Куди "сходити на піцу" у Тернополі? Паб Файного міста - улюблена піцерія тернополян

2023-03-15

Піцу можна назвати універсальною стравою, адже вона ідеально підходить як для святкувань різноманітних подій, так і звичних посиденьок з друзями, родиною. Її люблять і дорослі, і малі, тому навіть при підготовці до дитячого свята вона однозначно стане безпрограшним варіантом. Замовити піцу ви можете і у тому випадку, якщо плануєте організувати коханій чи коханому романтичний вечір, а займатись приготуванням їжі самостійно немає часу, сил чи бажання. А чому б просто не потішити себе, коли ви прийшли додому після напруженого дня та зголодніли. Ми, СРФМ, радимо обрати саме нашу піцу, страву, що встигла підкорити серця багатьох тернополян і туристів.

піца на доставку паб файного

Огляд меню піци від Пабу Файного Міста: обирайте те, що найбільше смакує!

Коли постає питання, де краще піцу замовити, відповідь очевидна - звернутися у Паб Файного Міста. У нас ця страва створюється по особливій технології, завдяки якій ви можете залюбки їсти навіть її бортики. Ароматне та надзвичайно ніжне тісто ми отримуємо завдяки використанню процесу подвійної ферментації, що робить його м'яким, запашним і легким у засвоюванні організмом. Якщо ви шукаєте, де є у місті Тернопіль піцерія, де готують піцу на дровах, звертайтесь у Паб Файного Міста. Така технологія випікання робить смак страви ще більш насиченим і максимально наближеним до традиційного італійського. 

У закладі Паб Файного міста меню настільки різноманітне, що ви з першого разу можете розгубитися. Начинки пропонуються на будь-який смак, тому вам, вашій другій половинці, друзям чи родичам неодмінно вдасться знайти улюблену позицію. Якщо ви та ваше оточення обожнюєте м'ясо, зверніть увагу на піцу "З телятиною", "Салямі", "М'ясну". Замовивши їх, ви не тільки отримаєте неабияке гастрономічне задоволення, але й залишитесь дуже ситими. Подобається щось досить оригінальне із вмістом м'яса - скуштуйте нашу фірмову "Крафтову", де запашне тісто на вершковій основі чудово поєднується з салямі та сиров'яленою копою, завершує смак страви ніжна моцарела, яка так апетитно тягнеться.

Бажаєте скуштувати більш легку їжу, тоді піца Паб Файного "З куркою та дорблю" стане ідеальним рішенням. Страва, що подається на основі вершкового соусу, вдало гармонує з беконом і куркою, солоденькою кукурудзою, сирами моцарела, пармезан і дор блю. Неабиякого аромату піці додає свіженький базилік.

Меню піци настільки колоритне, що тут знайдуть свого фаворита і любителі гостреньких відчуттів. Спробуйте "Пікантну пепероні" з додаванням гострого перцю, моцарели та салямі, ця страва неодмінно припаде вам і близьким до душі, якщо хтось із вас в захваті від пікантних смакових поєднань. 

Паб Файного Міста - піцерія, Тернопіль і гості міста яку цінують за традиційні страви. Для прикладу, якщо ви полюбляєте лаконічну піцу без додавання безлічі інгредієнтів, замовте легендарну "Маргариту". Страва, до складу якої входять ароматний базилік, ніжна моцарела та томатний соус, за кольорами нагадує прапор Італії. Відчуйте певні кулінарні традиції цієї країни, скуштувавши дану позицію.

Це далеко не вся піца, Паб Файного яку радить спробувати. У нас досить затребуваними також вважаються "Сирна", де додаються різні сорти сирів, і "Прошутто" з застосуванням справжньої італійської шинки! Спробуйте і ви не пожалієте, кожна страва смакує по-особливому, і завдяки своїй унікальності вам вдасться постійно куштувати щось нове, не схоже на попереднє.

Читайте також: Доставка піци №1 у Тернополі - Паб Файного міста!

 

Доставка піци виручає у різних ситуаціях: оформляйте замовлення правильно!

Якщо ви хочете смачно повечеряти наодинці вдома, організувати посиденьки з компанією чи романтичне побачення, СРФМ рекомендує скористатися такою послугою, як доставка піци. Вона також підійде тоді, коли планується святкування певного заходу чи завітали гості без попередження, а пригостити нічим. Замовлення можуть здійснити жителі міста та ближніх сіл, сума в чеку повинна становити не менше 250 грн. і 350 грн., залежно від відстані. Для його оформлення телефонуйте нам (068-055-77-11) або ж зробіть це на fainemisto.com, у нашому мобільному додатку, де можна більш детально ознайомитися з меню та переглянути фото страв. Якщо замовити піцу Тернопіль бажає, вартість послуги кур'єра становить 50 грн., а для мешканців передмістя вона обходиться у 70 грн. При замовленні їжі на суму понад 2000 грн. доставка піци Тернопіль і околиці обходиться безкоштовно. Відволічіться від буденності, забудьте хоч на один вечір про метушню на кухні, побалуйте себе та близьких найсмачнішою піцою від СРФМ! Організовуйте святкування, ця їжа обов'язково сподобається усім запрошеним за щедрі порції та унікальні смакові нотки!

Наступна стаття >Наступна стаття