Солодко та смачно: десерти від Нанебі

2023-02-21

Меню ресторану НаНебі настільки різноманітне, що тут кожен знайде для себе улюблену їжу. У ньому представлені запашні та ситні страви на грилі, що готуються у вас на очах прямо в залі, і українська кухня, яка пропонується виключно у сучасному виконанні. Меню додатково включає корисну та збалансовану їжу для дітей віком від 6 місяців, а також вишукані десерти, які як візуально, так і на смак неперевершені. Про солодке ми і поговоримо, адже воно подається різне та на будь-який смак. До речі, заказати їду, у тому числі десерти ви можете не лише у самому закладі, а й за його межами, адже у На Небі виконується професійна доставка їжі Тернопіль та по передмісті. 

 

У На Небі найоригінальніші та найсмачніші десерти: меню переглядайте й улюблений смаколик замовляйте!

Якщо ви бажаєте скуштувати ідеальні десерти, меню з ресторану На Небі перегляньте, де представлено безліч позицій. Вам неодмінно припадуть до душі наступні ласощі, які викличуть захват навіть у найвибагливіших:

  • фірмовий смаколик “На Небі”, виконаний у формі хмаринки;
  • вишуканий і не менш оригінальний десерт “Павлова”;
  • повітряні налисники з апетитним чорничним кремом, що просто тануть у роті,
  • “Чорний ліс”, який складається зі смачних кульок, зібраних у формі “кубика Рубика”;
  • хрумкий і ніжний круасан “Франжипан”, що подається разом з морозивом;
  • надзвичайно солодкий і ароматний карамельний тортик;
  • ідеальна “Новорічна куля”, яку так і хочеться розрізати, щоб поглянути, що там всередині.
  • горішки, які стали улюбленим десертом для багатьох поколінь.

Як бачите, у На Небі десерти, меню яких вражає своїм колоритом, не лише ідеально смакують, а й виглядають неповторно. Це справжні кулінарні шедеври, які стануть чудовим приводом для яскравих і стильних сторіс. Фотографуйте наші страви на свій телефон і потіште своїх підписників “апетитними” знімками.

замовити десерт павлова

Звичайно, одним із найпопулярніших і найбільш затребуваних смаколиків серед наших гостей вважається саме печиво горішки. Воно стало фаворитом не лише тому, що нагадує нам про щасливе та безтурботне дитинство, а й по тій причині, що готується з дотримання усіх необхідних технологій. Ніжне пісочне тісто, посипане цукровою пудрою, та щедра начинка роблять цей десерт особливим. У На Небі печиво горішки купити ви можете по 10 і 20 штук, обирайте, для якого числа людей воно буде пропонуватися та замовляйте. Цей смаколик ви можете замовити і виключно для себе, він стане ідеальним рішенням, якщо вважаєте себе справжнім ласуном. Горішки - печиво, що подається у нас з начинкою зі згущеного молока, просто розкрийте їх і зацініть, яка вона щедра! Наші десерти Тернопіль дуже любить, а гості міста можуть відкрити для себе нові смаки, тому ласкаво просимо у На Небі і насолоджуйтесь улюбленими смаколиками.

Також може бути цікаво: Смаколики на подарунок від СРФМ - даруй солодкі ноти свята найріднішим

 

Передмістя чи Тернопіль - доставка їжі виконується будь-куди!

Коли планується святкування певної події, організація посиденьок з друзями по закінченню важкого робочого тижня чи романтичної вечері для коханої людини у максимально комфортній домашній атмосфері, ми радимо вам замовити їжу з ресторану туди, куди вам потрібно. Послуга доставки стане у нагоді і в тому випадку, якщо ви виснажилися, проте бажаєте ідеально повечеряти наодинці вдома чи пригостити чимось смачненьким своїх діток. Їжа, доставка якої виконується по місту та околицях, привозиться у належному вигляді ще гарячою (якщо цього потребує рецептура). Завдяки тому, що вона перед відправкою запаковується у практичний посуд, ви можете її відразу пропонувати гостям чи їсти самому, адже ми піклуємось про вас і ваш час. 

Для замовлення їжі Тернопіль чи передмістя телефонуйте нам за номером 068-055-77-11. Ви можете виконати його і в онлайн-режимі, перейшовши на наш сайт fainemisto.com чи у мобільний додаток. У На Небі Тернопіль, як і у всієї Сім'ї ресторанів Файного Міста, умови замовлення дуже прості. Сума в чеку повинна бути не меншою за 250 грн. для містян і 350 грн. для мешканців прилеглих сіл. Перед тим, як замовити їжу Тернопіль, вам слід знати і про вартість доставки. Вона становить 50 грн. і 70 грн., залежно від відстані. А якщо ви плануєте грандіозні посиденьки, то при замовленні на суму від 2000 грн. послуга надається безкоштовно. Шукаєте, де у місті Тернопіль доставка їжі виконується, - звертайтеся до нас. Замовляйте все, чого душа забажає, у тому числі наші найкращі десерти.

Наступна стаття >Наступна стаття