється щоденно по місту та передмісті!

Наступна стаття >Наступна стаття