Азіатська, пан-азіатська кухня у Тернополі поряд з Вами!

2022-08-12

Азіатська кухня стала користуватися неабиякою популярністю серед людей із різних куточків світу, у тому числі українців. Її люблять не лише за оригінальну подачу, а й унікальне поєднання різноманітних інгредієнтів. Азіатська їжа поєднує у собі смаки, які досить важко представити в одній страві. В ній присутні кислинка, гостринка, солодкі і солоні нотки. Такі смаколики подобаються і за користь для організму. Східна кухня передбачає застосування компонентів, які покращують здоров'я, посилюють імунітет, гарантують заряд бадьорості на весь день. Напевне, саме через вживання такої їжі у Японії, Китаї, В'єтнамі, Таїланді так багато довгожителів!

 

Чим підкорює серця паназійська кухня?

Паназійська кухня, на сьогоднішній день, вважається світовим трендом. Зараз вкрай важко зустріти людину, яка ніколи не куштувала японські, китайські, в'єтнамські, тайські смаколики. Азіатська кухня страви відрізняються не лише оригінальними смаками та стилями подачі, а й наступним:

  1. Кухарі надають перевагу рибі та морепродуктам. М'ясо використовується вкрай рідко або ж взагалі не додається. Чому саме рибі та морепродуктам? А тому, що ці продукти містять безліч корисних речовин. А ще вони можуть пропонуватися у різних технологіях приготування, у тому числі в сирому вигляді.
  2. Їжа готується виключно зі свіжих продуктів, які попередньо не заморожуються. Напевне, саме тому її смак отримує неабияку насиченість.
  3. Азіатські страви вкрай важко уявити без соусів. Жителі східних країн впевнені, що вони ідеально доповнюють, а в деяких випадках навіть завершують смакову композицію. До складу кожного соусу входить біля 10 різноманітних компонентів.
  4. Родзинка страв паназійської кухні - вдале додавання прянощей і спецій. Вони підбираються таким чином, щоб доповнити смак їжі, а не перебити його.
  5. Риба, морепродукти й овочі не маринуються довго тому, що можуть втратити первинний природній смак. А у паназійській кухні це недопустимо.

Серед найпопулярніших смаколиків варто відзначити суші та ролли. Напевне, немає такої людини, яка б жодного разу не куштувала традиційну “філадельфію”. А істинні фанати даної страви люблять експериментувати, тому обирають більш оригінальні позиції. Любителі паназійської кухні також досить часто замовляють страви ВОК, смаколики з рисом, бао-бургери, салати з риби та морепродуктів з цікавими заправками. А ще досить відомими вважаються легендарні супи “Рамен” і “Том Ям”. Їх однозначно варто спробувати, адже вони не подібні на традиційні перші страви європейської кухні.

 

Запрошуємо у ресторан Young: у нас пропонується вишукана східна кухня Тернопіль!

Цікавить східна кухня Тернопіль? Ми, СРФМ, запрошуємо вас у відомий ресторан Young, розташований у самому серці міста. Тут готуються страви паназійської кухні. Від традиційних вони відрізняються близькими душі смаками, адже у них присутні галицькі нотки. У меню закладу Young представлені такі популярні позиції:

  • ідеальні суші та роли, приготовані по традиційних і авторських рецептах;
  • смачні та корисні салати, для приготування яких використовуються морепродукти, риба, сир тофу й ексклюзивні водорості хияши-вакаме;
  • знамениті супи “Рамен” і “Том Ям”, в яких поєднуються, на перший погляд, непоєднувані смаки;
  • страви ВОК, що готуються у фірмовій сковороді;
  • оригінальні закуски;
  • бао-бургери, в основу яких входять фірмові бао-булочки;
  • нестандартні десерти для справжніх ласунів.

Меню дійсно вражає. Якщо спробувати страви, що створюються у ресторані Янг, то можна відчути атмосферу країн Азії. Щоб їх скуштувати, варто здійснити Янг замовлення столиків або ж замовити доставку їжі. 

Читайте також: Пообідайте по-азіатськи у ресторані YOUNG

 

Замовлення їжі додому: настав час насолодитись улюбленими смаками від ЯНГ!

Замовлення їжі додому, в офіс чи навіть на природу - це чудова нагода провести час не лише безтурботно, а й смачно. Дану послугу ми, СРФМ, надаємо по місту та передмісті. Доставка Тернопіль їжі виконується в обумовлені терміни, без затримок та непередбачених обставин. Наші кур'єри добре ознайомлені з усіма локаціями. Вони привозять страви в ідеальному стані та максимально швидко. Азіатська їжа доставка обходиться недорого, а іноді - безкоштовно. Для цього слід здійснити замовлення на певну суму. Вартість послуги залежить від геолокації. Способи оплати ми пропонуємо різні: готівкою при отриманні чи за допомогою банківської карти. 

Наступна стаття >Наступна стаття