Пообідайте по-азіатськи у ресторані YOUNG

2022-08-10

Виникло бажання смачно пообідати? Традиційні страви вже трішки набридли? Тоді Вам однозначно потрібне щось нове та незвичне. Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, пропонуємо Вашій увазі ресторан Янг. Це унікальний заклад, в якому готуються страви паназійської кухні. В Young меню представлені різноманітні позиції, серед яких є бізнес ланчі. Ви можете замовити обіди Тернопіль як у ресторані, так і за його межами. Ми піклуємось про Вас, де б Ви не були. Саме тому у нас надається така послуга, як доставка обідів Тернопіль.

 

Комплексні бізнес ланчі від Янг: замовляйте страви азіатської кухні!

Страви азіатської кухні останнім часом стали настільки затребуваними, що їх наші клієнти замовляють не лише під час вечірнього відпочинку, а й для того, щоб смачно поїсти посеред робочого дня. Ми пропонуємо Вашій увазі наступні комплексні обіди Тернопіль:

  1. Ланч 1. Він включає азіатські страви з галицькою родзинкою, тому смакує кожному. Бажаєте скуштувати на перше легендарний суп том ям з морепродуктами? Тоді оберіть цей комплексний обід. А ще, замовивши його, наші кухарі Вам подадуть гьодзе з тріскою та беконом, курку теріякі, паровий рис, салат з чукою, аляску з лососем та тунцем. Це дійсно ситний і смачний обід, який зарядить Вас енергією та покращить Вашу працездатність.
  2. Ланч 2. Він передбачає наступні смаколики: рамен зі свининою, гьодзе зі свининою та креветкою, тріску панко, паровий рис, салат з чукою, смажений рол з тунцем та креветкою. Порції приємно вражають. А яка красива подача! Від такого обіду Ви точно не відмовитесь!

Також у нас пропонуються і інші ланчі. Приходьте до нас або ж замовляйте обіди в офіс Тернопіль. У будь-якому випадку страви подадуться ще гарячими (якщо цього потребує рецептура) й оригінально оформленими.

 

Які ще азіатські страви пропонуються для ланчу: доставка обідів Тернопіль

Здійснити резерв столиків Young чи замовити їжу в офіс у нас варто ще й тому, що окрім комплексних обідів ми пропонуємо Вам скуштувати безліч інших страв. Серед найпопулярніших можна відзначити наступні:

  1. Суші. Вони готуються за традиційними або ж по авторських рецептах. Коли набридає класична “Філадельфія”, обирайте щось дійсно незвичне! Ці позиції наша Сім'я ресторанів Файного Міста Вам неодмінно запропонує. 
  2. Азіатські супи. Щоб обіди були ідеальними, варто подбати про наявність перших страв. Адже вони позитивно впливають на роботу Вашого шлунку та дарують відчуття легкості. Великим попитом користуються такі супчики паназійської кухні: японський місо з лососем і сиром тофу, тайський том ям з морепродуктами, рамен зі свининою. Вони теж пропонуються на доставку, щоб Вам було ще зручніше ними поласувати.
  3. Салати. Вони смакують по-особливому, адже для їх приготування застосовуються виключно свіжі інгредієнти. Спробуйте такі популярні салати: з креветками, морепродуктами, лососем і іншими поживними компонентами. Ви отримаєте неабияке задоволення від обіду!
  4. Бао-бургери. Захотілось поласувати чимось ситним? Обирайте бургери з тріскою, куркою, тунцем, телятиною, креветкою. Розмаїття начинок і унікальні смакові поєднання приємно дивують! Це чудовий варіант для того, щоб наїстись від душі і продовжити активно працювати. 

Ці смаколики також пропонуються на доставку. Ви лише погляньте, як можна урізноманітнити свої будні на робочому місці! 

 

Як виконується комплексні обіди Тернопіль доставка: переглядайте Янг меню та замовляйте страви!

Комплексні обіди Тернопіль доставка здійснюється по місту та передмісті. Мінімальна вартість замовлення залежить саме від Вашої геолокації. Проте якщо Ви плануєте смачно поїсти всім колективом, то Вам дана послуга обійдеться абсолютно безкоштовно. Вигідно, чи не так? Для оформлення замовлення ми пропонуємо Вам завітати на наш сайт fainemisto.com чи у однойменний мобільний застосунок. А ще Ви можете це зробити по номерах телефонів 098-055-77-11, 0352-51-94-44. Досить думати та сумніватись! Адже ситний обід - запорука бадьорого та продуктивного дня, хорошого настрою. А наша доставка обідів в Тернополі виконується дуже швидко та якісно! Все заради Вас та Вашого комфорту!!!

Наступна стаття >Наступна стаття