Спеціально для любителів суші: нові роли від Party-Restaurant YOUNG

2019-09-19

Яка вечірка проходить без смачних коктейлів, гучної музики та запальних танців? А якщо додати до цього замовлення суші, Тернопіль стане справжньою меккою для денсерів та гульвіс з усієї країни! Наші постійні гості вже знають, що у ЯНҐ можна поїсти незвичних страв тайської, китайської, японської та в’єтнамської кухонь. 

Особливу увагу ми приділили суші та фреш-ролам, якими обожнюють ласувати тернополяни будь-якого віку! У місті Тернопіль суші за азійськими рецептами готуємо тільки ми. До речі, у нашому меню з’явилося декілька оригінальних позицій, що здивують Вас своїм смаком!

 

Суші Тернопіль від YOUNG: що новенького у меню?

Справжні азійські суші Тернопіль зsushiустрів захопливо, адже до нас тут не готували ролів, що не проходять жодних адаптацій. Але ми не збираємося зупинятися на цьому, продовжуємо досліджувати гастрономічні джунглі, а тому пропонуємо Вам скуштувати наші новинки:

  • Ніндзя рол. Особливо сподобається тим, хто любить багато риби. Компанію лососю та вугру складає авокадо, огірок, ікра летючої риби тобіко та унагі-соус.

  • Спайсі Грін. Каліфорнійські суші-роли, огорнені тонкими слайсами лосося та зеленої тобіко. Всередині смачно обіймаються креветки, крем-сир і салат чука. Додає страві необхідної пікантності спайсі-соус.

  • Ростед Спайсі рол. Цікавий тандем з філе лосося та вугра, крем-сиру, помідора конкасе, спайсі-соусу, зеленої цибулі та ікри тобіко.

  • Токіо. Рол ніккей з морським гребінцем, грушкою, тигровою креветкою, крем-сиром та ікрою тобіко. Завітайте у наш нічний клуб — Тернопіль має свій азійський закапелок, в якому подають чудові японські роли!

  • Ебі Харумакі. Креветки темпура, крем-сир, авокадо, тартар з вареною креветкою у фірмовому соусі.

  • Фреш рол з лососем та фунчозою. Спрінг-рол, загорнений у рисовий папір. Він ніжно огортає начинку з лосося, блакитної фунчози, свіжих овочів та грибів шитакі. Фінальний штрих за пікантним соусом кімчі.

Скуштувати нові суші ЯНГ можна за адресою: вулиця Олени Кульчицької, 2-А (п’ятий поверх). Або замовляйте улюблені страви та дегустуйте новинки у власній оселі завдяки нашій швидкій та зручній доставці!

 

Суші Тернопіль: доставка смачних азійських ролів від YOUNG!

Пропонуємо Вам насолодитися класним відпочинком вдома або смачно попоїсти на роботі — замовте оригінальні суші у м. Тернопіль! Доставка здійснюється щодня, для доставлення містом треба замовити від 200 гривень, за його межі доставляємо пакунки на суму від 300 гривень. 

Окрім смачних ролів доступні для покупки також інші страви азійської кухні. Доставка їжі у м. Тернопіль коштує 30 грн., замовлення від 400 грн. ми доставляємо БЕЗКОШТОВНО! Подивитися меню можна на сайті Файного або через мобільний застосунок і там же зробити свій вибір. Додаток заощадить Вам час, а сам ЯНГ завжди буде під рукою!

Наступна стаття >Наступна стаття