Локшина WOK та удон - смачно та ситно з доставкою від Янг

2022-09-05

Паназіатська кухня по технології приготування, стилю подачі та смаковим властивостям суттєво відрізняється від європейської. Для прикладу, можна розглянути локшину. Ця їжа подобається багатьом людям за те, що вважається надзвичайно ситною. А чи куштували Ви її у паназійському стилі? Щоб нею насолодитися, Вам слід завітати у ресторан Янг і замовити вок. Тут страви готуються зі збереженням усіх кулінарних технік, проте у кожній з них присутня галицька душа. Скуштуйте популярні смаколики та переконайтесь у цьому!

 

Східна кухня: як готується лапша wok та інші страви на пательні з округлим дном?

замовити локшину

Азіатська кухня вже протягом багатьох років користується неабиякою популярністю серед українців. Адже вона не лише надзвичайно смачна, а й ситна. А ще слід відзначити користь такої їжі. Вона багата вітамінами, мікроелементами та іншими поживними компонентами, які насичують організм необхідною енергією. Кухня Східної Азії включає страви ВОК. Вони отримали таку назву завдяки посуду, у якому готуються. Сковорідка ВОК від звичайної відрізняється формою. Знизу вона заокруглена, а тому її покласти на рівну поверхню неможливо. Такий посуд призначається для розміщення на вугільній печі. Ця пательня ідеально підходить для приготування локшини. Придумав даний спосіб смаження їжі німецький вчений Йоганн Лейденфрост ще у 1795 році. Його суть полягає в тому, що будь-яка рідина, яка контактує з твердою та гарячою поверхнею, утворює пар. Такий ефект спостерігається, коли Ви бризкаєте водою в сковорідку для того, щоб зрозуміти, чи вона нагрілася. Коли температура пательні досягає точки Лейденфроста, краплі не випаровуються миттєво, а певний період часу знаходяться на її поверхні. Завдяки застосуванню даного метода і готуються вок-страви, які ми всі так полюбляємо.

 

Їжа з доставкою Тернопіль від Янг: тут можна удон замовити і не тільки!

Зацікавила східна кухня Тернопіль? Тоді Вам варто якомога швидше завітати у ресторан азіатської кухні Young або ж здійснити замовлення страв з цього колоритного і незвичайного закладу. У меню ВОК представлені різноманітні позиції, серед яких:

  1. Пад Тай з креветками. Рисова локшина ідеально гармонує з овочами та морепродуктами, обсмаженими в суміші соусів тайської кухні. Ця їжа з доставкою Тернопіль чекає на Вас!
  2. Удон з морепродуктами. Бажаєте удон замовити? Для любителів морепродуктів це справжня знахідка. Смак лапші удон чудово доповнюють, кабачки, перець, морква, соуси (ворчестер, устричний, соєвий), мідії, кальмар, креветка тигрова, кунжут, мікрогрін, лайм, соус кімчі. Якщо Ви хочете спробувати цей смаколик поза межами закладу, тоді спеціально для Вас діє доставка східної кухні.
  3. Удон з телятиною та овочами. Цей удон Тернопіль надзвичайно ситний, адже до його складу входять: теляча вирізка, морква, болгарський перець, кабачок, кунжут, часник, імбир, зелена цибуля, арахіс, спеції, соус под-тай
  4. Лапша юмень з куркою та арахісом. Це чудовий варіант для ситного, проте легкого перекусу. Неповторна смакова композиція створюється завдяки виграшному поєднанню лапші юмень з курячим філе, арахісом, морквою, стручковою квасолею, грибами шиітаке, часником, чілі, зеленою цибулею.
  5. Фунчоза зі свининою. Зацікавила доставка вок? Оберіть апетитну фунчозу, яка подається зі свинною вирізкою, перцем болгарським, стручковою квасолею, кабачком, устричним, соєвим і соусом теріякі, цибулею зеленою та кріспі.

Ці та інші страви ВОК пропонуються у меню закладу Янг. Те, який смаколик обрати, залежить від Вас і Ваших уподобань. Незважаючи на складники, вся їжа надзвичайно ситна та поживна. А як вона красиво подається! Ви будете в захваті від її сучасного оформлення, яке викликає ще більший апетит. Лапша вок доставка - це ідеальний варіант для ситного обіду та вечері, де б та з ким Ви не були!

Також може бути цікаво: Азіатська, пан-азіатська кухня у Тернополі поряд з Вами!

 

Захопила азіатська кухня: доставка їжі Тернопіль чекає на Вас!

Бажаєте спробувати страви ВОК? Тоді доставка їжі Тернопіль - чудовий спосіб отримати від них задоволення вдома, в гостях, на робочому місці чи навіть на природі! Щоб скористатися даною послугою, Вам слід зателефонувати у СРФМ за номером телефону 098-055-77-11. Окрім цього, оформити замовлення Ви можете на сайті fainemisto.com  чи у мобільному застосунку. Ми, СРФМ, надаємо цю послугу по місту та передмісті. Саме від Вашої локації залежить мінімальна вартість замовлення і можливість отримати доставку безкоштовно. А ще Ви можете насолодитися улюбленими смаколиками паназійської кухні у закладі Янг. Для цього Вам варто забронювати столик. Зробіть це за номером 098-055-77-11 та приходьте до нас! Ми неодмінно зробимо Ваш вечір незабутнім! Тернопіль доставка їжі чи замовлення страв у ресторані - все залежить від Вас! Обирайте найзручніший спосіб, а ми, своєю чергою, виконаємо все на професійному рівні!

Наступна стаття >Наступна стаття