Спеціально для любителів пасти наша підбірка цієї страви із закладів Файного!

2022-08-12

У багатьох людей термін “італійська паста” асоціюється вже з готовою стравою. Проте це всього лиш макаронні вироби, для створення яких використовуються виключно тверді сорти пшениці. До речі, їх приготуванням почали займатися ще у 12 столітті у Сицилії. Час не стоїть на місці. Щоразу до пасти додавали різноманітні інгредієнти, які успішно доповнювали її смак і робили страву ще більш ситною. Зараз пропонується безліч кулінарних варіацій із вмістом даного складника. У Вас теж виникло бажання проникнутись духом Італії та скуштувати справжні смаколики? Наша Сім'я ресторанів Файного міста готова Вас приємно здивувати. У нас працюють справжні кулінарні майстри, які вміють готувати страви зі збереженням усіх необхідних технологій. Ми пропонуємо Вам замовити їжу, що приваблює не лише вишуканим смаком, а й сучасною подачею. Нею, до речі, Ви можете посмакувати не лише у ресторанах нашої СРФМ. Якщо у Вас немає можливості їх відвідати, то ідеальним виходом із ситуації стане фуд доставка. 

 

Найсмачніша паста італійська від нашої дружньої Сім'ї: доставка їжі Тернопіль

Відвідайте наші заклади Файного та ознайомтесь із меню. У нас пропонуються різні види пасти, які неодмінно Вам сподобаються. Для їх приготування ми використовуємо виключно свіжі та сертифіковані продукти. Вашій увазі ми пропонуємо такі популярні смаколики:

  1. ЛАПШУ ЮМЕНЬ З КУРКОЮ ТА АРАХІСОМ. Ви є прихильником ніжного курячого м'яса? Вам подобається його поєднання із хрумким і запашним арахісом? Тоді Вам слід заказати їжу, до складу якої входять наступні інгредієнти: лапша юмень, куряче філе, арахіс, морква, стручкова квасоля, гриби шиітаке, часник, перець чилі, цибуля зелена. Готується страва у популярному закладі паназійської кухні ЯНГ.
  2. ПАД ТАЙ З КРЕВЕТКАМИ. Це страва тайської кухні, основним компонентом якої є фірмова рисова локшина. Вона ідеально поєднується з овочами, морепродуктами, обсмаженими в суміші соусів проростками. Ласкаво просимо у заклад ЯНГ, де створюється даний кулінарний шедевр.
  3. ФУНЧОЗУ ЗІ СВИНИНОЮ. Це справжня знахідка для прихильників нових і цікавих смакових поєднань! Страва містить такі інгредієнти: фунчозу, свинну вирізку, перець болгарський, стручкову квасолю, кабачок, устричний і соєвий соус, теріякі, цибулю зелену та кріспі. Наші Тернопіль заклади вражають своїм колоритом, чи не так? Відвідайте ресторан ЯНГ і переконайтесь в цьому! Або ж просто замовте доставку!
  4. КАРБОНАРА. Ласкаво просимо до Клубу Файного! Тут у Вас є нагода скуштувати нашу фірмову карбонару! Вона готується зі збереженням італійської рецептури, проте у ній присутні рідні галицькі нотки. Це саме те спагетті, яке намотується на виделку та смакує, ніби в сонячній Італії!
  5. ТОРТЕЛІНІ З СИРОМ. Тортеліні - це традиційні італійські пельмені, які готуються з використанням прісного тіста. Їхній насичений смак і аромат чудово доповнюють сир і зелень. Так, тут дійсно дуууже багато сиру!!! Дана страву неодмінно зацінять прихильники даного молочного продукту. Ви теж ним є? Тоді доставка їди - ідеальне рішення для ситного обіду чи незвичайної вечері.

Відвідайте наші кращі заклади Тернополя, де створюється ідеальна паста італійська з галицькою родзинкою! У кожному ресторані свої традиції та інгредієнти. Ви лиш відчуйте різницю та оберіть ті, що найбільше до вподоби.

Читайте також:  В пошуках ідеальних закусок на будь-який випадок? СРФМ допоможе!

 

Як здійснюється доставка їди? Найкращі Тернопіль заклади - це Сім'я ресторанів Файного міста!

У нас, у СРФМ, пропонується така зручна послуга, як доставка їжі Тернопіль. Вона виконується по місту та передмісті. Вас зацікавила паста доставка? Щоб скористатися послугою, спочатку оформіть замовлення. Це зробити можна в режимі онлайн (на сайті fainemisto.com чи у одноіменному мобільному застосунку). А ще простіше - зв'язатися з нашим адміністратором за номером телефону 098-055-77-11 та домовитися про точний час приїзду кур'єра. Доставка паста обходиться недорого. Вартість послуги залежить від Вашої геолокації. А якщо Ви плануєте замовити їжу на компанію, то лапша доставка взагалі виходить безкоштовною. Знову ж таки, мінімальна вартість замовлення залежить від Вашого місцезнаходження. 

Щоб ситно пообідати чи провести вечір незабутньо, варто замовити пасту, яку готуємо ми, СРФМ. У нас завжди смачно та зручно! Обирайте наші найкращі страви для буденного перекусу чи святкової трапези!

Наступна стаття >Наступна стаття