Справжня італійська піца: Яка вона?

2023-05-09

Піцу замовити у Тернополі не складає жодних труднощів, адже ця популярна страва готується та подається у багатьох місцях. Але коли хочеться скуштувати їжу, максимально наближену по смаку та подачі до оригінальної, починають з цього приводу закрадатися певні сумніви і з'являтися безліч думок. Постає питання: “Чи є заклади у місті, де створюється справжня італійська піца?” Ми, Сім'я ресторанів Файного Міста, переконані, що наші ресторани неодмінно допоможуть знайти на нього відповідь. Наша файна піца Тернопіль смакує так, ніби ви опинилися в Італії і куштуєте їжу, яку приготували для вас корінні італійці! 

 

Якою має бути справжня піца італійська: перелік основних критеріїв для отримання ідеальної страви!

Справжня піца італійська від звичайної відрізняється не лише переліком інгредієнтів, як можете подумати ви. Ця страва по праву вважається особливою, тому для її бездоганного приготування слід враховувати безліч нюансів, а саме:

піца доставка тернопіль

  1. Основу. Перед тим, як піцу заказати, вам варто поцікавитися, по якій технології готується тісто. Воно є чи не найважливішим інгредієнтом і від правильності його створення залежить кінцевий результат. Тісто у справжній італійській піці дуже тонке та добре припечене, допускаються навіть злегка пригорілі від печі бортики. Важливим також є застосування борошна найдрібнішого помелу фракції «00», яка вважається найкращим і найбільш підходящим сортом. Не варто після замішування тіста забувати про процес ферментації, в ідеалі він має займати біля 24 годин. За цей час продукт отримує більш насичений смак, його структура в процесі випікання змінюється, тісто стає ніжним, легко засвоюється та не створює відчуття важкості. Справжні піцайоло вимішують і розкачують тісто власноручно, так, секрет криється саме в теплі рук, яке надходить до нього. Отож, якщо ви приймете рішення заказати піцу, для створення якої застосовувалась основа, що пройшла подвійний процес ферментації, вам вдасться насолодитися істинним смаком італійської страви.
  2. Сир. Цей інгредієнт є надзвичайно важливим, хоча багато хто його ігнорує і застосовує дешевий сир. Він не лише псує смак страви, а й шкодить здоров'ю, тому обирайте ту їжу, де використовується якісний продукт. Корінні італійці дуже часто до піци додають свіжий і ароматний фіор ді латте або сир буйвола! Вони надають їй ще більш виразну текстуру, яка в контрасті з хрусткою скоринкою справді захоплює смакові рецептори!
  3. Соус. Якщо ви хочете замовити піцу Тернопіль в автентичному італійському стилі, зверніть увагу на соус. Основу справжньої піци складає свіжий томатний соус Нонни, для приготування якого застосовуються чищені італійські помідори, що бланшуються сіллю, свіжим базиліком і оливковою олією першого віджиму для отримання оригінального смаку.
  4. Начинку. З основою, соусом і сиром ми розібрались, проте якщо вас цікавить італійська піца Тернопіль, ніколи не забувайте про начинку. Традиційна італійська страва готується із додаванням свіжого базиліку, томатного соусу і сиру Моцарелла ді Буфала. Ці інгредієнти у такому гармонійному поєднання візуально нагадують прапор Італії. Існують і інші класичні компоненти, які так полюбляють використовувати у піці корінні італійці. До них відносяться: прошутто Сан Даніеле, артишоки, салямі, оливки, анчоуси, свіжі помідори, цибуля, червоний перець, цукіні, гриби, баклажани, шинка, каперси, пармезан, горгонзола, тунець або копчений бекон. Як бачите, вибір начинок просто нескінченний, тому перед тим, як замовити піцу Тернопіль, подумайте, що вам найбільше до вподоби!
  5. Досвід піцайоло. Якщо вас цікавить італійська піца, заказати вам варто ту, яку готують досвідчені майстри. Піцайоло вміють не лише вимішувати та розкачувати тісто, а й виконувати безліч цікавих і захоплюючих трюків, підкидаючи його та розкручуючи в повітрі. 

Зацікавила у Тернополі піца, що по смаку та стилю подачі нічим не відрізняється від оригінальної, зверніть увагу на страви, які пропонуємо ми, Сім'я ресторанів Файного Міста! Для цього, ми раді вітати вас у легендарному Пабі Файного Міста та ресторані Antica Eatery, що зовсім недавно відчинив перед вами свої двері!

Чиатйте також: Куди "сходити на піцу" у Тернополі? Паб Файного міста - улюблена піцерія тернополян

 

Відволічіться від буденності та смачно поїжте: час замовити піцу у Тернополі чи передмісті від СРФМ!

У нас є своя італійська піцерія, щоб насолодитися справжньою піцою, такою, якою вона має бути в досконалості, ласкаво просимо вас у Паб Файного Міста та концептуальний ресторан АНТІКА. До речі, поласувати їжею ви можете не лише всередині закладів, а й там, де вам цього хочеться. Коли немає змоги завітати до нас, ми готові прийти до вас, адже у нас діє по передмісті та місті Тернопіль доставка піци. Для замовлення страви телефонуйте нам за номером 068-055-77-11 або ж заходьте на наш сайт, у мобільний додаток. Піца Тернопіль доставка виконується швидко, незважаючи на відстань, ми привозимо їжу ще гарячою, тому відразу після отримання її куштуйте. Відчуйте на смак італійську піцу прямо вдома, а ми, СРФМ, вам покажемо, якою вона повинна бути в ідеалі! 

Доставка - чудова нагода відволіктися від буденності, смачно пообідати в офісі чи повечеряти після важкого дня, організувати веселий відпочинок з близькими чи відсвяткувати певну подію у колі друзів, родини. А коли це доставка справжньої італійської піци, то це ще й чудовий шанс відчути нові смаки та аромати, ще більше наблизитися до такої вишуканої кухні Італії!

Наступна стаття >Наступна стаття